• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.05.2006., Nr. 83 https://www.vestnesis.lv/ta/id/136093

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

30.05.2006., Nr. 83

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Konkurss par apraides atļaujas (licences) saņemšanu

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 87,5 – 108 MHz diapazonā Valmierā ir saņemts pieteikums no SIA “VALMIERAS TV”.

Ziņas par dalībnieku: SIA “VALMIERAS TV”, reģ. nr. 54103004831, adrese: Valmiera, Raiņa iela 4, LV-4201. Dalībnieki: SIA “Valmieras reģiona patērētāju biedrība” – 90 %; SIA “NOVA” – 8 % un Ilmārs Markovskis – 2 %.

Dalībnieka iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot muzikāli informatīvu programmu ar nosaukumu “RADIO VALMIERAI”, kuras mērķauditorija būtu Valmieras un Valmieras rajona iedzīvotāji vecumā no 15 gadiem, mūzikas formāts – Adult Contemporary. Raidlaika apjoms būtu 50 % svešvalodās un 50 % latviešu valodā veidotu raidījumu. “RADIO VALMIERAI” tiks veidots kā medijs, kas par prioritāti izvirza vietējo auditoriju, kas izmantos šo mediju kā informācijas avotu par vietējām aktualitātēm.

Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: SIA “VALMIERAS TV” pašu līdzekļi 20000 LVL apjomā.


PAS.JPG (7061 bytes)

Akciju sabiedrība “Latvenergo”

Rīgā, Pulkveža Brieža ielā 12, LV-1230


IZSLUDINA ATKLĀTUS KONKURSUS

• 131 Apbūves gabalu “Saulespļavas””, “Vīgrieži”, “Vālodzes”, “Rītarasas” un veikalu elektroapgāde (1.kārta)

Ādažu pagastā , Rīgas rajonā,• Dzīvojamo māju ciemata “Jaunburtnieki” elektroapgāde

Babītes pagastā, Rīgas rajonā, • Dzīvojamo māju ciemata “Rakari” elektroapgāde

Ķekavas pagastā Rīgas rajonā


Piedāvājumu iesniegšanas termiņš: 2006.gada 28.jūnijs plkst. 11.

Informācija par konkursiem: AS “Latvenergo” mājas lapā www.latvenergo.lv/iepirkumi.

Konkursa nolikumus var saņemt: AS “Latvenergo” filiālē “Centrālie elektriskie tīkli”, Rīgas rajons, Stopiņu novads, Līči, Latvija, LV-2130.

Kontaktpersona: Tehniskās daļas elektroinženiere Dale Ozola, tālr. 7727325, fakss 7727330. E-pasts: dale.ozola@energo.lv.

Maksa par konkursa nolikumiem: Ls 95 (ieskaitot PVN 18%) par katru nolikumu.

Maksājuma veids: ar pārskaitījumu, AS “Latvenergo”, reģ.nr. 40003032949. Norēķinu konts LV24UNLA0001000221208, AS “SEB Latvijas Unibanka” Vecrīgas filiāle, kods SWIFT UNLALV2X001.


ENER.JPG (4757 bytes)

Akciju sabiedrība “Latvenergo”

Rīgā, Pulkveža Brieža ielā 12, LV-1230


IZSLUDINA ATKLĀTU KONKURSU

Rīgas TES TEC-2 ražotnes katlu palīgiekārtu kapitālais remonts

(enerģētisko katlu atmazgāšanas shēma)


Piedāvājumu iesniegšanas termiņš: 2006.gada 30.jūnijs, plkst. 13.30.

Informācija par konkursu: AS “Latvenergo” mājas lapā www.latvenergo.lv/iepirkumi.

Konkursa nolikumu var saņemt: AS “Latvenergo” filiālē “Rīgas termoelektrostacijas”, Acone, Salaspils novads, Rīgas rajons, 416 kabinetā.

Kontaktpersona: Tatjana Kromāne, tālr.7722515, fakss 7722344.

Maksa par konkursa nolikumu: Ls 50,00 (ieskaitot PVN 18%).

Maksājuma veids: ar pārskaitījumu, AS “Latvenergo”, reģ.nr. 40003032949. Norēķinu konts LV24UNLA0001000221208, AS “SEB Latvijas Unibanka” Vecrīgas filiāle, kods SWIFT UNLALV2X001. Maksājuma uzdevumā jānorāda “Par konkursa “Rīgas TES TEC-2 ražotnes katlu palīgiekārtu kapitālais remonts (enerģētisko katlu atmazgāšanas shēma)” dokumentāciju”.

Citas ziņas: Konkursa piedāvājuma nodrošinājums Ls 4800. Līguma izpildes vieta: AS “Latvenergo” filiāle “Rīgas termoelektrostacijas”, TEC-2 ražotne (Rīgas rajons, Salaspils novads, Acone).


Konkurss par apraides atļaujas (licences) saņemšanu

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 87,5 – 108 MHz diapazonā Preiļos ir saņemts pieteikums no SIA “RRB VIĻŅA”.

Ziņas par dalībnieku: SIA “RRB VIĻŅA”, reģ. nr. 40003788953, adrese: Rīga, K. Valdemāra iela 149, LV-1013. Dalībnieki: SIA “Ruskoje Radio Baltija” - 20 daļas un SIA “Nord Development” – 80 daļas.

Dalībnieka iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot muzikāli informatīvu programmu ar nosaukumu “PREIĻI FM”, kuras mērķauditorija būtu latviešu un citu tautību klausītāji vecumā no 20 līdz 55 gadiem Preiļos, mūzikas formāts – muzikāli informatīvs. Raidlaika apjoms būtu līdz 55 % svešvalodās un 45% latviešu valodā veidotu raidījumu par Preiļu un tuvāko apkārtnes pilsētu aktuālajiem notikumiem.

Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: SIA “RRB VIĻŅA” pašu līdzekļi.


Konkurss par apraides atļaujas (licences) saņemšanu

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 87,5 – 108 MHz diapazonā Preiļos ir saņemts pieteikums no SIA “Digital Radiolinija”.

Ziņas par dalībnieku: SIA “Digital Radiolinija”, reģ. nr. 40003782880, adrese: Jūrmala, Mārupes iela 11, LV-2003. Vienīgais dalībnieks ir Anda Celma.

Dalībnieka iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot muzikāli informatīvu programmu ar nosaukumu “RADIO JUMS”, kuras mērķauditorija būtu latviešu un citu tautību klausītāji vecumā no 20 līdz 55 gadiem Preiļos, mūzikas formāts – 80. un 90. gadu mūzika. Raidlaika apjoms būtu līdz 60 % svešvalodās un 40% latviešu valodā veidotu raidījumu par Preiļu un tuvāko apkārtnes pilsētu aktuālajiem notikumiem.

Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: SIA “Digital Radiolinija” pašu līdzekļi.


Konkurss par apraides atļaujas (licences) saņemšanu

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 87,5 – 108 MHz diapazonā Valmierā ir saņemts pieteikums no Uģa Poļa.

Ziņas par dalībnieku: Uģis Polis, LR pilsonis, adrese: Rīgā, Etnas ielā 6 – 31, LV-1012, AS “SUPER FM” un SIA “SUPER FM KULDĪGA” valdes loceklis. Ziņas par konkursa dalībnieka ieguldījuma apmēru citās raidorganizācijās: 51 % a/s “SUPER FM” kapitāla daļu; 14,5 % SIA “SUPER FM KULDĪGA” kapitāla daļu un 50% no SIA “EIROPAS HĪTU RADIO” apmaksātā pamatkapitāla.

Dalībnieka iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno Valmierā veidot radio staciju, kuras programmas mērķauditorija būtu Valmieras pilsētas un tās apkārtnes iedzīvotāji vecumā līdz 30 gadiem, programmas nosaukums: “Eiropas Hitu Radio Valmiera”. Raidlaika apjoms būs 90 % latviešu valodā un 10 % svešvalodās veidotu raidījumu, mūzikas formāts – Eiropas Hitu Radio. 3,5 % apjomā no programmas kopējā raidlaika tiks veidotas Valmieras pilsētas vietējās ziņas, informatīvi un izklaidējoši raidījumi par reģiona sabiedriskajiem, politiskajiem, kultūras un sporta notikumiem.

Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā Uģis Polis ieguldīs savus personiskos līdzekļus 5 500 LVL apmērā.


Konkurss par apraides atļaujas (licences) saņemšanu

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 87,5 – 108 MHz diapazonā Viesītē vienīgais pieteikums ir saņemts no Anitas Vandiševas.

Ziņas par dalībnieku: Anita Vandiševa, LR pilsone, adrese: Raiņa ielā 44 - 62, Jūrmalā, LV-2011.

Dalībnieka iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot muzikāli informatīvu programmu ar nosaukumu “Viesītes radio SĒLIJA”, kuras mērķauditorija būtu Viesītes un tās apkārtnes iedzīvotāji vecumā no 15 gadiem. Raidlaika apjoms būs 85% latviešu valodā un 15 % svešvalodās veidotu raidījumu par Viesītes un tās rajona aktuālajiem notikumiem, 70 % raidlaika aizņems mūzika un 30 % raidlaika tiks paredzēti informācijai, ziņām, tematiskajām ziņām, tiešajām reportāžām, intervijām, interaktīvajām aptaujām un reklāmai.

Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā izdevumus radio stacijas pirmajam darbības gadam Anita Vandiševa kā SIA “Baltijas Projektu Birojs” valdes locekle segs no SIA “Baltijas Projektu Biroja” līdzekļiem.


Konkurss par apraides atļaujas (licences) saņemšanu

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 87,5 – 108 MHz diapazonā Valmierā ir saņemts pieteikums no Valērija Matukeviča.

Ziņas par dalībnieku: Valērijs Matukevičs, LR pilsonis, adrese: Satiksmes ielā 44, Jelgavā, LV-3007.

Dalībnieka iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot muzikāli informatīvu programmu ar nosaukumu “Valmieras radio”, kuras mērķauditorija būtu Valmieras un tās apkārtnes iedzīvotāji vecumā no 15 gadiem. Raidlaika apjoms būs 90% latviešu valodā un 10 % svešvalodās veidotu raidījumu par Valmieras un tās rajona aktuālajiem notikumiem, 70 % raidlaika aizņems mūzika un 30 % raidlaika tiks paredzēti informācijai, ziņām, tematiskajām ziņām, tiešajām reportāžām, intervijām, interaktīvajām aptaujām un reklāmai.

Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: konkursa uzvaras gadījumā SIA “KLAIDS” izsniegs Valērijam Matukevičam aizdevumu radio stacijas pirmajam darbības gadam 20000 LVL apmērā.


Konkurss par apraides atļaujas (licences) saņemšanu

Nacionālā radio un televīzijas padome paziņo, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai radio programmas apraidei 87,5 – 108 MHz diapazonā Valmierā ir saņemts pieteikums no SIA “Digital Radiolinija”.

Ziņas par dalībnieku: SIA “Digital Radiolinija”, reģ. nr. 40003782880, adrese: Jūrmala, Mārupes iela 11, LV-2003. Vienīgais dalībnieks ir Anda Celma.

Dalībnieka iesniegtā vispārējā programmas koncepcija: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot muzikāli informatīvu programmu ar nosaukumu “RADIO JUMS”, kuras mērķauditorija būtu Valmieras un tās rajona klausītāji latviešu un citās valodās vecumā no 20 līdz 55 gadiem, mūzikas formāts – muzikāli informatīvs. Raidlaika apjoms būtu 90% latviešu valodā un 10 % svešvalodās veidotu raidījumu par Valmieras un tās rajona aktuālajiem notikumiem, apsveikumu un citi raidījumi.

Dalībnieka iespējamie finansiālā nodrošinājuma avoti: SIA “Digital Radiolinija” pašu līdzekļi.


AS “RĪGAS SILTUMS” izsludina atklātu iepirkuma procedūru nr. RS 06/093/AK par tiesībām veikt siltumtīklu pārlikšana ēkā Raiņa bulvārī 2

Iepazīties ar iepirkuma procedūras dokumentiem var katru darba dienu no plkst.8 līdz 16 ( piektdienās no plkst. 800 līdz plkst. 14.30) AS “RĪGAS SILTUMS” Rīgā, Cēsu ielā 3a, 2.korpusa 215.kabinetā.

Iepirkuma procedūras dokumentus iespējams saņemt, samaksājot Ls 59 (t.sk. PVN 18%) norēķinu konta LV41BATR0051801300500, BALTIC TRUST BANK, kods BATRLV2X.

Piedāvājumu iesniegšanas pēdējais termiņš – 2006.gada 9.jūnijs plkst. 12.

Kontaktpersona: Siltumtīklu direktors J.Zeiza, tālrunis 7017356, fakss 7017155.


Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!