• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltijas valstu sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.12.2000., Nr. 460/464 https://www.vestnesis.lv/ta/id/13761

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas Bankas monētu "Millennium"

Vēl šajā numurā

20.12.2000., Nr. 460/464

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltijas valstu sadarbību

Vakar, 19.decembrī, Labklājības ministrijā notika Baltijas Ministru padomes Sociālo lietu komitejas vecāko amatpersonu sanāksme.

Sanāksmes laikā dalībpuses pārrunāja bērnu tiesību aizsardzību valstīs un vienojās sagatavot ziņojumu par situācijas aprakstu, likumiem, kas aizsargā bērnu tiesības, bērna īpašumu, kā arī sagatavot ziņojumu par aktivitātēm, kas veicina bērnu skolu apmeklētību. Sanāksmes dalībnieki sagatavos pārskatu par bērnu tiesību konvencijām, kā valstīs tiek īstenotas šo konvenciju normas.

Baltijas valstu amatpersonas izstrādāja sociālo indikatoru tabulu, lai pēc šiem indikatoriem varētu operatīvi sekot līdzi sociālās politikas attīstībai Baltijas valstīs. Tabula tiks regulāri atjaunota, un tajā būs aktuālākie dati par vidējo vecuma pensijas apmēru, minimālo vecuma pensiju, pensionēšanās vecumu, bezdarba līmeni, sociālo iemaksu likmi, vidējo algu, nabadzības līniju, mājsaimniecībām, kas ir zem šīs nabadzības līnijas, un citiem sociālajiem indikatoriem.

Labklājības ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!