• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot ASV Fulbraita stipendijas ieguvējus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.07.2006., Nr. 111 https://www.vestnesis.lv/ta/id/139899

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrs, izsakot līdzjūtību Indijas tautai

Vēl šajā numurā

14.07.2006., Nr. 111

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot ASV Fulbraita stipendijas ieguvējus 

13.jūlijā Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar Amerikas Savienoto Valstu (ASV) Fulbraita stipendiju saņēmušajiem Latvijas zinātniekiem, studentiem, skolotājiem, ASV Izcilnieku programmas (United States Achievers Program) finansiālu atbalstu saņēmušajiem jauniešiem bakalaura studijām ASV, kā arī ASV vēstniecības Latvijā pārstāvjiem.

Ministru prezidents apsveica stipendiātus ar iespēju doties uz ASV, lai studētu, veiktu pētniecisko darbu un mācītu. A.Kalvītis uzsvēra, ka šīs sajūtas viņam ir pazīstamas, jo arī viņš 1995.gadā izcīnīja iespēju ar apmaiņas programmas finansiālu atbalstu doties uz ASV studēt Viskonsīnas universitātē.

Valdības vadītājs pauda savu lielo gandarījumu un prieku par Latvijas stipendiātiem, jo pirms gada, kad Latvijā viesojās ASV prezidents Džordžs Bušs, viņa galvenā sarunu tēma bija par plašāku iespēju nodrošināšanu Latvijas iedzīvotājiem studēt ASV augstskolās. Premjers novēlēja stipendiātiem sasniegt to, ko viņi vēlas, iepazīt ASV, kas ir skaista un ļoti viesmīlīga zeme, pēc tam atgriezties Latvijā un izmantot šeit savas iegūtās zināšanas. 

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!