• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Publiskie pārskati. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.07.2006., Nr. 109 https://www.vestnesis.lv/ta/id/139651

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiesu spriedumi

Vēl šajā numurā

12.07.2006., Nr. 109

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Publiskie pārskati

 

Paziņojums par publisko pārskatu

Valsts probācijas dienests informē, ka 2005.gada publiskais pārskats apskatāms Valsts probācijas dienesta mājas lapā: www.probacija.lv sadaļā “Mēs”, apakšsadaļā “Gada pārskati”.


Paziņojums par publisko pārskatu

Tieslietu ministrija paziņo, ka 2006.gada 29.jūnijā (rīkojums nr. 1-1/250) apstiprināts Tieslietu ministrijas 2005.gada publiskais pārskats. Ar publisko pārskatu var iepazīties Tieslietu ministrijas grāmatu krātuvē un Tieslietu ministrijas mājas lapā internetā: www.tm.gov.lv sadaļā “Informatīvie materiāli”.


Paziņojums par publisko pārskatu

Krāslavas rajona padome informē, ka 28.06.2006. ir pieņemts lēmums “Par Krāslavas rajona padomes publiskā gada pārskata par 2005.gadu apstiprināšanu” (protokols nr.5, 4.§).

Publiskā gada pārskata pilns teksts ir publicēts Krāslavas rajona padomes mājas lapā internetā: www.kraslava.lv, vietējā informatīvajā izdevumā un ar to var iepazīties rajona padomes Lietu pārvaldē (Skolas ielā 7, Krāslavā).


Paziņojums par publisko pārskatu

Ar Pārtikas un veterinārā dienesta 2005.gada publisko pārskatu var iepazīties PVD mājas lapā: www.pvd.gov.lv vai Rīgā, Republikas laukumā 2, 1602. kabinetā.


Paziņojums par publisko pārskatu

Dundagas pagasta padome ir apstiprinājusi 2005.gada publisko pārskatu (26.06.2006., prot. nr.6., 25.§).

Ar apstiprināto pārskatu var iepazīties Dundagas pašvaldības interneta lapā: www.dundaga.lv sadaļā Dokumenti un Dundagas pagasta bibliotēkā.


Paziņojums par Nodarbinātības valsts aģentūras 2005.gada publiskā pārskata pieņemšanu

Saskaņā ar 2006.gada 17.janvāra Ministru kabineta noteikumiem Nr.44 “Noteikumi par gada publisko pārskatu saturu un to sagatavošanas kārtību”, Nodarbinātības valsts aģentūra ir sagatavojusi un nodod vērtējumam 2005.gada publisko pārskatu, kas ir pieejams Nodarbinātības valsts aģentūras mājas lapā:(http://www.nva.lv/docs/11_44a8fcdf468628.49253008.doc).

2005.gadā aģentūra turpināja attīstīt un uzlabot savus pakalpojumus, lai nodrošinātu to labāku atbilstību klientu vajadzībām. Aizvadītā gada aģentūras galvenās darbības prioritātes - mērķgrupu bezdarbnieku integrēšana darba tirgū, darba devējiem piedāvāto sadarbības pakalpojumu attīstība , informācijas tehnoloģiju atbilstība mūsdienu prasībām.

2005.gadā aģentūra turpināja bezdarbnieku profesionālo apmācību, kvalifikācijas paaugstināšanu un pārkvalifikāciju, piedāvājot mācību grupu elastīgu komplektēšanu un nodrošinot apmācību uzsākšanu iespējami īsā laika posmā, turklāt ļaujot bezdarbniekiem izvēlēties izglītības programmu un izglītības iestādi iespējami tuvu dzīvesvietai. Līdz ar to ievērojami palielinājies aktīvajos nodarbinātības pasākumos iesaistīto bezdarbnieku skaits, papildināts apmācības programmu skaits darba tirgū pieprasīto pamatprasmju vai nepieciešamo iemaņu apguvei.

Viens no aģentūras stratēģiskajiem virzieniem – vēl ciešākas un mērķtiecīgākas sadarbības attīstība ar partneriem – darba devējiem un pašvaldībām, bez kuru aktīvas līdzdalības nav iespējams efektīvi veicināt nodarbinātību un mazināt bezdarbu reģionos.

Aģentūra pildīja otrā līmeņa starpniekinstitūcijas pienākumus Eiropas Sociālā fonda līdzekļu administrēšanā, izsludinot atklātos projektu konkursus un nodrošinot Eiropas Sociālā fonda nacionālo programmu projektu, grantu shēmu, atklātu konkursu projektu īstenošanas uzraudzību atbilstoši Attīstības plānā noteiktajām prioritātēm. Veiksmīgi turpināja starptautisko sadarbību un darbību Eiropas Nodarbinātības dienestu tīklā (EURES).

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!