• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ārvalstu partneriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.05.2001., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/14093

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Dānijas ministra vizīti

Vēl šajā numurā

03.05.2001., Nr. 67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par ārvalstu partneriem

Uzņēmumu reģistrs (UR) piedāvā Latvijas uzņēmējiem izmantot Eiropas Biznesa reģistra (EBR) datu bāzi, lai iegūtu informāciju par saviem esošajiem vai potenciālajiem biznesa partneriem. No 2.maija UR klientiem piedāvā iespēju saņemt informāciju no EBR operatīvāk, pašiem piedaloties informācijas atlases procesā.

EBR datu bāzē var saņemt informāciju par kompānijām, kas reģistrētas 10 valstīs. UR klienti, iepriekš piesakoties Rīgas biroja kancelejā, informāciju varēs atlasīt kopā ar UR darbinieku, tādējādi ietaupot laiku (informāciju saņemt ātrāk, nevis gaidot likumā noteikto termiņu — 14 dienas) un naudu (izvēloties, cik plašu informāciju vēlas saņemt). Informācijas saņemšana ir par maksu, un tai nav juridiska spēka. Par kompānijām var saņemt gan vispārīgu (nosaukums, adrese, statuss), gan arī detalizētu informāciju (amatpersonas, personas atskaite, gada pārskats), tas atkarīgs no katras konkrētās valsts informācijas sistēmas.

Latvijas UR 1999.gadā iestājās EBR un ir arī pārstāvēts šīs organizācijas valdē. EBR dalībvalstis ir Dānija, Somija, Francija, Grieķija, Itālija, Austrija, Latvija, Beļģija, Norvēģija, Spānija un Zviedrija.

Maija Celmiņa, UR Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!