• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidija 2000. gada 11. decembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.12.2000., Nr. 465 https://www.vestnesis.lv/ta/id/13835

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Stenogramma

Vēl šajā numurā

21.12.2000., Nr. 465

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas Prezidija 2000. gada 11. decembra sēdē

1. Sēdē izskatīja divus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta V.Birkava iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam V.Birkavam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 21. decembrī.

3. Izskatīja deputāta A.Panteļējeva iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam A.Panteļējevam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 14. decembrī.

4. Izskatīja deputāta M.Bekasova iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam M.Bekasovam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 14. decembrī.

5. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 2000. gada 14. decembra sēdes darba kārtību.

6. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2000. gada 14. decembrī pulksten 17.

7. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 11. decembra līdz 17. decembrim.

8. Pieņēma zināšanai Jaunās partijas frakcijas deputātu A.Šlesera, J.Stalidzānes un R.Mežecka iesniegumu sakarā ar Prezidijam sniegto informāciju par grozījumiem Jaunās partijas frakcijas 1998. gada 11. novembrī pieņemtajā nolikumā.

9. Nolēma nodot Ārlietu komisijai un Aizsardzības un iekšlietu komisijai Ministru kabineta sēdē akceptēto pārskatu par izsniegtajām un anulētajām uzturēšanās atļaujām un izbraukšanas rīkojumiem.

10. Apstiprināja Saeimas štatu sarakstu 2001. gadam.

11. Izskatīja deputāta R.Pīka iesniegumu un attaisnoja kavējumu Saeimas 30. novembra sēdē.

12. Apstiprināja komandējumus:

1) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim B.Cilevičam laikā no 2000. gada 16. decembra līdz 19. decembrim uz Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Juridisko lietu un cilvēktiesību komitejas sēdi Parīzē (Francija);

2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim J.Sinkam 2000. gada 18. un 19. decembrī uz Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Pārraudzības komitejas kārtējo sēdi Parīzē (Francija).

13. Neapstiprināja komandējumu deputātam I.Burvim un Saeimas autobāzes šoferim V.Ziemelim laikā no 2000. gada 12. decembra līdz 14. decembrim uz Pleskavu un Sanktpēterburgu (Krievija).

14. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) deputāta B.Cileviča pārskatu par piedalīšanos Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Juridisko lietu un cilvēktiesību komitejas sēdē 2000. gada 27. novembrī Parīzē;

2) deputāta J.Sinkas pārskatu par piedalīšanos Baltijas jūras valstu padomes Pastāvīgās komisijas konferencē Greifsvaldē šā gada 26. un 27. novembrī;

3) deputātes V.Paegles pārskatu par piedalīšanos Eiropas Padomes forumā "Programma bērniem" Nikosijā šā gada 27.—29. novembrī.

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!