• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijai veltītu Eiropas nedēļu Vācijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.05.2006., Nr. 75 https://www.vestnesis.lv/ta/id/135030

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Šlēsvigas-Holšteinas pavalsts zemkopības ministru tikšanos

Vēl šajā numurā

16.05.2006., Nr. 75

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijai veltītu Eiropas nedēļu Vācijā

Manheimā pie Reinas 12.maijā atklāta izstāde “Baltijas valstis – kaimiņi Eiropā”. Ar tās atklāšanu tiek ievadīta ikgadējā Manheimas pie Reinas Eiropas nedēļa, kura šogad veltīta Baltijas valstīm, it īpaši Latvijai. Izstādes atklāšanā svinīgu uzrunu teica Latvijas vēstnieks Vācijā Mārtiņš Virsis, Ziemeļreinas-Vestfālenes federālās zemes Eiropas un federālo lietu ministrs Mihaels Boijers (Michael Beuer) un Manheimas pilsētas birģermeistars Tomass Dinhheims (Thomas Dünchheim), kā arī uzstājās mūziķi no Latvijas. Manheimas pie Reinas Eiropas nedēļā notiks arī Latvijas tautsaimniecībai un biznesa sadarbības iespējām veltīts seminārs, kurā uzstāsies Latvijas Investīcijas un attīstības aģentūras pārstāvniecības Hamburgā eksperts Helmuts Salnājs.

Sadarbībā ar Villihas pilsētas Vācijas un Latvijas draugu biedrību notiks arī prezentācija “Latvija: redzēt, dzirdēt, saost, sagaršot, sajust… ar visām maņām izbaudīt”, kur tiks prezentētas dažādās tūrisma un atpūtas iespējas Latvijā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!