• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par darbībām bērnudārzu attīstības veicināšanai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.08.2006., Nr. 123 https://www.vestnesis.lv/ta/id/141217

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par līdzekļu piešķīrumu izglītības attīstībai

Vēl šajā numurā

04.08.2006., Nr. 123

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par darbībām bērnudārzu attīstības veicināšanai

Ceturtdien, 3.augustā, Ministru prezidents Aigars Kalvītis parakstījis rīkojumu par darba grupas izveidi pasākumu plāna izstrādei jaunu bērnudārzu būvniecībai, lai veicinātu valsts iedzīvotāju interesēm atbilstošu pirmsskolas izglītības iestāžu tīkla attīstību.

Kā uzsver Ministru prezidents A.Kalvītis, “valstī jūtams būtisks bērnu pirmsskolas iestāžu trūkums. Šobrīd daudzas māmiņas pēc bērnu kopšanas atvaļinājuma izmantošanas saskaras ar vietu trūkumu bērnudārzos, kas ierobežo viņu iespējas atgriezties darba tirgū. Valstij jāveicina ģimenes un darba dzīves savienošanas iespēja, tādēļ jāizstrādā visaptverošs bērnudārzu attīstības veicināšanas pasākumu plāns, tajā iesaistot gan valsts, gan pašvaldību institūcijas, kā arī privāto sektoru”.

Darba grupu vadīs ekonomikas ministrs Aigars Štokenbergs, tā sastāvā darbosies pārstāvji no Ekonomikas ministrijas, Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas un Ministru prezidenta biroja. Rīkojums paredz, ka darba grupa līdz 2006.gada 15.septembrim sagatavos pirmsskolas izglītības iestāžu tīkla attīstības veicināšanas pasākumu plānu un iesniegs to izskatīšanai Ministru kabineta sēdē.

Aivis Freidenfelds, Ministru kabineta preses sekretārs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!