• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Sanmarīno vēstnieces iepazīšanās vizīti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.06.2006., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/ta/id/138643

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par jauno Eiropas zivsaimniecības fondu

Vēl šajā numurā

29.06.2006., Nr. 100

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Sanmarīno vēstnieces iepazīšanās vizīti

Pie Saeimas priekšsēdētājas

Trešdien, 28.jūnijā, Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre tikās ar Sanmarīno Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieci Latvijas Republikā Frederiku Bidži, kas bija ieradusies iepazīšanās vizītē.

Saeimas priekšsēdētāja I.Ūdre sveica Sanmarīno vēstnieci Saeimā. Savukārt Sanmarīno vēstniece R.Bidži pateicās par viesmīlīgo uzņemšanu mūsu parlamentā un apliecināja Sanmarīno vēlmi padziļināt attiecības ar Latviju. Par to liecina pirmā Sanmarīno vēstnieka akreditācija Latvijā ar rezidenci Sanmarīno un veiksmīgā sadarbība starptautisko organizāciju ietvaros. Vēstniece augstu novērtēja Latvijas izaugsmi un ārpolitiskos sasniegumus – pilntiesīgo dalību Eiropas Savienībā (ES) un NATO, un atzina, ka Sanmarīno ir atvērta un neitrāla valsts, tomēr, neesot ES dalībvalstij, tai ir liela interese par mūsu valsts pieredzi ceļā uz starptautiskajām organizācijām.

Tikšanās noslēgumā Sanmarīno vēstniece pasniedza Saeimas priekšsēdētājai piemiņas monētu, kas veltīta Sanmarīno kā demokrātiskas valsts dibināšanai.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!