• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 30.aprīļa sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.05.2001., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/14081

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidents - vēstulē Latvijas hokeja izlasei

Vēl šajā numurā

03.05.2001., Nr. 67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 30.aprīļa sēdē

Akceptēts noteikumu projekts “Dekoratīvo augu pavairojamā materiāla noteikumi”. Noteikumi neattieksies uz materiālu, kas paredzēts izmantošanai personiskajām vajadzībām, eksportam un tiek turēts izolēti no pārējā materiāla, izmēģinājumiem vai zinātniskiem mērķiem, selekcijai vai ģenētiskās daudzveidības saglabāšanai.

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 2000.gada 15.augusta noteikumos Nr.282 “Olu produktu aprites noteikumi” . Grozījumi izstrādāti atbilstoši Eiropas Savienības direktīvu prasībām.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu “Darbības ar jonizējošā starojuma avotiem, kurām nav nepieciešama speciālā atļauja” . Tie noteiks gadījumus darbībām ar jonizējošā starojuma avotiem, kurām nav nepieciešama speciālā atļauja (licence) vai atļauja, jo cilvēku rīcība šīs darbības nespēj ietekmēt vai potenciālā jonizējošā starojuma doza un apstarošanas kaitīgā iedarbība ir tik maza, ka no radiācijas drošības viedokļa to var neņemt vērā.

Akceptēts noteikumu projekts “Noteikumi par atkritumu apglabāšanas un pārstrādes veidiem” .

Akceptēts noteikumu projekts “ Noteikumi par atkritumu klasifikāciju un īpašībām, kuras padara atkritumus bīstamus” . Tie noteiks atkritumu klasifikatoru un īpašības, kuras padara atkritumus bīstamus cilvēku dzīvībai un veselībai, videi, kā arī personu īpašumam.

Komiteja akceptēja grozījumu projektu Ministru kabineta 1996.gada 12.novembra noteikumos Nr.431 “Noteikumi par miruša cilvēka audu un orgānu uzkrāšanas un izmantošanas kārtību medicīnā” .

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1998.gada 6.janvāra noteikumos Nr.1 “Noteikumi par paziņojumiem par sociāli apdrošinātās personas apdrošināšanas konta stāvokli” . Grozījumu projekts paredz, ka personai, lai nodrošinātu savu datu konfidencialitāti, ir tiesības paziņot adresi, uz kādu nogādāt konta paziņojumu, vai arī iespēja atteikties no konta paziņojumu saņemšanas.

Akceptēts rīkojuma projekts “Par Latvijas Republikas valdības un Monako Karalistes valdības līgumu par savstarpēju atteikšanos no vīzām” .

Komiteja akceptēja noteikumu projektu “Pievienotās vērtības nodokļa atmaksāšanas kārtība ārvalstu juridiskajām personām – starptautisko autotransporta pakalpojumu sniedzējām par Latvijas Republikā iegādāto degvielu” . Tie noteiks kārtību, kādā Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā nereģistrētām ārvalstu juridiskajām personām, kuras sniedz starptautiskos autotransporta pakalpojumus, tiek atmaksāts pievienotās vērtības nodoklis, kas samaksāts par Latvijas Republikā iegādāto degvielu savu starptautisko autopārvadājumu nodrošināšanai.

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu “Par Latvijas Republikas Aizsardzības ministrijas, ko pārstāv Latvijas Republikas aizsardzības ministrs, Igaunijas Republikas aizsardzības ministra, Lietuvas Republikas nacionālās aizsardzības ministra, Dānijas Karalistes aizsardzības ministra, Somijas Republikas aizsardzības ministra, Nīderlandes Karalistes aizsardzības ministra, Norvēģijas Karalistes aizsardzības ministra, Zviedrijas Karalistes valdības un Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes valsts sekretāra aizsardzības jautājumos Saprašanās memorandu par sadarbību Baltijas bataljona kā daudznacionālas vienības turpmākajā attīstībā un projekta vadības nodošanu Baltijas valstīm” . Saprašanās memoranda mērķis ir noteikt Baltijas bataljona kā daudznacionālas vienības turpmāko attīstību un projektu vadīšanas nodošanas kārtību Baltijas valstīs.

Akceptēts rīkojuma projekts “Par Latvijas Republikas Kultūras ministrijas un Baltkrievijas Republikas Kultūras ministrijas vienošanos par sadarbību kultūrā un mākslā” .

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!