• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas vēstniecību ekonomisko diplomātu mācībām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.06.2006., Nr. 93 https://www.vestnesis.lv/ta/id/137628

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ES valstu pludmaļu atbilstību ES standartiem

Vēl šajā numurā

15.06.2006., Nr. 93

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas vēstniecību ekonomisko diplomātu mācībām

 

Ārlietu ministrija kopā ar ekonomikas ministru un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru no 15. līdz 20.jūnijam organizē ikgadējās Latvijas vēstniecību diplomātu, kas strādā ar ekonomiskajiem jautājumiem, un Latvijas ārējo ekonomisko pārstāvniecību vadītāju mācības Rīgā.

Mācību programmā iekļautas prezentācijas un diskusijas par Latvijas ekonomikai svarīgām nozarēm – tranzītu, transportu un loģistiku, enerģētiku, tūrismu, kokrūpniecību, kā arī par izglītības un zinātnes atbilstību tirgus ekonomikas diktētajām prasībām.

Programmā paredzēti izbraukumi uz vairākiem Latvijas uzņēmumiem (Organiskās sintēzes institūts, kokrūpniecības uzņēmumi Jelgavā), izbraukuma seminārs Jūrmalā par tūrisma iespējām šajā pilsētā, kā arī individuālās tikšanās ar Latvijas uzņēmējiem.

Mācību dalībniekus uzrunās ārlietu ministrs Artis Pabriks, ekonomikas ministrs Aigars Štokenbergs, Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Normans Penke un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Arnis Ozols.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!