• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par plašām investīciju iespējām un perspektīvām Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.05.2006., Nr. 80 https://www.vestnesis.lv/ta/id/135703

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Ministru kabineta jauno izvērsto interneta portālu

Vēl šajā numurā

24.05.2006., Nr. 80

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par plašām investīciju iespējām un perspektīvām Latvijā

Norvēģijas rietumkrasta pilsētā Bergenā otrdien, 23.maijā, biznesa un tūrisma aktivitātēm veltītā seminārā “Go to Latvia!” (Dodies uz Latviju!) Latvijas vēstniecības diplomāti sniedza informāciju par investīciju iespējām un makroekonomiskajām perspektīvām Latvijā, kā arī mēģināja akcentēt priekšrocības, ko biznesa sākšanai piedāvā Latvija.

Savā pieredzē dalījās Džonijs Nīlsens (Jonny Nielsen), kurš nesen Rīgā sācis uzņēmējdarbību informācijas tehnoloģiju jomā. No Latvijas seminārā piedalījās Latvijas Tūrisma attīstības aģentūras pārstāve Sanita Baltkalne un lidsabiedrības “airBaltic” starptautiskās tirdzniecības aģente Baiba Ģībiete. Semināra mērķis, gatavojoties jaunajai tūrisma sezonai, bija informēt interesentus par tūrisma veicināšanas pasākumiem Latvijā un Rīgā, kā arī popularizēt Latviju kā tūrismam draudzīgu un interesantu valsti. Semināra dalībnieki tika iepazīstināti arī ar jaunajiem lidsabiedrības “airBaltic” pakalpojumiem un maršrutiem.

Semināra dalībnieki izlozēja divas aviobiļetes lidojumam Bergena–Rīga–Bergena un divas biļetes uz Latvijas Nacionālās operas izrādi “Reinas zelts” Bergenas mūzikas festivāla laikā.

Tiešo avioreisu Rīga–Bergena atklāja 14.aprīlī, un tas noslogotības ziņā ir otrajā vietā aiz maršruta Rīga–Oslo. Bergena ir otra lielākā Norvēģijas pilsēta ar 240000 iedzīvotājiem.

Latvijas vēstniecība semināru rīkoja sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāvniecību Oslo un Bergenas Tirdzniecības un rūpniecības kameru.

Semināra ietvaros vēstnieks Norvēģijā Māris Klišāns tikās arī ar Bergenā dzīvojošo latviešu kopienu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!