• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ar pašas nopelnītu dāvanu dzimšanas dienā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.12.2000., Nr. 438/439 https://www.vestnesis.lv/ta/id/13320

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas mākslinieki - Gaismas pils atbalstam

Vēl šajā numurā

05.12.2000., Nr. 438/439

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ar pašas nopelnītu dāvanu dzimšanas dienā

Pašvaldību lietu pārvaldes konkursā visaugstāk novērtēts "Latvijas Vēstneša" nozares redaktores Kristīnes Valdnieces darbs

A.JPG (23963 BYTES) Kā ziņo Pašvaldību lietu pārvalde, beidzies Pašvaldību lietu pārvaldes rīkotais konkurss preses izdevumu žurnālistiem "Par administratīvi teritoriālās reformas atspoguļojumu". Tā uzdevums bija veicināt plašsaziņas līdzekļu ieguldījumu administratīvi teritoriālās reformas norisē Latvijā, analizēt šīs reformas gaitu, panākumus un kļūdas, kā arī veicināt iedzīvotāju tiešu līdzdalību reformas procesos.

Konkursam publikācijas iesniedza 12 žurnālisti gan no centrālajiem laikrakstiem, gan rajonu avīzēm. Žūrijas komisija, kurā piedalījās Pašvaldību lietu pārvaldes speciālisti un profesionāli žurnālisti, izlēma pirmo godalgu nepiešķirt. Visaugstāk novērtēts "Latvijas Vēstneša" nozares redaktores Kristīnes Valdnieces un "Brīvās Daugavas" žurnālistes Ilzes Kalniņas veikums. Viņas katra saņems otro prēmiju. Trešā prēmija piešķirta Anitai Banziņai no laikraksta "Zemgale". Ar veicināšanas prēmiju apbalvota Anda Pūce no laikraksta "Kurzemes Vārds" un Andris Strēlis no "Ventas Balss". Prēmijas konkursa uzvarētājiem pasniegs 18. decembrī.

Starp citu, tieši 18. decembrī Kristīnei Valdniecei ir dzimšanas diena — tātad mūsu jaunā kolēģe ar savu darbu pati sev nopelnījusi dāvanu šūpuļsvētkos. No sirds apsveicam! "LV"

Foto: Arnis Blumbergs, "LV", vakar, 4.12.2000, redakcijā pie sava datora

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!