• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par NATO un Krievijas sadarbības popularizēšanas dienām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.05.2006., Nr. 80 https://www.vestnesis.lv/ta/id/135704

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Viņas majestātes Nīderlandes karalienes Beatrikses valstsvizīti Latvijā 2006.gada 22.-24.maijā

Vēl šajā numurā

24.05.2006., Nr. 80

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par NATO un Krievijas sadarbības popularizēšanas dienām

Latvijas un Igaunijas vēstniecības Krievijā, abu valstu konsulāti Pleskavā, kā arī NATO informācijas birojs Maskavā trešdien, 24.maijā, organizē NATO popularizācijas dienu Pleskavā, lai sekmētu pleskaviešu izpratni par NATO lomu mūsdienās un Krievijas un NATO sadarbību.

NATO diena Pleskavā sāksies ar konferenci par Krievijas un NATO militārās sadarbības nozīmi. Tajā uzstāsies Latvijas vēstnieks Krievijā Andris Teikmanis, Krievijas Federācijas padomes Starptautisko attiecību komitejas priekšsēdētājs Mihails Margelovs, NATO informācijas biroja direktore Izabella Fransuā, vairāku citu NATO dalībvalstu vēstnieki un militārie eksperti, Krievijas Aizsardzības ministrijas un NATO vadības Briselē pārstāvji. Uz konferenci aicināti Krievijas Ārlietu un Aizsardzības ministriju darbinieki, Pleskavas apgabala un pilsētas vadītāji, politiķi, eksperti, nevalstisko organizāciju pārstāvji un žurnālisti. Ziemeļatlantijas alianses popularizēšanas dienā notiks jauniešu forums, kurā piedalīsies studenti no Latvijas, Igaunijas un Pleskavas augstskolām.

Pēcpusdienā plānota kultūras programma, tiks atklāta fotoizstāde par NATO un Krievijas sadarbību. Izstādē būs skatāmi darbi no Latvijas, Igaunijas un Dānijas, kā arī ziņu aģentūras “RIA novosti” fotogrāfijas. Pēc atklāšanas koncertēs Latvijas un Igaunijas mūziķi. NATO dienas noslēgumā Latvijas un Igaunijas vēstnieki Krievijā organizēs pieņemšanu pasākuma viesiem.

NATO diena Pleskavā notiks saistībā ar Krievijas un NATO popularizēšanas akciju “Krievija – NATO: apvienojot centienus”, kas risinās no 11. līdz 26.maijam. Šāda pasākumu diena ar konferencēm, semināriem, apaļajiem galdiem, tikšanos ar presi, kultūras un sporta aktivitātēm notiek deviņās Krievijas pilsētās, sākot ar Vladivostoku un Novosibirsku, beidzot ar Pleskavu un Kaļiņingradu. Iniciatīvas mērķis ir popularizēt NATO un Krievijas sadarbību, kā arī veicināt Krievijas iedzīvotāju izpratni par šīs sadarbības nozīmi.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!