• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas ģenerālkonsuli Sanktpēterburgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.07.2006., Nr. 108 https://www.vestnesis.lv/ta/id/139553

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2006.gada 6.jūlija sanāksmē

Vēl šajā numurā

11.07.2006., Nr. 108

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas ģenerālkonsuli Sanktpēterburgā

6.jūlijā pienākumus Sanktpēterburgā sāka pildīt Latvijas ģenerālkonsule Iveta Sers. Ģenerālkonsule Valsts akadēmiskajā Marijas teātrī apmeklēs ievērojamā Krievijas komponista Dmitrija Šostakoviča simtgadei veltīto XIV Starptautisko festivālu “Balto nakšu zvaigznes”, lai sveiktu vienu no festivāla dalībniekiem – pasaulslaveno latviešu diriģentu, Latvijas pilsoni Marisu Jansonu.

Viens no Latvijas ģenerālkonsulāta Sanktpēterburgā uzdevumiem ir veicināt un atbalstīt Latvijas un Krievijas kultūras sadarbību. I.Sers, sākot pildīt jaunos pienākumus, ir gods sveikt pasaulslaveno diriģentu ar Latvijas pilsonības iegūšanu un izcilajiem panākumiem mūzikā.

Marisu Jansonu starptautiska ekspertu žūrija (Latviju žūriju pārstāv Lilita Ozoliņa) nominējusi arī prēmijas “Baltijas zvaigzne” saņemšanai. Prēmija “Baltijas zvaigzne”, kas tiek pasniegta par kultūras sadarbības veicināšanu, dibināta 2004.gadā, un par tās pretendentiem katru gadu tiek izvirzīti ievērojami Baltijas jūras reģiona valstu (Vācijas, Dānijas, Latvijas, Lietuvas, Krievijas, Somijas, Igaunijas, Polijas) mākslas un kultūras, kā arī politiski un sabiedriski darbinieki. Prēmijas “Baltijas zvaigzne” pasniegšana notiks Sanktpēterburgā šā gada 26.oktobrī.

Iveta Sers ir beigusi Latvijas Universitātes Ekonomikas fakultāti un ārlietu dienestā ir kopš 1991.gada. I.Sers bijusi Ārlietu ministrijas Daudzpusējo attiecību departamenta direktore, kā arī Latvijas vēstniecības Vācijā vadītāja vietniece.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!