• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par granta projektu konkursa "Atbalsts projektiem attīstības sadarbības jomā Gruzijā un Moldovā" uzvarētājiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.07.2006., Nr. 110 https://www.vestnesis.lv/ta/id/139756

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas kontingenta karavīru rotāciju Irākā

Vēl šajā numurā

13.07.2006., Nr. 110

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par granta projektu konkursa “Atbalsts projektiem attīstības sadarbības jomā Gruzijā un Moldovā” uzvarētājiem

Attīstības sadarbības padome 5.jūlijā lēma par atbalstu projektiem, kas iesniegti Ārlietu ministrijas (ĀM) izsludinātajam granta projektu konkursam “Atbalsts projektiem attīstības sadarbības jomā Gruzijā un Moldovā”. Konkursa kopējais finansējums ir 90 000 lati. Projektu konkursā tika noteiktas trīs prioritātes, katrai piešķirot finansējumu 30 000 latu. Attīstības sadarbības padome par konkursa uzvarētājiem katrā prioritātē noteikusi iesniegumus, kuri, izvērtējot iesnieguma atbilstību tehniskās kvalitātes un finanšu kritērijiem, ir novērtēti ar lielāko punktu skaitu.

Prioritāte Nr. 1 “Gruzijas Republikas vai Moldovas Republikas valsts pārvaldes, pašvaldību, aizsardzības reformu vai Eiropas un transatlantiskās integrācijas procesa attīstības veicināšana”:

1. “Gruzijas pašvaldību izpildvaras zināšanu un kapacitātes stiprināšana”, Latvijas Pašvaldību savienība.

2. “Atbalsts Moldovas ilgtspējīgas ekonomiskās attīstības plānošanai”, SIA “Comperio”.

3. “Ogres un Basarabeaskas pašvaldību attīstības veicināšana un administratīvās kapacitātes stiprināšana”, Ogres novada dome.

4. “Sigulda – Čiatura – elpo brīvi”, Siguldas novada dome.

Prioritāte Nr. 2 “Gruzijas Republikas vai Moldovas Republikas demokrātiskas un pilsoniskas sabiedrības attīstības veicināšana”:

1. “Mērķgrupu aktivizēšana administratīvo resursu ļaunprātīgas izmantošanas novērošanai priekšvēlēšanu laikā Gruzijā”, sabiedrība par atklātību “Delna”.

2. “Atbalsts Moldovas Republikas pilsoniskas sabiedrības attīstībai un sabiedrības iesaistīšanai lēmumu pieņemšanas procesā”, SIA “Comperio”.

3. “Moldovas–Latvijas pilsoniskās sabiedrības forums “Ceļā uz Eiropas Savienību””, Latvijas platforma attīstības sadarbībai.

Prioritāte Nr. 3 “Gruzijas Republikas vai Moldovas Republikas izglītības, kultūras, sociālās attīstības, veselības vai vides aizsardzības attīstības veicināšana”:

1. “Moldovas Republikas Ekoloģijas un dabas resursu ministrijas sistēmas kapacitātes stiprināšana būtiskos vides aizsardzības jautājumos”, “Vides projekti”, valsts SIA.

2. “Moldovas Republikas izglītības attīstības veicināšana lauksaimniecības sektorā”, “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs”, SIA.

3. “Atbalsts Gruzijas audiovizuālajam sektoram mākslas un dokumentālo filmu jomā”, Nacionālais kino centrs.

Tā kā lielāko daļu no atbalstītajiem projektiem līdzfinansēs Kanādas Starptautiskās attīstības aģentūra (Canadian International Development Agency), atbalstīto projektu kopējā summa ir 172 308,7 lati.

Granta projektu konkurss tika izsludināts 24.martā un noslēdzās 23.maijā. Ārlietu ministrija saņēma 27 projektu iesniegumus, kuros kopējo projektu īstenošanai tika pieprasīti 462 380 lati.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!