• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jauno EK pārstāvniecības vadītāju Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.08.2006., Nr. 121 https://www.vestnesis.lv/ta/id/141025

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu komisijā par situāciju Tuvajos Austrumos

Vēl šajā numurā

02.08.2006., Nr. 121

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jauno EK pārstāvniecības vadītāju Latvijā

Par jauno Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā vadītāju ir iecelta Iveta Šulca. Viņa stājās amatā 2006.gada 1.augustā.

I.Šulca ar panākumiem darbojusies Latvijas ārlietu dienestā, un viņai ir plašas zināšanas par ES jautājumiem. Pirms darba uzsākšanas Eiropas Komisijā viņa bijusi valsts sekretāra vietniece Ārlietu ministrijā. Pirms tam Iveta Šulca bijusi Latvijas vēstniece Čehijā un Horvātijā. Viņai ir grāds starptautiskajās ekonomiskajās attiecībās, kā arī Latvijas Universitātē iegūts maģistra grāds biznesa vadībā.

Pārstāvniecība ir oficiālā Eiropas Komisijas viedokļa paudēja Latvijā. Tās pienākums ir izskaidrot Eiropas Savienības politikas un padarīt Eiropu saprotamāku un tuvāku cilvēkiem – šādu prioritāti izvirzījusi pašreizējā Eiropas Komisija un tās priekšsēdētāja vietniece Margota Vallstrēma.

Pārstāvniecība sadarbojas ar valsts plašsaziņas līdzekļiem un sniedz informāciju par Eiropu, izmantojot tādus atzītus informācijas kanālus kā “Europe Direct” punkti. Tās uzdevums ir arī sniegt Eiropas Komisijai informāciju par konkrētu valsti.

Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā, Eiropas Parlamenta informācijas birojs un Eiropas Savienības informācijas aģentūra atrodas “Eiropas Savienības mājā” Rīgā, Aspazijas bulvārī 28.

Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!