• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs, tiekoties ar Luksemburgas premjerministru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.06.2006., Nr. 93 https://www.vestnesis.lv/ta/id/137625

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

15.06.2006., Nr. 93

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs, tiekoties ar Luksemburgas premjerministru

Ārlietu ministrs Artis Pabriks 13.jūnijā Luksemburgā tikās ar Luksemburgas Lielhercogistes premjerministru Žanu Klodu Junkeru (Jean Claude Juncker) un pārrunāja Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas plānoto pārvaldes reformu. Artis Pabriks lūdza Luksemburgas atbalstu mazo Eiropas Savienības (ES) dalībvalstu pilntiesīgai dalībai šajā organizācijā.

Tikšanās laikā amatpersonas pārrunāja arī ES aktualitātes un atzina, ka ir jāturpina Eiropas Savienības konstitucionālā līguma ratifikācija.

Diskutējot par situāciju Rietumbalkānu valstīs, Artis Pabriks informēja, ka Latvija un Lietuva jau šā gada 12.jūnijā atzina Melnkalnes neatkarību. Žans Klods Junkers sacīja, ka Luksemburga gatavojas to izdarīt tuvākajās dienās. Tikšanās laikā amatpersonas pārrunāja arī valstu divpusējās attiecības, Eiropas Savienības un Krievijas attiecības, eiro ieviešanas plānus un citas starptautiskās politikas aktualitātes.

Ārlietu ministrs Artis Pabriks apmeklēja arī vienu no pasaules vadošajiem satelītu operatoru tīkliem “SES Global”. Ministrs tikās ar uzņēmuma vadības pārstāvjiem, kuri informēja par uzņēmuma stratēģiju un galvenajiem darbības virzieniem. Šīs grupas uzņēmumi sniedz plaša spektra pakalpojumus ar satelītu palīdzību, pārraidot televīzijas un radiosignālus, sniedzot dažādus komunikāciju risinājumus uzņēmumiem un valstu civilajām un aizsardzības iestādēm.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!