• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Drošības policijas jubileju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.12.2000., Nr. 466/469 https://www.vestnesis.lv/ta/id/13924

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par kopīgas augstākās izglītības telpas izveidošanu Baltijā

Vēl šajā numurā

22.12.2000., Nr. 466/469

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Drošības policijas jubileju

Vakar, 21. decembrī, Drošības policija atzīmē savu sešu gadu pastāvēšanas jubileju.

Aizvadītais gads Drošības policijai bijis saspringta darba pilns. Nopietns pārbaudījums bija drošības pasākumu rīkošana Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankas pilnvarnieku sanāksmes laikā Rīgā, kas guva pašmāju un ārvalstu ekspertu augstu novērtējumu. Par sekmīgu dienesta darbu šīs sanāksmes drošības pasākumu organizēšanā Drošības policijas priekšniekam Jānim Reinikam tika pasniegts Ministru kabineta Atzinības raksts. Latvijas Valsts neatkarības proklamēšanas 82. gadadienas priekšvakarā par priekšzīmīgu dienestu valsts drošības iestādēs Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga apbalvoja ar personīgo šaujamieroci Drošības policijas priekšnieka vietnieku Gunti Rutki, kurš šajā amatā atrodas kopš dienesta izveides dienas.

Vakar svinīgajā sanāksmē, kurā piedalīsies arī iekšlietu ministrs Mareks Segliņš, Drošības policijas darbinieki atskatīsies uz paveikto, tika apbalvoti labākie darbinieki, kā arī publiskots Drošības policijas priekšnieka vēstījums par Drošības policijas pamatvērtībām, nosakot standartus dienesta turpmākai sekmīgai darbībai.

Iekšlietu ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!