• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.05.2006., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/ta/id/134565

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem, maksātnespējas, bankroti

Vēl šajā numurā

10.05.2006., Nr. 72

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

A/s “Olainfarm” paziņojums akcionāriem par akciju emisiju akcionāru pirmtiesībām

A/s “Olainfarm” (vienotais reģistrācijas nr. 40003007246, juridiskā adrese: Rūpnīcu iela 5, Olaine, LV-2114) paziņo, ka 2006.gada 5.maijā Finanšu un kapitāla tirgus komisija ir pieņēmusi lēmumu atļaut akciju sabiedrībai “Olainfarm” izteikt 3000 000 vārda akciju publisko piedāvājumu un apstiprināt a/s “Olainfarm” sagatavoto emisijas prospektu.

Ar šo a/s “Olainfarm” paziņo, ka ar 2006.gada 11.maiju tiek uzsākts a/s “Olainfarm” 3000000 parasto dematerializēto vārda akciju publiskais piedāvājums un tiek atklāta parakstīšanās uz šīm akcijām.

Līdzšinējais a/s “Olainfarm” akciju pamatkapitāls ir LVL 10252 365. A/s “Olainfarm” pamatkapitālu veido 7257465 parastās dematerializētas vārda akcijas ar katras akcijas nominālvērtību LVL 1, kā arī 2994900 parastās dematerializētas uzrādītāja akcijas ar katras akcijas nominālvērtību LVL 1.

A/s “Olainfarm” pamatkapitāls tiek palielināts, izlaižot vienas kategorijas 3000000 (trīs miljoni) dematerializētas vārda akcijas ar katras akcijas nominālvērtību LVL 1 (viens lats). Visas akcijas piešķirs vienādas un neierobežotas balsstiesības, tiesības uz dividendes un likvidācijas kvotas saņemšanu. A/s “Olainfarm” pamatkapitāls tiks palielināts līdz LVL 13252 365. Akciju pārdošanas cenu noteiks a/s “Olainfarm” valde saskaņā ar pamatkapitāla palielināšanas noteikumiem un emisijas prospektu robežās no LVL 1,05 līdz LVL 1,50.

A/s “Olainfarm” akcionāriem saskaņā ar Komerclikuma 251. pantu ir pirmtiesības iegādāties jaunās emisijas akcijas proporcionāli viņiem jau piederošo akciju nominālvērtību summai saskaņā ar a/s “Latvijas Centrālais depozitārijs” sagatavoto akcionāru pilno sarakstu un a/s “Olainfarm” vārda akciju akcionāru reģistru uz 2005. gada 29.jūliju. Parakstīšanās un akcionāru pirmtiesību izmantošanas termiņš ir 2006.gada 12.jūnijs līdz plkst. 24.oo.

Parakstīšanās uz a/s “Olainfarm” jaunās emisijas akcijām notiek, iesniedzot rakstisku pieteikumu a/s “Olainfarm” valdei saskaņā ar pievienoto paraugu un šeit norādītajā termiņā. Pieteikumā par pirmtiesību izmantošanu un akciju iegādi akcionāram jānorāda vai viņš vēlās iegādāties papildus akcijas arī otrajā un trešajā parakstīšanās posmā. Nekāda papildu pieteikšanās otrajam un trešajam posmam nav paredzēta, līdz ar to, ja pirmā posma ietvaros iesniegtajā pieteikumā nav atzīmes par parakstīšanos uz papildu akcijām, tad akcionārs zaudē tiesības iegūt akcijas otrajā un trešajā posmā. Pieteikumu var nosūtīt pa pastu uz adresi: Rūpnīcu iela 5, Olaine, LV-2114. Ja pieteikums tiek sūtīts pa pastu, par tā iesniegšanas datumu tiek uzskatīta diena, kad pieteikums ir saņemts a/s “Olainfarm”. Pieteikumu var iesniegt a/s “Olainfarm” Juridiskajā daļā pēc minētas adreses personīgi vai ar pilnvarotās personas starpniecību, darba dienās no plkst. 9.oo līdz 16.oo.

Ar a/s “Olainfarm” pamatkapitāla palielināšanas noteikumiem un emisijas prospektu akcionāri var iepazīties a/s “Olainfarm” juridiskajā adresē katru darba dienu no plkst. 9.oo līdz 16.oo a/s “Olainfarm” mājas lapā internetā www.olainfarm.lv, a/s “Rīgas Fondu birža” mājas lapā internetā www.rfb.lv, Finanšu un kapitāla tirgus komisijas mājas lapā internetā www.fktk.lv.

A/s “Olainfarm” valde


Apstiprināts a/s “Olainfarm” akcionāru kārtējā sapulcē 2005. gada 29. jūlijā

AS “Olainfarm”,

reģistrācijas nr. 40003007246

adrese: Rūpnīcu iela 5,

Olaine, LV-2114

Akcionāra pieteikums pirmtiesību izmantošanai un akciju iegādei

Juridiskā persona/ Fiziskā persona


Nosaukums/ Vārds, uzvārds: _________________________________________________


Reģistrācijas nr./ Personas kods: _____________________________________________


Adrese sarakstei: ___________________________________________________________


Ar šo apliecinu savu parakstīšanos uz a/s “Olainfarm” akcijām, saskaņā ar AS “Olainfarm” akcionāru kārtējā sapulcē 2005.gada 29.jūlijā apstiprinātajiem pamatkapitāla palielināšanas noteikumiem.


Izmantojot savas akcionāra pirmpirkuma tiesības, vēlos iegādāties (vajadzīgo atzīmēt):

□________________ akcijas

□ maksimāli iespējamo akciju skaitu.


Vēlos piedalīties otrajā un/vai trešajā posmā un iegādāties (vajadzīgo atzīmēt):

□________________ akcijas

□ maksimāli iespējamo akciju skaitu.


Maksimālā cena, kuru es esmu gatavs maksāt par vienu akciju

ir LVL______________

(akcijas cena cipariem)

(_________________________________________________________________________).

(akcijas cena vārdiem)


________________________ _______________________

(datums) (paraksts un atšifrējums)


Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!