• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents: - telefonsarunā ar ES komisāru - atvadoties no Pasaules bankas Polijas un Baltijas valstu direktora. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.12.2000., Nr. 458/459 https://www.vestnesis.lv/ta/id/13696

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Baltijas valstu bruņoto spēku komandieru tikšanos

Vēl šajā numurā

19.12.2000., Nr. 458/459

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

— telefonsarunā ar ES komisāru

Vakar, 18. decembrī, Ministru prezidentam Andrim Bērziņam bija telefonsaruna ar ES paplašināšanās komisāru Ginteru Ferhoigenu. Sarunā skartas trīs tēmas.

Ministru prezidents Andris Bērziņš interesējās par Nicas lēmumu novērtējumu Eiropas Komisijā un Eiroparlamentā. G.Ferhoigens informēja Ministru prezidentu par sarežģīto šo dokumentu apspriešanas gaitu Eiroparlamentā.

A.Bērziņš pastāstīja par vizīti Zviedrijā un šīs valsts nepārprotamo atbalstu Latvijai visu sarunu sadaļu atvēršanai. Ministru prezidents izteica cerību, ka visas sarunu sadaļas tiks atvērtas Zviedrijas prezidentūras laikā.

Sarunu laikā Ministru prezidents pastāstīja G.Ferhoigenam par darbu, ko Latvija veikusi reģionālās attīstības institūciju sakārtošanā, tai skaitā arī par pirmsiestāšanās fondu izmantošanu reģionālajai attīstībai.

— atvadoties no Pasaules bankas Polijas un Baltijas valstu direktora

Vakar, 18.decembrī, pie Ministru prezidenta Andra Bērziņa atvadu vizītē ieradās Pasaules bankas Polijas un Baltijas valstu direktors Basils Kovaļskis.

Sarunas gaitā Ministru prezidents pateicās B.Kovaļskim par ieguldīto darbu, atrodoties šajā amatā, novērtējot sadarbību kā veiksmīgu un Latvijai labvēlīgu. Ministru prezidents arī atzina, ka Latvija augstu vērtē palīdzību, ko sniegusi Pasaules banka. B.Kovaļskis izteica pārliecību, ka Pasaules banka turpinās sadarbību iesākto projektu ietvaros. Amatpersonas apsprieda paveikto privatizācijā, kā arī korupcijas apkarošanā un uzsvēra, ka arī turpmāk būs svarīga institucionālās reformas un administratīvi teritoriālās reformas īstenošana.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!