• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ASV biznesa, investīciju un tirdzniecības iespēju misiju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.05.2006., Nr. 79 https://www.vestnesis.lv/ta/id/135570

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Eiropas Komisijas priekšsēdētāja vietnieces vizīti Latvijā

Vēl šajā numurā

23.05.2006., Nr. 79

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ASV biznesa, investīciju un tirdzniecības iespēju misiju

Pirmdien, 22.maijā, sākās viens no šā gada nozīmīgākajiem notikumiem Latvijas ekonomikā – ASV biznesa, investīciju un tirdzniecības iespēju misija Baltijas valstīs “U.S. Business Investment and Trade Mission to the Baltic States to Explore Opportunities and Develop Contacts for Cooperation”.

Misija tiek rīkota, lai iepazīstinātu ASV uzņēmējus ar investīciju iespējām Baltijas valstīs, kā arī apspriestu un konkretizētu turpmākos iespējamos sadarbības projektus. Misija notiks no 22.līdz 26.maijam Rīgā, kā arī Igaunijā un Lietuvā. Pasākumā piedalīsies prominentas Baltijas valstu un ASV amatpersonas, kā arī Baltijas valstu un ASV uzņēmumu pārstāvji.

Ekonomikas ministrs Aigars Štokenbergs uzsver, ka “misija būs nozīmīgs stimuls Baltijas valstu un ASV ekonomisko attiecību veicināšanai, kas nepārtraukti sekmēs abu valstu uzņēmēju sadarbību, kā arī ASV investīciju ienākšanu Latvijā, Igaunijā un Lietuvā”. Misijas pasākums būs turpinājums veiksmīgi notikušajām ASV un Baltijas valstu biznesa konferencēm Londonā (2004.gada decembrī) un Vašingtonā (2005.gada martā), kuras apmeklēja vairāk nekā 250 ASV uzņēmumu vadītāju.

Misijas pasākums tiks atklāts 22.maija vakarā ar oficiālu pieņemšanu Mazajā ģildē ar Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas, ekonomikas ministra Aigara Štokenberga un Rīgas domes priekšsēdētāja Aivara Aksenoka piedalīšanos.

Misijas galvenais notikums būs ASV un Baltijas valstu biznesa konference 2006.gada 23.maijā Rīgā viesnīcā “Radisson SAS “Daugava””, kuru atklās Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga. Konferences dalībniekus uzrunās ASV Tirdzniecības departamenta sekretāra vietnieks Deivids Bohigians (David Bohigian), ASV vēstniece Latvijā Ketrina Toda Beilija (Catherine Todd Bailey) un LR vēstnieks ASV Māris Riekstiņš.

Ar prezentācijām par investīciju vidi Baltijas valstīs uzstāsies Baltijas valstu ekonomikas ministri, “Moody’s” reitingu aģentūras pārstāvis un “Wall Street Journal” Londonas biroja direktors. Būs tematiskas apaļā galda diskusijas par investīcijām, rūpniecību un valsts un privātās partnerības projektiem.

Savukārt 24.maijā norisināsies Baltijas valstu un ASV uzņēmumu individuālās tikšanās. 25. un 26.maijā sāksies izvēles programma, kuras ietvaros ASV uzņēmēji apmeklēs Lietuvu un Igauniju.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!