• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Mičiganas Nacionālās gvardes komandiera vietnieka vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.06.2006., Nr. 88 https://www.vestnesis.lv/ta/id/136862

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par tiešajiem avioreisiem starp Rīgu un Telavivu

Vēl šajā numurā

07.06.2006., Nr. 88

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Mičiganas Nacionālās gvardes komandiera vietnieka vizīti

Trešdien, 7.jūnijā, ar piedalīšanos starp-tautiskā vingrinājuma “Operation Summer Shield III” (OSS III) noslēguma ceremonijā noslēgsies ASV Mičiganas pavalsts Nacionālās gvardes (MING) komandiera vietnieka brigādes ģenerāļa Roberta V.Teilora (Robert V.Taylor) darba vizīte Latvijā.

Pirmdien, 5.jūnijā, brigādes ģenerālis Roberts V.Teilors tikās ar Aizsardzības ministrijas parlamentāro sekretāru Juri Dalbiņu, valsts sekretāra vietnieku aizsardzības plānošanas jautājumos Jāni Karlsbergu un Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieri viceadmirāli Gaidi Andreju Zeibotu.

Apmeklējot Zemessardzes štābu, MING komandiera vietnieks tikās ar Zemessardzes komandieri pulkvežleitnantu Juri Bezzubovu un pārrunāja abu militāro struktūru sadarbības rezultātus un turpmākos plānus. Pateicoties brigādes ģenerālim Robertam V.Teiloram par personīgu ieguldījumu Zemessardzes un NBS attīstībā, Zemessardzes komandieris pasniedza goda zīmi “Par kalpošanu tautai un Latvijai”.

Viesojoties Latvijā, brigādes ģenerālis Roberts V.Teilors vairākkārt apmeklēja Ādažos notiekošo starptautisko vingrinājumu “OSS III”, kurā piedalās arī 25 ASV Mičiganas pavalsts Nacionālās gvardes karavīri. Vingrinājums “OSS III” ir viens no NBS un MING sadarbības pasākumiem, kura mērķis ir sadarbībā ar amerikāņu instruktoriem sagatavot un pārbaudīt nākamā Latvijas kontingenta kājnieku rotas gatavību dalībai starptautiskajā operācijā Irākā.

NBS Preses un informācijas daļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!