• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas kultūras decembra pasākumiem Čehijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.12.2000., Nr. 440/441 https://www.vestnesis.lv/ta/id/13355

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas Rudens sesijas 30. novembra sēdē

Vēl šajā numurā

06.12.2000., Nr. 440/441

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas kultūras decembra pasākumiem Čehijā

Decembrī Čehijā notiek vairākas Latvijas kultūras aktivitātes. No 1. līdz 12. decembrim Latvijas kori "Sapnis", "Vidus", "Tēvzeme" un "Atbalss" piedalīsies 10. starptautiskajā Adventes un Ziemassvētku mūzikas festivālā Prāgā.

5. decembrī Františkovi Lazņē tika atskaņota Ingmāra Zemzara Adventa oratorija " O virga ac diadema — oratorium in adventum redemptoris". Koncertā no Latvijas piedalījās Antra Bigača, Jeļena Borele, Žoržs Siksna, Eduards Čudakovs, bērnu koris "Varavīksne" un kameransamblis.

No 12. decembra līdz 2001. gada 5. janvārim Pilzenē būs apskatāma mākslas izstāde "Dānija un Baltija Čehijas Republikā", kurā Latvijas mākslu ar gleznām pārstāvēs Aleksandrs Naumovs, Juris Petraškevičs, Vija Zariņa un Kristaps Zariņš, bet Inguna Skuja ar keramikas darbiem. Izstādes atklāšanā piedalīsies Latvijas vēstniece Čehijā Aija Odiņa un gleznotājs Juris Petraškevičs.

Latvijas kultūras centrā Prāgā no 1. decembra līdz 2001.gada 1. janvārim ir atvērta Radegasta Paroleka tulkoto latviešu literatūras darbu izstāde.

Čehijas vēstniecības Latvijā informācija

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!