• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas biznesa un tūrisma iespēju prezentāciju Sanktpēterburgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.07.2006., Nr. 117 https://www.vestnesis.lv/ta/id/140615

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Baltijas mencu krājumu atjaunošanu

Vēl šajā numurā

26.07.2006., Nr. 117

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas biznesa un tūrisma iespēju prezentāciju Sanktpēterburgā

Latvijas ģenerālkonsule Iveta Sers, uzsākot darbu Latvijas ģenerālkonsulātā Sanktpēterburgā, pagājušonedēļ, 21.jūlijā, rīkoja dārza svētkus. Pasākumā ģenerālkonsule klātesošos iepazīstināja ar Latvijas tautsaimniecības attīstību, biznesa un tūrisma iespējām Rīgā un citās Latvijas lielākajās pilsētās, kā arī ar kultūras norisēm valstī.

Pasākumā piedalījās pārstāvji no latviešu biedrībām Sanktpēterburgā un latviešu draudzes Sanktpēterburgā, uzņēmēji, kas pārstāv Latvijas kompānijas Krievijā, diplomāti no Igaunijas un Lietuvas ģenerālkonsulātiem, kā arī masu mediju pārstāvji.

Dārza svētku ietvaros notika pieņemšana, pēc tam viktorīna, kuras uzvarētāji, atbildot uz jautājumiem par Rīgas un Sanktpēterburgas sadarbību, kā arī pazīstamiem cilvēkiem, kuri veicinājuši šo sadarbību, saņēma pārsteiguma balvas. Visi pasākuma ielūgumi piedalījās loterijā, un tās uzvarētājs balvā saņēma aviobiļeti Sanktpēterburga–Rīga–Sanktpēterburga.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!