• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas tēla veidošanu pasaulē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.05.2006., Nr. 74 https://www.vestnesis.lv/ta/id/134835

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par EK politikas programmu Eiropas pilsoņiem

Vēl šajā numurā

12.05.2006., Nr. 74

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas tēla veidošanu pasaulē

Ārlietu ministrs Artis Pabriks 10.maijā pieņemšanā, kas bija veltīta kultūras darbiniekiem un uzņēmējiem pateicībā par Latvijas tēla veidošanu ārvalstīs, atzina, ka lielās tautas atpazīst kā tautas, bet mazas tautas – pēc izcilākajiem to pārstāvjiem.

Latvijas vēstniecību, Ārlietu ministrijas un valsts vārdā viņš izteica pateicību cilvēkiem, kuru darbs ir nesis Latvijas vārdu pasaulē.

“Latvija vispirms saistās ar jums. Tieši jūs esat Latvijas valsts seja un staigājošs, spēlējošs vai muzicējošs ģerbonis, tādēļ līdzās jēdzienam “tautas diplomātija” vēlos ieviest arī gara diplomātijas jēdzienu. Un jūs esat šie “gara diplomāti”,” teica ārlietu ministrs.

Ārlietu ministrs pasniedza veicināšanas balvu Nacionālā Mākslas muzeja direktorei Mārai Lācei un asociācijas “Lauku ceļotājs” prezidentei Asnātei Zie­melei. Pasākuma laikā Rīgas Valsts 1.ģimnāzijas skolēns Jānis Kreilis izklāstīja savu vīziju par Latvijas tēlu ārvalstīs pēc desmit gadiem un E.Dārziņas mūzikas skolas 9.klases audzēkne, vairāku starptautisko konkursu laureāte Kristīne Balana atskaņoja Johana Sebastiana Baha “Prelūdiju mi mažorā”.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!