• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pateicību Latvijas pārstāvniecību līgumdarbiniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.07.2006., Nr. 111 https://www.vestnesis.lv/ta/id/139902

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par situācijas attīstību Tuvajos Austrumos

Vēl šajā numurā

14.07.2006., Nr. 111

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pateicību Latvijas pārstāvniecību līgumdarbiniekiem

Ārlietu ministrs Artis Pabriks 13.jūlijā Ārlietu ministrijā pateicās Latvijas pārstāvniecību līgumdarbiniekiem, kas ir attiecīgo ārvalstu pilsoņi, par viņu ieguldījumu mūsu valsts attīstībā. Ministrs augstu novērtēja līgumdarbinieku zināšanas, prasmes un darbu ārvalstīs Latvijas Republikas labā.

Ministrs uzsvēra, ka vizīte ir pateicības žests pārstāvniecību līgumdarbiniekiem un izteica cerību, ka tā padziļinās līgumdarbinieku zināšanas par Latviju, tās nacionālajām vērtībām un valsts pārvaldi, kā arī būs laba iespēja atpūsties. Tā kā līgumdarbinieki ir vieni no tiem, kuri ārvalstīs veido priekšstatu par Latviju, tad viņu zināšanas un laba sadarbība ar Latviju ir ļoti svarīgas, atgādināja Artis Pabriks.

Delegācijas pārstāvju programmā ir Saeimas, Ārlietu ministrijas, Valsts kancelejas, Prezidenta pils apmeklējums, Latvijas Bankas izstādes “Naudas pasaule” aplūkošana un viesošanās Latvijas institūtā. Tāpat ciemiņi vēros starptautiskā folkloras festivāla “Baltica 2006” svētku gājienu un citus pasākumus, dosies ekskursijā uz Jūrmalu un Rundāles pili.

Latvijā ieradušies 26 līgumdarbinieki no 14 Latvijas pārstāvniecībām ārvalstīs: Azerbaidžānas, Čehijas, Grieķijas, Kanādas, Krievijas, Japānas, Lielbritānijas, Lietuvas, Pleskavas, Polijas, Portugāles, Somijas, Turcijas, Zviedrijas.

Vietējie līgumdarbinieki ir ārvalstu pilsoņi, kuri Latvijas vēstniecībās strādā par lietvežiem, sekretārēm, šoferiem un pilda citus pienākumus. Viņi Latvijā uzturēsies līdz 15.jūlijam.

Latvijas ārvalstu diplomātisko un konsulāro pārstāvniecību līgumdarbinieku vizīte Latvijā notiek pirmo reizi ārlietu dienesta vēsturē un ir organizēta pēc ārlietu ministra Arta Pabrika iniciatīvas.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!