• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par rokasgrāmatu ierēdņiem ES jautājumos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.05.2006., Nr. 71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/134465

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Eiropas konstitūcijas nākotni

Vēl šajā numurā

09.05.2006., Nr. 71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par rokasgrāmatu ierēdņiem ES jautājumos

9.maijā, noslēdzot Eiropas nedēļu, ārlietu ministrs Artis Pabriks un Ziemeļu Ministru padomes ģenerālsekretārs Pērs Unkels atklāja “Rokasgrāmatas praktiskam darbam ar ES jautājumiem” prezentācijas pasākumu. Rokasgrāmata sagatavota Ārlietu ministrijas un Ziemeļu Ministru padomes kopīgā projekta “Rokasgrāmata par ES lēmumu pieņemšanas procedūrām un praktiskas vadlīnijas dalībai ES” ietvaros.

Rokasgrāmatu sagatavojuši Ārlietu ministrijas un Tieslietu ministrijas ierēdņi, Valsts administrācijas skolas lektori, un tā izdota ar Valsts administrācijas skolas atbalstu. Rokasgrāmata paredzēta Latvijas iestāžu ierēdņiem, ikdienā strādājot gan ar Latvijas pozīciju veidošanas, gan ES lēmumu ieviešanas jautājumiem. Rokasgrāmatas elektroniskā versija būs pieejama Ārlietu ministrijas mājaslapā.

Ar rokasgrāmatas prezentāciju beidzies divus gadus ilgušais Ārlietu ministrijas un Ziemeļu Ministru padomes kopīgais projekts. Tā mērķis bija apgūt Ziemeļvalstu pieredzi sekmīgai dalībai ES.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!