• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par kandidātu sarakstu iesniegšanai nepieciešamajiem dokumentiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.06.2006., Nr. 99 https://www.vestnesis.lv/ta/id/138520

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Turcijas divpusējām attiecībām

Vēl šajā numurā

28.06.2006., Nr. 99

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par kandidātu sarakstu iesniegšanai nepieciešamajiem dokumentiem

Gatavojoties deputātu kandidātu sarakstu pieņemšanai 9.Saeimas vēlēšanām, Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) ir izstrādājusi deputātu kandidātu sarakstu iesniegšanai nepieciešamās veidlapas, kas jau šobrīd ir pieejamas CVK interneta mājaslapā www.cvk.lv .

Savukārt datorprogrammu deputātu kandidātu sarakstu sagatavošanai kandidātu sarakstu iesniedzēji CVK varēs saņemt no 7.jūlija darba dienās no pulksten 9 līdz 16.

Saskaņā ar Saeimas vēlēšanu likumu iesniegt deputātu kandidātu sarakstu 9.Saeimas vēlēšanām drīkst likumā noteiktajā kārtībā reģistrētas partijas vai partiju apvienības. Piesakot dalību 9.Saeimas vēlēšanās, partijai vai partiju apvienībai jāaizpilda deputātu kandidātu saraksta veidlapas katrā no vēlēšanu apgabaliem, kuros partija vai partiju apvienība iecerējusi kandidēt.

Kandidātu sarakstam jāpievieno ziņu veidlapas par katru sarakstā iekļauto deputātu kandidātu, kā arī katra kandidāta parakstīta deklarācija jeb apliecinājums, ka uz viņu neattiecas Saeimas vēlēšanu likuma ierobežojumi. Katram kandidātam jāiesniedz arī īpašs paziņojums, ka viņš vai viņa piekrīt kandidēt 9.Saeimas vēlēšanās.

Deputātu kandidātu sarakstam jāpievieno visu sarakstā iekļauto kandidātu parakstīta 4000 zīmju priekšvēlēšanu programma un kvīts par drošības naudas iemaksu, kas Saeimas vēlēšanās ir 1000 lati.

Deputātu kandidātu sarakstus 9.Saeimas vēlēšanām CVK pieņems no 19.jūlija līdz 8.augustam. Savukārt 7.jūlijā CVK rīkos īpašu apmācības semināru partiju un partiju apvienību sarakstu iesniedzējiem par deputātu kandidātu sarakstu iesniegšanas kārtību.

Kristīne Bērziņa, CVK Informācijas nodaļas vadītāja

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!