• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Itālijas ekonomisko sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.12.2000., Nr. 450/451 https://www.vestnesis.lv/ta/id/13544

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidente - rūpēs par bērnu tiesībām, veselību, dzīvesprieku

Vēl šajā numurā

13.12.2000., Nr. 450/451

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Itālijas ekonomisko sadarbību

Vakar, 11. decembrī, Rīgā notika trešā Latvijas un Itālijas ekonomiskās darba grupas sanāksme. Latvijas delegāciju tajā vadīja Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Māris Riekstiņš, bet Itālijas delegāciju – Ārlietu ministrijas Viduseiropas un Austrumeiropas, Kaukāza un Centrālāzijas valstu koordinators Alesandro Pietromarči. Puses atzīmēja Latvijas panākumus makroekonomiskajā stabilizācijā un vienojās par ciešu sadarbību Eiropas Savienības un NATO integrācijas procesos.

Sanāksmes laikā abas puses atzīmēja pozitīvo Latvijas un Itālijas divpusējo attiecību attīstību, aizvien pieaugošo savstarpējo tirdzniecību, investīcijas un visu veidu ekonomisko sadarbību. Abas puses vienojās aktīvi turpināt iesākto sadarbību eksporta veicināšanā un investīciju piesaistē, kā arī informācijas tehnoloģiju izmantošanā, transporta, mazo un vidējo uzņēmumu attīstībā un reģionālajā sadarbībā. Pozitīvi tika novērtēts šā gada sākumā atvērtais Itālijas un Latvijas biznesa centrs, kā arī plānotā Itālijas Tirdzniecības komisijas biroja atvēršana.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!