• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par NATO Rīgas samita logotipu izstādi Nacionālajā bibliotēkā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.06.2006., Nr. 91 https://www.vestnesis.lv/ta/id/137320

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 8.jūnija sanāksmē

Vēl šajā numurā

13.06.2006., Nr. 91

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par NATO Rīgas samita logotipu izstādi Nacionālajā bibliotēkā

Lai iepazīstinātu ar mūsu mākslinieku skatījumu par Latvijas un Rīgas simboliem un dotu iespēju katram aizdomāties par raksturīgo Rīgas tēlā, pirmdien, 12. jūnijā, ar Latvijas Nacionālās bibliotēkas atbalstu atklāta izstāde ar NATO samita logotipu skicēm tās skatlogos.

Izstādē varēs apskatīt 60 NATO samita logotipa konkursam iesniegtos darbus, kura uzdevums bija izveidot Rīgu simbolizējošas NATO samita logotipa skices. Konkursa veidotāji nolēma, ka Latvijas sabiedrībai būtu interesanti iepazīties ar mākslinieku skatījumu uz Rīgas simboliem. Katrs no šiem darbiem ir unikāls un sasaucas arī ar Rīgas pilsētas publiskā tēla identitātes meklējumiem, kas ir aktuāli ne tikai NATO samita kontekstā vien. NATO samita logotipa Rīgā skiču izstāde būs apskatāma Latvijas Nacionālās bibliotēkas skatlogos līdz šā gada 30. jūnijam. Visi interesenti varēs aplūkot logotipa skices arī NATO samita Rīgā mājaslapā www.rigasummit.lv.

Kā jau iepriekš ziņots, konkursā par NATO samita logotipa izstrādi bija negaidīti liela atsaucība un kopumā tika iesniegti 148 darbi. Konkursa žūrija un NATO ģenerālsekretārs Jāps de Hops Shefers, kuram bija jāpieņem galīgais lēmums, par labāko atzina Ulda Freimaņa veidoto darbu ar devīzi “Vēsturiskais krustceļš – Rīga”, kurā attēlots Rīgas siluets no Daugavas kreisā krasta.

NATO samita preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!