• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Spānijas sadarbību aizsardzības jomā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.05.2006., Nr. 73 https://www.vestnesis.lv/ta/id/134697

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas vēstnieka Slovēnijā akreditāciju

Vēl šajā numurā

11.05.2006., Nr. 73

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Spānijas sadarbību aizsardzības jomā

Trešdien, 10.maijā, aizsardzības ministrs Atis Slakteris tikās ar Spānijas vēstnieku Latvijā Emilio Lorenco Serru (Emilio Lorenzo Serra), lai pārrunātu abu valstu turpmāko sadarbību aizsardzības jomā, kā arī citus aktuālus jautājumus.

Sarunu laikā abas puses pārsprieda gaidāmo Spānijas aizsardzības ministra vizīti Latvijā, kas paredzēta šā gada rudenī. Spānijas vēstnieks informēja par Spānijas ciešo apņemšanos stiprināt abu valstu sadarbību aizsardzības jomā un izteica konkrētus piedāvājumus.

Aizsardzības ministrs pateicās par Spānijas gatavību veikt Baltijas valstu gaisa telpas kontroli šā gada otrajā pusē. Ministrs uzsvēra, ka šai operācijai ir liela politiska nozīme Latvijas sabiedrības acīs, jo tā ir reāls alianses klātbūtnes apliecinājums Baltijā.

Aizsardzības ministrs informēja, ka Latvijā aktīvi norit NATO sanāksmes sagatavošanās un organizēšanās darbi. Ministrs uzsvēra, ka sanāksmes laikā NATO būtu jādod skaidrs signāls, ka alianses durvis ir atvērtas jaunām dalībvalstīm.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!