• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Iekšējo nolīgumu par 10.Eiropas Attīstības fondu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.07.2006., Nr. 112 https://www.vestnesis.lv/ta/id/140024

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2006.gada 13.jūlija sanāksmē

Vēl šajā numurā

18.07.2006., Nr. 112

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Iekšējo nolīgumu par 10.Eiropas Attīstības fondu

Eiropas Savienības (ES) Vispārējo lietu un ārējo attiecību padomes (VLĀAP) sanāksmē 17.jūlijā Briselē tika parakstīts Iekšējais nolīgums par 10. Eiropas Attīstības fonda izveidi. Iekšējais nolīgums par 10. Eiropas Attīstības fonda izveidi paredzēts kā finanšu instruments Kopienas palīdzības sniegšanai Āfrikas, Karību jūras un Klusā okeāna valstīm laika posmā no 2008. līdz 2013.gadam. Tas tiek noslēgts saskaņā ar Kotonū nolīgumu starp Eiropas Kopienu, tās dalībvalstīm un Āfrikas, Karību jūras un Klusā okeāna valstīm, kura mērķis ir veicināt šo valstu ekonomisko, sociālo un kultūras attīstību, kā arī stiprināt demokrātiju šajās valstīs. 10. Eiropas Attīstības fonda kopējais budžets sadarbībai ar Āfrikas, Karību jūras un Klusā okeāna valstīm laika posmā no 2008. līdz 2013.gadam ir 22,682 miljardi eiro (15,941 miljards latu). Plānots, ka Latvija segs 0,07% no kopējās summas.

Līgumu par 10. Eiropas Attīstības fonda izveidi no Latvijas puses parakstīja Latvijas pastāvīgais pārstāvis ES, ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Eduards Stiprais.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departamentsa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!