• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2006. gada 3. maija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.05.2006., Nr. 73 https://www.vestnesis.lv/ta/id/134665

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2006. gada 8. maija sēdē

Vēl šajā numurā

11.05.2006., Nr. 73

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2006. gada 3. maija sēdē

1. Sēdē izskatīja 15 saņemtos likumprojektus un Satversmes 81.panta kārtībā izdotos Ministru kabineta noteikumus Nr.340 “Grozījumi Elektronisko dokumentu likumā”, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2006.gada 1.maija līdz 7.maijam.

3. Pieņēma zināšanai Japānas parlamenta Padomnieku palātas locekļa un Japānas un Latvijas parlamentārās asociācijas vadītāja Hirofumi Nakasones vizītes programmu Latvijā.

4. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Latvijas parlamentāriešu grupas demokrātisko procesu atbalstam Baltkrievijas parlamentā un sabiedrībā priekšsēdētāja R.Jurķa iesniegumu par Baltkrievijas opozīcijas līdera Aleksandra Miļinkeviča vadītās delegācijas vizīti Saeimā šā gada 24.–26.maijā.

5. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija 2005.gada 8.decembra lēmumā “Par Saeimas štatu sarakstu 2006.gadam”.

6. Pieņēma lēmumu par pilnvarojumu zvērinātam advokātam Jurim Ķesterim pārstāvēt Saeimu Satversmes tiesā.

7. Nolēma nodot Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijai A.Slaktera iesniegumu par deputāta mandāta nolikšanu uz aizsardzības ministra amata pildīšanas laiku.

8. Apstiprināja komandējumus:

1) Saimnieciskās komisijas priekšsēdētājam A.Krūmiņam, komisijas locekļiem V.E.Bresim, U.Briedim, I.Solovjovam, Saeimas Kancelejas direktora vietniekam V.Ziemelim, Saeimas autobāzes direktoram J.Podgaiskim un Saeimas autobāzes automašīnu vadītājiem A.Veisam un V.Ļebovičam uz Varšavu (Polija) no 2006.gada 7.maija līdz 10.maijam;

2) Saeimas deputātu atbalsta grupas asociācijai “Eiropas parlamentārieši Āfrikai” priekšsēdētājai I.Circenei uz Keiptaunu (Dienvidāfrika) no 2006.gada 24.maija līdz 28.maijam;

3) Saeimas Eiropas Savienības Informācijas centra konsultantam O.P.Grigulim uz Briseli (Beļģija) 2006.gada 4. un 5.maijā.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!