• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izsoles. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.04.2006., Nr. 62 https://www.vestnesis.lv/ta/id/133129

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Komercreģistra ziņas

Vēl šajā numurā

19.04.2006., Nr. 62

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izsoles

Nekustamā īpašuma izsole

Rīgas apgabaltiesas iecirkņa nr.51 zvērinātas tiesu izpildītājas I.Čepjolkinas aizvietotājs tiesu izpildītājs Aigars Rušiņš, prakses vieta: Brīvības iela 59-4, Rīgā, 2006.gada 27.jūlijā pulksten 11 Rīgā, Miesnieku ielā 9, AS “TRASTA KOMERCBANKA” telpās pārdod pirmajā labprātīgajā izsolē tiesas ceļā SIA “NAMS 99”, juridiskā adrese: Stabu ielā 99, Rīgā, piederošo nekustamo īpašumu, kas atrodas Rīgā, Stabu ielā 99, un sastāv no zemesgabala 1072 kv.m kopplatībā un uz tā esošo piecstāvu dzīvojamo ēku un saimniecības ēku Rīgā, Stabu ielā 99, ar kadastra numuru 0100 032 0032. Nekustamā īpašuma labprātīgā izsole tiesas ceļā notiek AS “TRASTA KOMERCBANKA” labā.

Izsoles dalībniekiem pirms izsoles jāiemaksā kreditora norēķinu kontā nr. LV81KBRB1SOSX80002020 AS “TRASTA KOMERCBANKA”, reģ.nr.40003029667, dalības maksa 177 LVL ar norādi “SIA “NAMS 99” nekustamā īpašuma izsole”.

Personām, kuras vēlas piedalīties nekustamā īpašuma izsolē, jāiemaksā nodrošinājums 10% no izsolāmās mantas pārdošanas sākotnējās cenas, t.i., LVL 118984,72 (viens simts astoņpadsmit tūkstoši deviņi simti astoņdesmit četri lati un 72 santīmi), Rīgas apgabaltiesas iecirkņa nr.51 zvērināta tiesu izpildītāja depozīta kontā, norādot: Inga Čepjolkina, reģ.nr.25087012603, AS “Rietumu banka”, kods RTMBLV2X, konts nr. LV45RTMB0000267805603.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības tiesā līdz izsoles dienai.

Tālrunis uzziņām 7220681.

Nekustamā īpašuma labprātīgas pārdošanas izsolē tiesas ceļā nosacījumi.

1. Vispārīgie noteikumi

1.1. Izsoles dalībnieki ir pretendenti – maksātspējīgas fiziskas un juridiskas personas –, kas ir iemaksājušas izsoles dalības maksu un drošības naudu.

1.2. Īpašuma pārdevējs (izsoles rīkotājs) saskaņā ar LR normatīvajiem aktiem ir ķīlas ņēmējs, īpašuma pārdošanu izsolē veic sludinājumā (šo noteikumu 1.5.punkts) minētais tiesu izpildītājs.

1.3. Informācija par izsoli tiek publicēta laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” 3 (trīs) mēnešus pirms izsoles. Īpašuma izsole notiks Rīgā, Miesnieku ielā 9, AS “TRASTA KOMERCBANKA” telpās.

2. Izsoles priekšmets

2.1. Izsolē tiek pārdots ieķīlātājam piederošais nekustamais īpašums – zemesgabals 1072 kv.m kopplatībā un uz tā esošā piecstāvu dzīvojamā ēka un saimniecības ēka Rīgā, Stabu ielā 99, reģistrēts Rīgas pilsētas zemesgrāmatu nodaļas nodalījumā nr.50 ar kadastra numuru 0100-032-0032, kas atbilstoši 09.07.2004. starp ķīlas ņēmēju un ieķīlātāju noslēgto Hipotēkas līgumu nr. K-69/2004-1 nodibinot hipotēku, tika ieķīlāts par labu ķīlas ņēmējam, kā nodrošinājums par kompānijas “NOKES STONE LLC”, reģistrēta 29.07.2002. ASV Arkanzasas štatā ar numuru 100216004, juridiskā adrese: 1481 Fedinia Street, Springdale, AR 72764, USA (turpmāk tekstā – “parādnieks”) 09.07.2004. ar ķīlas ņēmēju kā ar aizdevēju noslēgtā kredīta līguma nr. K-69/2004 uzņemto saistību izpildi.

2.2. Īpašums izsolē tiek pārdots kā vienots kopums un izsoles dalībniekiem nav iespējams pieteikties tikai uz kādu no īpašuma domājamām daļām.

2.3. Īpašumam ir šādi apgrūtinājumi:

2.3.1. noteikts aizliegums bez AS “TRASTA KOMERCBANKA”, vienotais reģ.nr.40003029667, rakstiskās piekrišanas nekustamu īpašumu atsavināt, dāvināt, sadalīt un apgrūtināt ar lietu tiesībām (II daļas 2.iedaļas 7.1.ieraksts);

2.3.2. īpašuma tiesības ir apgrūtinātas ar Termofikācijas pārvaldes bilancē esošiem siltuma tīkliem (III daļas 2.iedaļas 1.1.ieraksts);

2.3.3. nostiprināta kā pirmā hipotēka par labu AS “TRASTA KOMERCBANKA”, vienotais reģ.nr.40003029667, pamatojoties uz 09.07.2004. kredīta līguma nr. K-69/2004 un 09.07.2004. hipotēkas līgumu nr. K-69/2004-1 (IV daļas 1.,2.iedaļas 4.1.ieraksts).

3. Izsoles organizēšana un tās dalībnieki

3.1. Atbilstoši šo noteikumu 1.3.punkta nosacījumiem par izsoles dalībniekiem var reģistrēt fiziskas un juridiskas personas.

3.2. Pretendentiem, kas vēlas piedalīties Īpašuma izsolē, publikācijas par izsoli noteiktajā termiņā un kārtībā jāiesniedz izsoles rīkotājam pieteikums par piedalīšanos izsolē saskaņā ar šiem noteikumiem, pievienojot šādus dokumentus latviešu valodā:

3.2.1. LR reģistrētām juridiskām personām:

- iesniegums;

- notariāli apliecināts komersanta reģistrācijas apliecības noraksts;

- LR Uzņēmumu reģistra pilnās informācijas izziņa par komersantu ar izsniegšanas datumu ne vēlāk par 15 (piecpadsmit) kalendāra dienām pirms izsoles datuma;

- LR VID izziņa par nodokļu parādu neesamību ar izsniegšanas datumu ne vēlāk par vienu kalendāro mēnesi pirms izsoles datuma;

- dokuments par izsoles dalības maksas samaksu;

- dokuments par drošības naudas iemaksu;

- pilnvarojums pārstāvēt juridisko personu izsolē (pārstāvības tiesības/pilnvara derīga, uzrādot pasi);

- juridiskās personas attiecīgas institūcijas lēmums piedalīties Īpašuma izsolē.

3.2.2. fiziskām personām:

- iesniegums;

- dokuments par izsoles dalības maksas samaksu;

- dokuments par izsoles drošības naudas samaksu;

- pases dati, personas kods, adrese, tālruņa numurs.

3.2.3. ārvalstu juridiskām personām:

- iesniegums;

- attiecīgi apliecināts reģistrācijas apliecības noraksts;

- attiecīgi apliecināta uzņēmējsabiedrības darbības pamatdokumenta (statūtu vai līguma) noraksts;

- attiecīgas pārvaldes institūcijas lēmums par mantas iegādi;

Pilnvara pārstāvēt juridisko personu izsolē (pilnvara derīga, uzrādot pasi);

dokuments par izsoles dalības maksas samaksu;

dokuments par izsoles drošības naudas samaksu.

3.3. Reģistrācijai nodotie dokumenti izsoles dalībniekiem atpakaļ netiek atdoti.

3.4. Izsoles dalībniekiem pirms izsoles jāiemaksā Kreditora norēķinu kontā nr. LV81KBRB1S0SX80002020 AS “TRASTA KOMERCBANKA”, dalības maksu 150 LVL (viens simts piecdesmit lati) un PVN 27 LVL (divdesmit septiņi lati) ar norādi “SIA “NAMS 99” nekustamā īpašuma izsole”.

3.5. Izsoles dalībniekam ir pienākums iemaksāt drošības naudu 10% (desmit procentu) apmērā no izsolāmās mantas pārdošanas sākotnējās cenas, pārskaitot to uz sludinājumā (šo noteikumu 1.5.punkts) norādītā tiesu izpildītāja depozītu kontu.

3.6. Reģistrētam izsoles dalībniekam izsoles organizētājs izsniedz reģistrācijas apliecību, kurā ir šādi rekvizīti:

- dalībnieka kārtas numurs;

- dalībnieka vārds, uzvārds vai juridiskās personas pilns nosaukums;

- atzīme par izsoles dalības maksas un drošības naudas samaksu;

- izsoles vieta un laiks;

- izdošanas datums un reģistratora paraksts.

3.7. Izsoles dalībnieks netiek reģistrēts:

- ja nav iesniegti norādītie dokumenti atbilstoši šiem nosacījumiem;

- ja nav iestājies vai ir beidzies izsoles dalībnieku reģistrācijas termiņš.

3.8. Izsoles dalībniekam ir tiesības iepazīties ar Īpašumu, kā arī iepazīties ar papildus informāciju, kura raksturo Īpašumu. Šo informāciju, iepriekš saskaņojot ar ķīlas ņēmēju, izsoles dalībniekam sniedz tiesu izpildītājs.

3.9. Katru izsoles dalībnieku var pārstāvēt viena persona.

3.10. Izsoles rīkotājs nav tiesīgs līdz izsoles sākumam iepazīstināt fiziskās un juridiskās personas ar informāciju par izsoles dalībniekiem.

4. Izsoles procedūra

4.1. Ja noteiktajā laikā uz izsoli neierodas neviens no reģistrētajiem dalībniekiem, tad tiesu izpildītājs atliek izsoli uz 30 (trīsdesmit) minūtēm. Ja arī šajā termiņā neierodas izsoles dalībnieki, izsole tiek pasludināta par nenotikušu.

4.2. Dalībniekiem, kuri nav ieradušies uz izsoli, izsoles dalības maksa un drošības nauda netiek atmaksāta.

4.3. Izsoles gaita tiek protokolēta. Izsoles protokolu paraksta tiesu izpildītājs, izsoles rīkotājs un pircējs.

4.4. Uzsākot izsoli, tiesu izpildītājs nolasa dalībniekiem šos nosacījumus, nosauc pārdodamo nekustamo īpašumu, izsoles sākumcenu un nosaka izsoles soli. Pēc tam tiesu izpildītājs paziņo par izsoles atklāšanu un jautā izsoles dalībniekiem, vai kāds sola vairāk. Kamēr vien turpinās pārsolīšana, pircēju solītās cenas tiesu izpildītājs paziņo mutvārdos un ieraksta izsoles aktā, norādot solītāja – juridiskās personas firmu un reģistrācijas numuru, fiziskās personas – vārdu, uzvārdu un personas kodu.

4.5. Pārsolīšanai beidzoties, tiesu izpildītājs trīs reizes jautā, vai neviens nesola vairāk. Ja pēc trešās reizes neseko pārsolījums, tiesu izpildītājs izdara piesitienu un paziņo, ka pārsolījumus vairs nepieņem un izsolāmais nekustamais īpašums ir pārdots. Augstākās cenas nosolījuša dalībnieka dati (juridiskai personai – firmu un reģistrācijas numuru, fiziskai personai – vārds, uzvārds un personas kods) un nosolītā cena tiek ierakstīti protokolā un tiesu izpildītājs sastāda izsoles aktu.

4.6. Izsoles aktu paraksta tiesu izpildītājs, nosolītājs, pēdējais pārsolītais solītājs, ķīlas ņēmējs un parādnieks, ja viņi bijuši izsolē.

4.7. Izsoles dalībnieks, kurš Īpašumu nosolījis, bet neparakstās protokolā un/vai Izsoles aktā, uzskatāms par atteikušos no nosolītā Īpašuma. Šajā gadījumā tiesu izpildītājs ir tiesīgs šo dalībnieku svītrot no dalībnieku saraksta un viņam netiek atmaksāta dalības maksa un drošības nauda. Ja pēc tam izsolē ir palikuši vismaz divi izsoles dalībnieki, tad izdara attiecīgu ierakstu protokolā un izsoli nekavējoties atkārto no pēdējās nosolītās mantas cenas.

4.8. Pēc visu protokola eksemplāru un izsoles akta parakstīšanas dalībnieks, kurš nosolījis Īpašumu (turpmāk tekstā – “pircējs”), saņem attiecīgu izziņu, kurā norādīta maksāšanas kārtība un termiņi.

4.9. Tiesu izpildītājs izsoli atzīst par nenotikušu, ja:

- izsolē nav ieradies neviens solītājs;

- neviens no tiem, kas ieradušies izsolē, nepārsola sākumcenu;

- pircējs noteiktā termiņā nesamaksā visu summu, par kuru viņš nopircis Īpašumu;

- pircējs neparaksta Īpašuma pirkuma līgumu atbilstoši šiem nosacījumiem;

- ja atklājas, ka pircējam nav Īpašuma iegūšanai nepieciešamo īpašību.

Par to, ka izsole uzskatāma par nenotikušu, tiesu izpildītājs ieraksta izsoles aktā un paziņo personām, kas ieradušās izsolē, izsoles rīkotājam, kā arī parādniekam un ieķīlātājam, ja šīs personas nav bijušas klāt izsolē.

Izsole ir uzskatāma par notikušu, ja ir ieradies arī tikai viens dalībnieks.

4.12. Ja izsole atzīta par nenotikušu, izsoles rīkotājs ir tiesīgas pieņemt lēmumu par otrās izsoles rīkošanu. Otrā izsole rīkojama atbilstoši šiem pārdošanas nosacījumiem, nosakot Īpašuma pārdošanas cenu 75% (septiņdesmit piecu procentu) apmērā no sākotnējās cenas – t.i., 1 269 750 EUR (viens miljons divi simti sešdesmit deviņi tūkstoši septiņi simti piecdesmit eiro), kas pēc Latvijas Bankas noteiktā valūtas kursa (1EUR = 0,702804 LVL) ir 892385,38 LVL (astoņi simti deviņdesmit divi tūkstoši trīs simti astoņdesmit piecu un 38/100 latu).

Ja otrā izsole atzīta par nenotikušu, izsoles rīkotājs ir tiesīgas pieņemt lēmumu par trešās izsoles rīkošanu. Trešā izsole rīkojama atbilstoši šiem pārdošanas nosacījumiem, nosakot īpašuma pārdošanas cenu 60% (sešdesmit procentu) apmērā no sākotnējās cenas – t.i., 1 015 800 EUR (viens miljons piecpadsmit tūkstoši astoņi simti eiro), kas pēc Latvijas Bankas noteiktā valūtas kursa (1 USD = 0,702804 LVL) ir 713908,30 LVL (septiņi simti trīspadsmit tūkstoši deviņi simti astoņi un 30/100 latu).

5. Izsoles sākumcena un norēķins par nosolīto Īpašumu

5.1. Īpašuma pārdošanas cena ir nosacīta, tā ir arī Īpašuma pārdošanas sākumcena un tiek noteikta 1 693 000 EUR (viens miljons seši simti deviņdesmit trīs tūkstoši eiro), kas pēc Latvijas Bankas noteiktā valūtas kursa (1EUR=0,702804LVL) ir 1189847,17 LVL (viens miljons viens simts astoņdesmit deviņi tūkstoši astoņi simti četrdesmit septiņi un 17/100 latu).

5.2. Izsole ir atklāta, maksāšanas līdzeklis – lati. Izsole ir augšupejoša, tās solis ir 1% (viens procents) no sākumcenas – 16 930 EUR (sešpadsmit tūkstoši deviņi simti trīsdesmit eiro), kas pēc Latvijas Bankas noteiktā valūtas kursa (1 EUR = 0,702804 LVL) sastāda 11898,47 LVL (vienpadsmit tūkstoši astoņi simti deviņdesmit astoņi un 47/100 latu).

5.3. Izsoles dalībniekam, kas nosolījis Īpašumu, 1 (viena) mēneša laikā pēc izsoles jāpārskaita summa, kas atbilst starpībai starp nosolīto cenu un dalībnieka iemaksāto drošības naudu. Naudas summa jāpārskaita sludinājumā (šo noteikumu 1.5.punkts) norādītā tiesu izpildītāja kontā ar norādi “SIA “NAMS 99” nekustamā īpašuma izsole”.

5.4. Pircējam ir atļauts ieskaitīt pirkuma maksā savu hipotekāro prasījumu, kā arī citus hipotekāros parādus, ja hipotekārie kreditori piekrīt tos atstāt uz Īpašumu, pārvedot šos parādus uz Īpašumu.

5.5. Izsoles dalības maksa netiek ieskaitīta norēķinos par nosolīto Īpašumu. Visus izdevumus, kas saistīti ar pircēja īpašuma tiesību nostiprināšanu un nosolīto Īpašumu, tajā skaitā valsts nodevas, nodokļus un citus maksājumus, kā arī parādus, kas dzēšami, lai pircējs iegūtu nosolīto Īpašumu, sedz pircējs uz sava rēķina.

5.6. Izsoles dalībniekam, kas nav nosolījis mantu, 10 (desmit) kalendāra dienu laikā pēc izsoles dienas tiek atmaksāta drošības nauda. Dalības maksu neatmaksā.

5.7. Pircējam, ja viņš laicīgi pilnā apmērā nav samaksājis Īpašuma nosolīto maksu, iemaksātā drošības maksa un citas iemaksas (arī daļēja nosolītas cenas iemaksa), kas veiktas pēc izsoles, netiek atmaksātas un viņš zaudē tiesības uz nosolīto Īpašumu.

6. Izsoles rezultātu apstiprināšana

6.1. Trīs darba dienu laikā pēc tam, kad pircējs samaksājis nosolīto summu, Izsoles rīkotājs noslēdz Īpašuma pirkuma līgumu ar pircēju. Pirkuma līgums tiek noslēgt atbilstoši šo noteikumu pielikumam nr.1. Īpašuma pircējam, kad viņš izpildījis visus pārdošanas nosacījumus, apgabaltiesa lemj par izsoles akta apstiprināšanu un pārdotā Īpašuma nostiprināšanu uz pircēja vārda.

6.2. Pircējam jāparaksta Īpašuma pirkuma līgums šo noteikumu 6.1.punktā paredzētajā termiņā. Ja pircējs vai uzaicinātais dalībnieks atsakās parakstīt Īpašuma pirkuma līgumu, tiek rīkota atkārtota izsole un drošības nauda šim dalībniekam netiek atmaksāta.

6.3. Pēc tam, kad pircējs ir samaksājis visu no viņa pienākošos summu un izpildījis citus šīs pārdošanas nosacījumus, izsoles rīkotājs Izsoles aktu iesniedz apstiprināšanai LR Rīgas apgabaltiesā, noslēdz ar pircēju Īpašuma pirkuma līgumu un paraksta nostiprinājuma lūgumu par pircēja īpašuma tiesību reģistrāciju Zemesgrāmatā uz iegādāto Īpašumu.

7. Citi noteikumi

7.1. Izsoles rīkošanas rezultātā iekasētā un neatgrieztā drošības nauda paliek izsoles rīkotāja – AS “TRASTA KOMERCBANKA” rīcībā un tiek iegrāmatota Parādnieka Parāda dzēšanai.

7.2. Izsoles rīkotājs negarantē tiesību iegūšanu un iemaksāto summu atgūšanu, ja izsoles pretendents vai dalībnieks ir pazaudējis vai tam nolaupīti viņa tiesības vai saistības apliecinoši dokumenti.

7.3. Izsoles dalībniekiem ir zināms Īpašuma faktiskais un tiesiskais stāvoklis un izsoles rīkotājs – ķīlas ņēmējs AS “TRASTA KOMERCBANKA” – nekādas garantijas šajā sakarā neuzņemas, tāpat kā neuzņemas atbildību par trūkumiem, kas atklājas vēlāk.

Zvērinātas tiesu izpildītājas I.Čepjolkinas aizvietotājs zvērināts tiesu izpildītājs Aigars Rušiņš


Nekustamā īpašuma izsole

Latgales apgabaltiesas iecirkņa nr.23 zvērināta tiesu izpildītāja Anita Kalniņa, prakses vieta Bērzpils ielā 7A, Balvos, pārdod otrajā izsolē nekustamo īpašumu “KURMIS” ar kadastra nr.3848 004 0015, kas atrodas Bērzkalnes pagastā Balvu rajonā.

Nekustamais īpašums sastāv no diviem zemesgabaliem ar kopējo platību 14,9 ha (7,8 ha lauksaimniecībā izmantojamā zeme un 6,4 ha meži), vienas pamatceltnes (pirts), palīgēkām (2 šķūņi) un inženierbūvēm ( tenisa korts, zivju māja, zivju vasaras baseins, 14 dīķi)

Īpašnieks: Gunārs Sārtaputns.

Piedzinējs: Biruta Sārtaputna.

Hipotekārais kreditors: AKB Baltijas Tranzītu banka, 13.janvāra iela 3, Rīga.

Citi hipotekārie kreditori un viņu prasījumi nav zināmi.

Nekustamā īpašuma novērtējums – Ls 23 500.

Saskaņā ar CPL 616.panta 1.daļu otrajā izsolē solīšana sāksies no summas, kas atbilst 75 procentiem no sākumcenas pirmajā izsolē.

Visām personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu, jāpiesaka savas prasības tiesā līdz izsoles dienai.

Izsole notiks 2006.gada 30.maijā pulksten 14 Balvos, Bērzpils ielā 7A, 25.kabinetā.

Personām, kas vēlas piedalīties nekustamā īpašuma izsolē, jāiemaksā zvērinātas tiesu izpildītājas Anitas Kalniņas depozīta kontā, reģ.nr.11025911956, AS LUB Balvu filiālē, konts nr. LV04UNLA0050002452551, nodrošinājums 10% no nekustamā īpašuma novērtējuma – Ls 2350. Tālr. uzziņām 4521195, mob. tālr. 6590926.

Zvērināta tiesu izpildītāja A.Kalniņa

Nekustamā īpašuma izsole

Zemgales apgabaltiesas iecirkņa nr.127 zvērināta tiesu izpildītāja Dzintra Hauka prakses vietā Aizkrauklē, Lāčplēša iela 4, 236.kabinetā, pārdod pirmā izsolē Sandrai Jēkabsonei piederošo nekustamo īpašumu “Vasarnīca nr.211”, Aizkraukle, Aizkraukles novads, Aizkraukles rajons, ar kadastra nr.3201 004 0803, kas sastāv no viena zemesgabala ar kopējo platību 618 kv.m; uz zemesgabala atrodas dārza māja (ēkai ir divi stāvi un pagrabs zem ēkas, ir elektrības nu ūdens padeve) ar apbūves laukumu 32,4 kv.m un palīgēka, siltumnīca, ar apbūves laukumu 15 kv.m.

Nekustamais īpašums ierakstīts zemesgrāmatā un tā vērtība – Ls 5000.

Piedzinējs: SIA “Belwest Trade”

Nostiprināta hipotēka par Ls 2100; kreditors – a/s “Hansabanka”.

Citi hipotekārie kreditori un viņu prasījumi nav zināmi. Personām, kurām uz nekustamo īpašumu ir tiesības, kas novērš tā pārdošanu izsolē, jāpieteic savas prasības līdz izsoles dienai.

Izsole notiks 2006.gada 22.maijā pulksten 11 zvērinātas tiesu izpildītājas Dz.Haukas prakses vietā Aizkrauklē, Lāčplēša ielā 4, 236.kabinetā.

Izsoles sākumcena, pamatojoties uz CPL 607.1.pantu, tiks paziņota izsoles dienā.

Izsoles dalībniekiem līdz izsoles dienai jāieskaita nodrošinājuma summa Ls 500 zvērinātas tiesu izpildītājas Dzintras Haukas, pers. kods 1307511186, depozīta kontā nr. LV77HABA0551004079324, a/s “Hansabanka”, Aizkraukles filiāle, bankas kods, HABALV22. Tālr. uzziņai 5121920, mob. tālr. 9686021.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!