• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sabiedrības vadības vasaras skolu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.06.2006., Nr. 98 https://www.vestnesis.lv/ta/id/138392

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Valsts prezidenta kancelejas vadītāju

Vēl šajā numurā

27.06.2006., Nr. 98

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sabiedrības vadības vasaras skolu

Pirmdien, 26.jūnijā, Liepājā Valsts kancelejas direktore Gunta Veismane atklāja 2. starptautisko sabiedrības vadības vasaras skolu “Cilvēkresursi kā vērtība valsts pārvaldē”.

Uzrunājot vasaras skolas dalībniekus, G.Veismane norādīja, ka vasaras skola ir unikāla iespēja tikties ar vadošajiem Eiropas un ASV ekspertiem publiskās pārvaldes jomā, kā arī diskusiju forums, kas nodrošina modernu pārvaldības standartu izplatīšanos pāri valstu robežām reģionā. Valsts kancelejas direktore vērsa uzmanību uz darbaspēka mobilitātes tendencēm Eiropā, kā arī uz privātā sektora ietekmi valsts pārvaldes modernizācijā un inovāciju ieviešanā un pieaugošo konkurenci darbinieku atlasē. G.Veismane aicināja vasaras skolas dalībniekus izmantot vasaras skolas piedāvātās iespējas, aktīvi līdzdarboties un izmantot savā darbā jaunās idejas un labāko pieredzi.

Latvijas darbaspēka attīstības tendences atklāšanā iezīmēja Glāzgovas universitātes Juridiskās fakultātes eksperts darbaspēka jomā Čārlzs Vulfsons (Charles Woolfson, Lielbritānija). Č.Vulfsons norādīja, ka darbaspēks un tā mobilitāte ir viena no metodēm, kā Latvija var paaugstināt savu konkurētspēju Eiropā. Pēc eksperta uzstāšanās dalībnieki plašāk diskutēja par darbaspēka aizplūšanas problēmām.

2. starptautisko sabiedrības vadības vasaras skolu “Cilvēkresursi kā vērtība valsts pārvaldē” no 26. līdz 30.jūnijam Liepājā organizē Valsts kanceleja un Valsts administrācijas skola. Tās galvenais mērķis ir veicināt valsts pārvaldes cilvēkresursu attīstību un reģiona valsts pārvaldes darbinieku sadarbību. Pasākumā piedalīsies 60 augsta un vidēja līmeņa valsts pārvaldes vadītāji un cilvēkresursu attīstības speciālisti no 12 valstīm, ar lekcijām uzstāsies pasaulē atzīti akadēmiķi un eksperti.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!