• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie jums dodas 11. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.05.2001., Nr. 68 https://www.vestnesis.lv/ta/id/14167

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministriju un nozaru dokumenti un informācija "Latvijas Vēstnesī" šajā nedēļā

Vēl šajā numurā

04.05.2001., Nr. 68

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — pie jums dodas 11. burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo tiesību aktu burtnīca pie Jums dodas ar astoņiem likumiem, kas Saeimā pieņemti 5. aprīlī un "Latvijas Vēstnesī" izsludināti no 12. līdz 20. aprīlim, kā arī astoņpadsmit Ministru kabineta dokumentiem, kas izdoti 3. un 10. aprīlī. Saeima ratificējusi Eiropas līgumu par juridiskās palīdzības pieprasījumu nosūtīšanu, Eiropas Padomes 1981. gada konvenciju par personu aizsardzību attiecībā uz personas datu automātisko apstrādi un Eiropas Padomes 1996. gada konvenciju par bērnu tiesību piemērošanu. Valsts aizsardzības finansēšanas likums nosaka, ka Ministru kabinetam, izstrādājot valsts budžeta projektu, valsts aizsardzībai, drošībai un integrācijai NATO jāparedz finansējums 1,75 procenti no iekšzemes kopprodukta 2002. gadā, bet 2 procenti no iekšzemes kopprodukta 2003. gadā. Grozījumi izdarīti Saeimas Kārtības rullī, likumā "Iesniegumu, sūdzību un priekšlikumu izskatīšanas kārtība valsts un pašvaldību institūcijās", likumos "Par mērījumu vienotību" un "Par telekomunikācijām".

Ministru kabinets izdevis jaunus noteikumus par darbnespējas lapu izsniegšanas kārtību. Tiem ir divi pielikumi ar veidlapu paraugiem. Saskaņā ar likumu "Par darba aizsardzību" izdoti "Darba drošības un veselības aizsardzības noteikumi, strādājot ar displeju un iekārtojot darbstaciju". Saskaņā ar Pārtikas aprites uzraudzības likumu izdoti noteikumi par nekaitīguma prasībām uztura bagātinātājiem un par nekaitīguma prasībām diētiskajai pārtikai cilvēkiem ar veselības traucējumiem. Lopbarības augu sēklaudzēšanas un sēklu tirdzniecības noteikumiem ir divpadsmit pielikumi. Ar nākamā gada 1. janvāri stāsies spēkā Valsts ciltsgrāmatas kārtošanas noteikumi. Izdarīti grozījumi vairākos agrāk pieņemtos noteikumos un Ministru kabineta rīkojumā "Par transportlīdzekļu izmantošanu dienesta vajadzībām". Jūsu "LV"

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!