• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2006. gada 27. jūnija noteikumi Nr. 518 "Grozījumi Ministru kabineta 2003.gada 20.janvāra noteikumos Nr.25 "Kārtība, kādā piešķirama stipendija un īres un transporta izdevumu kompensācija bezdarbnieka profesionālās apmācības, pārkvalifikācijas un kvalifikācijas paaugstināšanas laikā un nosakāms stipendijas un kompensācijas apmērs"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.06.2006., Nr. 101 https://www.vestnesis.lv/ta/id/138777

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.519

Kārtība, kādā pieprasāma un iegūstama transportlīdzekļu un to vadītāju valsts reģistra informācija

Vēl šajā numurā

30.06.2006., Nr. 101

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 518

Pieņemts: 27.06.2006.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.518

Rīgā 2006.gada 27.jūnijā (prot. Nr.34 24.§)
Grozījumi Ministru kabineta 2003.gada 20.janvāra noteikumos Nr.25 "Kārtība, kādā piešķirama stipendija un īres un transporta izdevumu kompensācija bezdarbnieka profesionālās apmācības, pārkvalifikācijas un kvalifikācijas paaugstināšanas laikā un nosakāms stipendijas un kompensācijas apmērs"
Izdoti saskaņā ar Bezdarbnieku un darba meklētāju atbalsta likuma 4.panta trešo daļu
1. Izdarīt Ministru kabineta 2003.gada 20.janvāra noteikumos Nr.25 "Kārtība, kādā piešķirama stipendija un īres un transporta izdevumu kompensācija bezdarbnieka profesionālās apmācības, pārkvalifikācijas un kvalifikācijas paaugstināšanas laikā un nosakāms stipendijas un kompensācijas apmērs" (Latvijas Vēstnesis, 2003, 14.nr.; 2005, 210.nr.) šādus grozījumus:

1.1. izteikt nosaukumu šādā redakcijā:

"Kārtība, kādā piešķirama stipendija un īres un transporta izdevumu kompensācija bezdarbnieka profesionālās apmācības, pārkvalifikācijas un kvalifikācijas paaugstināšanas laikā un stipendija bezdarbnieka neformālās izglītības ieguves laikā un nosakāms stipendijas un kompensācijas apmērs";

1.2. izteikt 1., 2., 3., 4. un 5.punktu šādā redakcijā:

"1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā piešķirama stipendija un īres un transporta izdevumu kompensācija bezdarbnieka profesionālās apmācības, pārkvalifikācijas un kvalifikācijas paaugstināšanas (turpmāk — profesionālā apmācība) laikā un stipendija bezdarbnieka neformālās izglītības ieguves (turpmāk — neformālā apmācība) laikā, kā arī stipendijas un kompensācijas apmēru.

2. Stipendiju un īres vai transporta izdevumu kompensāciju profesionālās apmācības laikā un stipendiju neformālās apmācības laikā bezdarbniekam piešķir Nodarbinātības valsts aģentūra (turpmāk — aģentūra), pamatojoties uz aģentūras un bezdarbnieka noslēgto līgumu par bezdarbnieka profesionālo vai neformālo apmācību.

3. Profesionālās apmācības laikā bezdarbniekam izmaksājamās stipendijas un īres vai transporta izdevumu kompensācijas apmēru un neformālās apmācības laikā bezdarbniekam izmaksājamās stipendijas apmēru aprēķina un izmaksā izglītības iestāde, kura, pamatojoties uz aģentūras un izglītības iestādes līgumu par bezdarbnieku profesionālās vai neformālās apmācības organizēšanu un izglītības iestādes rīkojumu par bezdarbnieka iekļaušanu izglītojamo skaitā, veic apmācību.

4. Stipendijas apmērs ir 40 latu par profesionālās apmācības laika kalendāra mēnesi un 25 lati par neformālās apmācības laika kalendāra mēnesi. Par profesionālās vai neformālās apmācības (turpmāk — apmācība) laika nepilnu kalendāra mēnesi stipendijas apmēru aprēķina proporcionāli kalendāra dienu skaitam apmācības laikā.

5. Bezdarbniekam profesionālās apmācības laikā kompensē izdevumus par dzīvojamās telpas īri vai transporta izdevumus braucienam no bezdarbnieka dzīvesvietas līdz izglītības iestādei un atpakaļ, ja bezdarbnieks iesniedz attiecīgus īres vai transporta izdevumus apliecinošus dokumentus."

1.3. aizstāt 6. un 7. punktā vārdu "apmācības" ar vārdiem "profesionālās apmācības".

2. Noteikumi stājas spēkā ar 2006.gada 1.jūliju.
Ministru prezidents A.Kalvītis

Labklājības ministra vietā — īpašu uzdevumu ministre sabiedrības integrācijas lietās K.Pētersone

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!