• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2006. gada 5. jūnija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.06.2006., Nr. 93 https://www.vestnesis.lv/ta/id/137534

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2006. gada 8. jūnija sēdē

Vēl šajā numurā

15.06.2006., Nr. 93

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2006. gada 5. jūnija sēdē

 

1. Sēdē izskatīja deviņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2006.gada 7.jūnija sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2006.gada 7.jūnijā plkst. 17.00.

4. Izskatīja deputāta Ē.Jēkabsona iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Ē.Jēkabsonam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 8.jūnijā.

5. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2006.gada 8.jūnija sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

6. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2006.gada 5.jūnija līdz 11.jūnijam. Plānoto pasākumu plāns tika papildināts ar Latvijas un Īrijas parlamentu sadarbības grupas locekļu tikšanos ar Īrijas lauksaimniecības valsts ministru Brendanu Smitu 9.jūnijā no plkst. 10.15 līdz 11.00 Saeimas Sarkanajā zālē.

7. Nolēma nodot Saeimas Kancelejai Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja O.Kastēna iesniegumu par Saeimas Eiropas lietu komisijas tikšanos ar Horvātijas parlamenta Eiropas integrācijas komisiju.

8. Nolēma nodot visām Saeimas frakcijām, Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai un Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai Ministru kabineta iesniegto informatīvo ziņojumu “Par tautsaimniecības attīstību un kopbudžeta izpildes gaitu 2006.gada I ceturksnī”.

9. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā “Par Saeimas pastāvīgo parlamentāro delegāciju plānoto komandējumu 2006.gada pavasara sesijas laikā apstiprināšanu”.

Saeimas sekretāra biedre I.Rībena

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!