• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie Jums dodas 31. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.12.2000., Nr. 450/451 https://www.vestnesis.lv/ta/id/13553

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas iedzīvotāju vidējo mūža ilgumu

Vēl šajā numurā

13.12.2000., Nr. 450/451

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — pie Jums dodas 31. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar četriem likumiem, kas pieņemti Saeimā 9. un 16. novembrī, bet "Latvijas Vēstnesī" izsludināti 17. novembrī un 6. decembrī, un Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti no 7. līdz 15. novembrim. Grozījumi likumā "Par muitas nodokli (tarifiem)" izdarīti 1. pielikuma "Ievedmuitas tarifs" atsevišķās pozīcijās attiecībā uz zivju produktiem. Grozījumi izdarīti likumā "Par privatizācijas sertifikātiem" un Pilsētas domes, novada domes un pagasta padomes vēlēšanu likumā. Saeima ratificējusi Latvijas Republikas valdības un Gruzijas valdības līgumu par abu valstu muitas administrāciju savstarpēju palīdzību.

Ministru kabinets izdevis jaunus noteikumus par bīstamajām iekārtām. Tie nosaka bīstamās iekārtas, uz kurām attiecināmas likuma "Par bīstamo iekārtu tehnisko uzraudzību" prasības.Tās ir celšanas iekārtas, tvaika katli, spiedieniekārtas, cauruļvadi u.c. Saskaņā ar Sēklu un stādāmo materiālu aprites likumu izdoti "Kartupeļu sēklaudzēšanas un sēklas kartupeļu tirdzniecības noteikumi". Tiem ir pieci pielikumi, kas nosaka minimālos attālumus starp kartupeļu stādījumiem, stādījumu kvalitātes rādītājus, kvalitātes prasības sēklas kartupeļiem, etiķetē norādāmo informāciju un etiķetes krāsu. Saskaņā ar Sugu un biotopu aizsardzības likumu izdoti "Noteikumi par īpaši aizsargājamo sugu un ierobežoti izmantojamo īpaši aizsargājamo sugu sarakstu". Šie saraksti doti divos noteikumu pielikumos. Izdoti jauni noteikumi par medību saimniecībai nodarīto zaudējumu atlīdzināšanas apjomiem. Divos pielikumos ir norādītas attiecīgās summas par viena dzīvnieka nelikumīgu nomedīšanu vai turēšanu nebrīvē un par vienas alas, migas vai ligzdas izpostīšanu. Vairāki Ministru kabineta izdotie noteikumi attiecas uz nodokļiem un nodevām. Divi Ministru kabineta dokumenti attiecas uz karavīru un zemessargu atalgojumu. Izdoti jauni noteikumi par obligātajam militārajam dienestam pakļauto personu reģistrācijas un dispanserizācijas kārtību. Grozījumi izdarīti "Veselības aprūpes finansēšanas noteikumos" — attiecībā uz obligātajam militārajam dienestam pakļautajām personām.Grozījumi izdarīti arī noteikumos "Kārtība, kādā piešķirams īpaši atbalstāmā reģiona statuss" un Tulkošanas un terminoloģijas centra nolikumā. Apstiprināts jauns Valsts bērna tiesību aizsardzības centra nolikums un valsts akciju sabiedrības "Latvenergo" statūti.

Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!