• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas dienā - 4.maijā. Ar goddevību laikabiedriem un priekštečiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.05.2006., Nr. 70 https://www.vestnesis.lv/ta/id/134340

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidente, uzrunājot Triju Zvaigžņu, Viestura un Atzinības krusta ordeņa saņēmējus Rīgas Latviešu biedrības namā 3.maijā:

Vēl šajā numurā

08.05.2006., Nr. 70

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas dienā – 4.maijā. Ar goddevību laikabiedriem un priekštečiem

PUKS.JPG (32606 bytes)
Tūlīt pēc Saeimas svinīgās sēdes Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga steidza uz Viļņu, lai piedalītos konferencē “Kopīgs redzējums par kopīgajiem kaimiņiem”, bet Ministru prezidents Aigars Kalvītis, Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre, ārlietu ministrs Artis Pabriks (priekšplānā) un pārējie valdības locekļi, kopā ar diplomātisko misiju pārstāvjiem un citiem svētku viesiem, devās uz Brīvības pieminekli nolikt ziedus
Foto: Boriss Koļesņikovs, “LV”

Valsts prezidentes videoapsveikuma vārdi 4.maijā Daugavmalā:

Mīļie tautieši!
Es ceru, ka šī jums ir bijusi skaista diena, kad jau sešpadsmito reizi atceramies Latvijas neatkarības atjaunošanas proklamēšanas gadadienu. Rīgā un Latvijā valda svētku noskaņa, mums ir ko svinēt, mums ir par ko būt lepniem.
Es novēlu visiem atcerēties savas valsts panākumus, domāt pašiem par saviem panākumiem, turpināt strādāt, risināt savas ieceres.
Novēlu visiem veiksmi, un, protams, visvairāk veiksmes es novēlu mūsu hokeja komandai. Es ceru, ka Rīga kā pasaules čempionāta dalībnieku uzņēmēja būs tiešām skaista vieta, ka viss noritēs priekšzīmīgi, ka visiem te patiks. Mūsu pašu komandai un tāpat visai tautai novēlu – lai ir grūti, vajag spēt, stipram būt, uzvarēt!

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!