• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Indijas sadarbību ekonomikā un investīciju aizsardzībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.07.2006., Nr. 119 https://www.vestnesis.lv/ta/id/140819

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par zemkopības ministra darba vizīti Īrijā

Vēl šajā numurā

28.07.2006., Nr. 119

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Indijas sadarbību ekonomikā un investīciju aizsardzībā

Ārlietu ministrs Artis Pabriks trešdien, 26.jūlijā, tikās ar Indijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieci Latvijā Dīpu Gopalanu Vadvu (Deepa Gopalan Wadhwa) un informēja par Latvijas interesi iespējami drīz noslēgt ekonomiskās sadarbības līgumu ar Indiju, kas sekmētu sadarbību tirdzniecībā, zinātnē, tehnoloģiju, kultūras un citās jomās, kā arī līgumu par ieguldījumu veicināšanu un aizsardzību. Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra piedalās Baltijas un Skandināvijas valstu kopīgā investīciju veicināšanas programmā Indijā.

Artis Pabriks informēja vēstnieci, ka Latvija plāno paplašināt savu pārstāvniecību Āzijas reģionā, akreditējot Latvijas diplomātu Indijā, sadarbībā ar Zviedrijas vēstniecību Ņūdelī, kā arī paplašinot goda konsulu tīklu.

Amatpersonas pārrunāja Latvijas ārpolitikas pamatnostādnes 2006.–2010.gadam, iespējas nākotnē organizēt Latvijas un Indijas ārlietu ministriju konsultācijas, kā arī citas starptautiskās politikas aktualitātes.

Ministrs pateicās par veiksmīgi organizēto vizīti Indijā no šā gada 20. līdz 24.martam. Viņš pauda cerību, ka vizītes laikā nodibinātie kontakti būs labs pamats valstu tālākai sadarbībai politiskajā un ekonomiskajā līmenī.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!