• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Apspriežot Tuvo Austrumu jautājumus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.07.2006., Nr. 114 https://www.vestnesis.lv/ta/id/140245

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pārrunājot kontrabandas apkarošanu

Vēl šajā numurā

20.07.2006., Nr. 114

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Apspriežot Tuvo Austrumu jautājumus

19.jūlijā Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar ārlietu ministru Arti Pabriku, iekšlietu ministru Dzintaru Jaundžeikaru, Ārlietu ministrijas Konsulārā departamenta, Iekšlietu un Finanšu ministrijas amatpersonām.

Sanāksmes dalībnieki apsprieda situācijas saasināšanos Tuvajos Austrumos un Latvijas valdības iespējas sniegt palīdzību Latvijas pilsoņiem, nepilsoņiem un viņu ģimenes locekļiem atstāt Libānu un ierasties Latvijā.

Ārlietu ministrs informēja Ministru prezidentu un sanāksmes dalībniekus, ka šobrīd Libānā ir apzināti 54 Latvijas valstij piederīgi iedzīvotāji un 13 no tiem ir lūguši palīdzību izceļot no Libānas. Sanāksmes dalībnieki vienojās, ka Latvijas valsts segs izdevumus, lai Latvijas valstij piederīgie iedzīvotāji un viņu ģimenes locekļi varētu izceļot no Libānas uz Latviju.

Sanāksmes dalībnieki pārrunāja iespējas sniegt Libānas valdības lūgto humanitāro palīdzību, kā arī vienojās apzināt Latvijas iespējamo humanitārās palīdzības piedāvājuma klāstu. Amatpersonas vienojās, ka šī informācija jāsagatavo jau uz nākamo Ministru kabineta sēdi.

Valsts kancelejas Komunikācijas departamentsa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!