• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidente: - tiekoties ar Zviedrijas ģenerālmajoru - tiekoties ar Francijas lieluzņēmējiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.12.2000., Nr. 452/453 https://www.vestnesis.lv/ta/id/13596

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Manuprāt, šī Saeima strādā nopietnāk

Vēl šajā numurā

14.12.2000., Nr. 452/453

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidente:
NERETNIEKS.JPG (31445 BYTES)

Vakar, 13.decembrī, Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga Rīgas pilī tikās ar Zviedrijas Nacionālo bruņoto spēku korpusa ģenerālmajoru Kārli Neretnieku   Foto: A.F.I.

— tiekoties ar Zviedrijas ģenerālmajoru

— tiekoties ar Francijas lieluzņēmējiem

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga vakar, 13.decembrī, tikās ar Francijas Tirdzniecības kameras MEDEF lieluzņēmēju delegāciju.

Valsts prezidente atzīmēja, ka Francijas uzņēmēju delegācijas vizīte Latvijā ir svarīga un vēsturiska, jo notiek pēc Nicas samita, kurā pieņemts lēmums par Eiropas Savienības (ES) paplašināšanos. V.Vīķe–Freiberga informēja uzņēmējus par reformu gaitu Latvijā, kas saistītas ar valsts attīstības plāniem un perspektīvo dalību ES. Prezidente novēlēja sekmes vizītes laikā, stiprinot kontaktus ar Latvijas uzņēmējiem.

Francijas Tirdzniecības kameras prezidents R.Dufo pauda cerību, ka šī vizīte veicinās valstu ekonomiskās attiecības, kas varētu turpināt padziļināties, Latvijai arvien plašāk iekļaujoties ES ekonomiskajā telpā. Pēc R.Dufo sacītā, nākamgad uz Latviju plāno doties Francijas vidējo uzņēmēju delegācija.

Latvijas prezidente apmeklēja MEDEF šī gada maijā, darba vizītes laikā Parīzē tiekoties ar Francijas uzņēmējiem un aicinot viņus investēt Latvijā.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!