• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Politisko organizāciju apvienība "Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā" 9.Saeimas priekšvēlēšanu programma. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.08.2006., Nr. 130 https://www.vestnesis.lv/ta/id/141749

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Izraēlas un Libānas lēmumu akceptēt ANO rezolūciju

Vēl šajā numurā

16.08.2006., Nr. 130

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Politisko organizāciju apvienība “Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā” 9.Saeimas priekšvēlēšanu programma

 

PCTVL – 17 gadi politikā: pieredze un enerģija

PCTVL – tā ir cerība uz taisnīgu varu un visas Latvijas tautas labklājību. PCTVL biedru skaits pastāvīgi pieaug, partija apvieno sevī profesionāļu pieredzi un jaunatnes enerģiju. Pašvaldībās, Saeimā un Eiroparlamentā partiju pārstāv 31 deputāts. Tai pieder vara četrās valsts pilsētās.

Tautas labklājība

Latvijā PCTVL nodrošinās darba algu un sociālo garantiju paaugstināšanu līdz Eiropas līmenim, investējot līdzekļus izglītībā, infrastruktūrā, enerģētikā, kā arī ieviešot nodokļu atvieglojumus, atbalstīdama vidējo un mazo uzņēmējdarbību, attīstīdama tranzītu un tūrismu, samazinādama militāros izdevumus un atsacīdamās no “gaismas piļu” celtniecības. 4 gadu laikā minimālā alga, pensijas apmērs un ar nodokli neapliekamais minimums tiks pacelti līdz reālajam iztikas minimumam.

Vesels cilvēks – veselīga nācija

PCTVL iestājas par kvalitatīvu medicīnisko aprūpi visiem, par bērnu, pensionāru un invalīdu bezmaksas ārstēšanu. Strādājošajiem tiks paredzēta jaukta medicīnas pakalpojumu sistēma (valsts garantētais minimums plus obligātā medicīniskā apdrošināšana uz iekasēto nodokļu rēķina). Veselības aprūpes finansējums – ne mazāks par 8% no iekšzemes kopprodukta.

Ikvienam – cilvēka cienīgu mājokli

PCTVL palielinās valsts dotācijas municipālo mājokļu celtniecībai un to programmu īstenošanai, kas paredz mājokļa problēmu risināšanu – pirmām kārtām denacionalizēto namu iemītniekiem un jaunajām ģimenēm. Valsts nodrošinās iedzīvotāju aizstāvību no namīpašnieku patvaļas. Mēs panāksim kārtības ieviešanu dzīvojamā fonda apkalpošanas sfērā.

Par efektīvu pārvaldi bez korupcijas

Likumi un pārvaldes lēmumi ir jāpieņem atklāti. Atklātības princips jāievēro, sadalot valsts pasūtījumus, nosakot tarifus, noslēdzot darījumus ar valsts īpašumu. Jāpazemina sliekšņa līmenis valsts pasūtījumam, kas tiek sadalīts uz konkursa pamata. Obligāti ir jāņem vērā to personu viedoklis, kurām ir adresēts konkrētais lēmums. Korumpēto ierēdņu un politiķu vieta – cietumā. Patiesa neatkarība partijām jānodrošina, aizliedzot to privātfinansēšanu.

Ģimene – svarīgākā vērtība

PCTVL ir par efektīvas dzimstības sistēmas stimulēšanu un par palīdzību ģimenēm ar bērniem. Valsts attīstīs sabiedrībā pozitīvu attieksmi pret laulību, daudzbērnu ģimeni, sekmēs, lai sievietes dzemdē pirmo bērnu jaunības gados.

Par drošu dzīvi!

Valsts, sadarbojoties ar sabiedrību, izskaudīs ielu noziedzību, narkomāniju un tirdzniecību ar cilvēkiem. Jānovērš starptautiskās noziedzības iekļūšana valstī.

Ārpolitikā – labas kaimiņattiecības

Valdība, kuras sastāvā būs PCTVL, atrisinās šādus uzdevumus: pilnībā normalizēs attiecības ar Krieviju un Baltkrieviju; atgriezīs Austrumu tranzītu; panāks savstarpēji izdevīgas ekonomiskās vienošanās.

Latvijas iedzīvotāju kontakti ar kaimiņvalstu iedzīvotājiem tiks maksimāli atviegloti. Mūsu valdība nodrošinās pilnvērtīgu iestāšanos Šengenas zonā. Latvija nepiedalīsies militārajās operācijās ārpus Eiropas robežām.

Nācijai jābūt gudrai

Vidējai izglītībai jākļūst obligātai, bet profesionālajai – orientētai uz maksimālas nodarbinātības nodrošināšanu. Izdevumiem izglītībai jābūt ne mazāk par 3% no IKP, bet zinātnei – ne mazāk par 1,5% no IKP. Tuvākajos gados par prioritārām jākļūst tehniskajām specialitātēm un dabaszinātnēm. Mācību iestādes pašpārvaldei brīvi jāizvēlas apmācības modeļi un valodas. 2015. gadā ir jānodrošina pāreja uz bezmaksas augstāko izglītību.

Krievu valodai – oficiālu statusu

Krievu valoda līdzās latviešu valodai jālieto visu līmeņu izglītības sistēmā, kā arī iedzīvotāju kontaktos ar varas institūcijām, tai skaitā ar tiesu. Tajās pašvaldībās, kur krievvalodīgie iedzīvotāji sastāda ne mazāk par 20%, krievu valodai jākļūst par oficiālu.

Piecpadsmit bezpilsonības gadi – pietiek!

Masu bezpilsonība bremzē demokrātijas attīstību. Visiem violeto pasu īpašniekiem jāpiešķir zilās pilsoņu pases. Nepilsoņiem nekavējoties jāpiešķir balsstiesības pašvaldību vēlēšanās. Jāatceļ visas nepolitiskās pilsoņu un nepilsoņu atšķirības.

Tīra vide – Latvijas nākotnes ķīla!

Mēs esam par dabas resursu saudzīgu izmantošanu. Zemes izmantošanas mērķu izmaiņa un ekoloģiski bīstamu objektu būvniecība jāveic tikai, saņemot iedzīvotāju piekrišanu un attiecīgu kompensāciju, pēc plaša mēroga aptauju vai reģionālo referendumu rīkošanas.

Mūsu lozungs: Viens likums, viena taisnība visiem!

Pilna PCTVL rīcības programma lasāma mājaslapā www.pctvl.lv

Jurijs Aleksejevs, Vjačeslavs Altuhovs, Irina Andrejeva, Valdis Bēniņš, Valērijs Buhvalovs, Vladimirs Buzajevs, Nataļja Čehova, Elīna Čujanova, Antoņina Demorī, Sergejs Deņisovs, Viktors Dergunovs, Gaļina Fjodorova, Vadims Gailišs, Maksims Galkins, Andrejs Golubevs, Ivo Golubkovs, Deniss Gorba, Valērijs Gorins, Aleksejs Gromovs, Viktors Guščins, Aleksandrs Iļjušenoks, Tatjana Ivakina, Jekaterina Ivanova, Aleksandrs Ivanovs, Andrejs Jakovļevs, Andrejs Jegorovs, Natālija Jolkina, Viktors Jolkins, Nikolajs Kabanovs, Anna Kaleri, Žanna Kareļina, Dmitrijs Kirejevs, Genadijs Kotovs, Žanna Kozlova, Andrejs Kozlovs, Vitālijs Krugļešovs, Modris Krūze, Žanna Kupčika, Vladimirs Kupčiks, Jevgenija Kušča, Vadims Ļetko, Vladimirs Maksimovs, Neļa Maliha, Aleksandrs Malnačs, Ašots Mamikonjans, Miroslavs Mitrofanovs, Irina Novohatjko, Tatjana Ņikitenko, Ilga Oziša, Vladimirs Pedāns, Svetlana Pētersone, Valērijs Petrovs, Juris Petrovs, Jakovs Pliners, Aleksandrs Prutkovs, Ludmila Rodionova, Gagiks Sarkisjans, Aleksejs Savčenko, Aivars Skerškāns, Juris Sokolovskis, Sergejs Solovjovs, Igors Sorokins, Sergejs Stoļarovs, Andris Tolmačovs, Jeļena Učaikina, Ludmila Ušakova, Arvīds Valainis, Aleksejs Vasiļjevs, Valerijs Vilčinskis, Vladimirs Vlasovs, Ksenija Zagorovska

9.Saeimas deputātu kandidātu saraksti

Rīgas vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Jakovs Pliners

2. Vladimirs Buzajevs

3. Natālija Jolkina

4. Miroslavs Mitrofanovs

5. Andrejs Kozlovs

6. Ksenija Zagorovska

7. Juris Sokolovskis

8. Nikolajs Kabanovs

9. Genadijs Kotovs

10. Andrejs Jakovļevs

11. Deniss Gorba

12. Žanna Kareļina

13. Ilga Oziša

14. Jurijs Aleksejevs

15. Viktors Dergunovs

16. Vadims Gailišs

17. Aleksandrs Malnačs

18. Ivo Golubkovs

19. Gagiks Sarkisjans

20. Viktors Guščins

21. Aleksandrs Ivanovs

22. Vjačeslavs Altuhovs

23. Arvīds Valainis

24. Vladimirs Pedāns

25. Neļa Maliha

26. Vladimirs Kupčiks

27. Andris Tolmačovs

Vidzemes vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Jakovs Pliners

2. Andris Tolmačovs

3. Žanna Kupčika

4. Irina Andrejeva

5. Aleksandrs Prutkovs

6. Elīna Čujanova

7. Tatjana Ivakina

8. Ludmila Rodionova

9. Valdis Bēniņš

10. Vladimirs Maksimovs

11. Žanna Kozlova

12. Aleksejs Gromovs

13. Jeļena Učaikina

14. Viktors Jolkins

15. Gagiks Sarkisjans

16. Anna Kaleri

17. Valerijs Vilčinskis

18. Irina Novohatjko

19. Dmitrijs Kirejevs

20. Valērijs Gorins

21. Miroslavs Mitrofanovs

22. Vladimirs Buzajevs

23. Juris Sokolovskis

24. Nikolajs Kabanovs

Latgales vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Jakovs Pliners

2. Miroslavs Mitrofanovs

3. Jevgenija Kušča

4. Vladimirs Pedāns

5. Valērijs Petrovs

6. Aleksejs Vasiļjevs

7. Ašots Mamikonjans

8. Aivars Skerškāns

9. Igors Sorokins

10. Modris Krūze

11. Gaļina Fjodorova

12. Andrejs Golubevs

13. Sergejs Solovjovs

14. Andrejs Jegorovs

15. Vadims Gailišs

16. Vladimirs Buzajevs

17. Juris Sokolovskis

18. Nikolajs Kabanovs

Kurzemes vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Jakovs Pliners

2. Vladimirs Vlasovs

3. Aleksejs Savčenko

4. Sergejs Deņisovs

5. Ksenija Zagorovska

6. Tatjana Ņikitenko

7. Aleksandrs Iļjušenoks

8. Žanna Kareļina

9. Miroslavs Mitrofanovs

10. Andrejs Jakovļevs

11. Andris Tolmačovs

12. Vladimirs Buzajevs

13. Juris Sokolovskis

14. Nikolajs Kabanovs

Zemgales vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Jakovs Pliners

2. Ludmila Ušakova

3. Valērijs Buhvalovs

4. Nataļja Čehova

5. Andrejs Kozlovs

6. Maksims Galkins

7. Juris Petrovs

8. Sergejs Stoļarovs

9. Svetlana Pētersone

10. Vitālijs Krugļešovs

11. Antoņina Demorī

12. Vadims Ļetko

13. Jekaterina Ivanova

14. Andris Tolmačovs

15. Vladimirs Buzajevs

16. Juris Sokolovskis

17. Nikolajs Kabanovs

Ziņas par 9.Saeimas deputātu kandidātiem

Ziņas: Pēc deputātu kandidāta parakstītās, Centrālajā vēlēšanu komisijā iesniegtās un reģistrētās informācijas. Saeimas vēlēšanu likuma 11.panta 4.punkta noteiktajā ārvalstu pilsonības (pavalstniecības) apakšpunktā “c)”, apakšpunktā “h)” par sadarbību ar PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu izlūkdienestiem un valsts drošības dienestiem un īpašumu, transportlīdzekļu, parādsaistību, aizdevumu, kapitāla daļu (akciju, paju), skaidrās un bezskaidrās naudas uzkrājumu, vērtspapīru apakšpunktā“i)” – uzrādot tās pozīcijas, kuras informāciju satur, un neuzrādot tās, kurās atbildēts ar “nav”, “neesmu sadarbojies” vai “0,00 Ls”. – Red.

Jurijs Aleksejevs

a)Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: SIA “B&B Magazine” žurnāls “Biznes.lv”, redaktors; Rīgas dome, deputāts; partija “Līdztiesība”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1981), radiotehnika.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Ilūkstes iela 101/3–25, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): motocikls Honda NV750, r/n TC1560, izlaides gads 1986, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 7000,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Komercprese”, 0,1(skaits), 200,00Ls; SIA “SMS Serviss”, 0,5, 1000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00Ls.

Vjačeslavs Altuhovs

a)Dzimis: 1935; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: atraitnis.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Latvijas Krievu kopiena, prezidents.

f)Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (1993), ekonomikas doktora zinātniskais grāds; Rīgas Politehniskais institūts (1967), inženieris ekonomists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

i)Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Kaija”, 800(skaits), 800,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4660,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Krājbanka”, 2000,00Ls; AS “Unibanka”, 1000,00Ls; AS “Latvijas Zemes un hipotēku banka”, 4040,00Ls; AS “BTB Trust banka”, 1000,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): akcijas, 26(skaits), 29,78Ls, Parex Baltijas Juros; akcijas, 43, 592,11Ls, Parex Balanced Fund; akcijas, 114, 917,00Ls, Parex Russian Equity Fund.

Irina Andrejeva

a)Dzimusi: 1964; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Valmieras rajons, Valmiera.

e)Darbavietas un amati: SIA “IRINAL”, valdes priekšsēdētāja; SIA “Irina & Madis”, valdes priekšsēdētāja; Sedas pilsētas dome, deputāte.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1995), sabiedriskās ēdināšanas tehnoloģija un organizācija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: saimniecības ēka, Sporta iela 2a, Seda, Valkas raj., (īpašumā); dzīvojamā māja, A.Upīša iela 43, Valmiera, Valmieras raj., (īpašumā).

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: saimniecības ēka, Sporta iela 2a, Seda, Valkas raj., (iznomā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 55000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 6000,00Ls.

Valdis Bēniņš

a)Dzimis: 1950; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Gulbenes rajons, Gulbene.

e)Darbavietas un amati: SIA “Mobitex būve”, līdzīpašnieks.

f)Izglītība: Rīgas Elektromehāniskais tehnikums (1970), radioaparātu būve.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: garāža, b/n “Stāķi”, Gulbenes raj., (īpašumā); dzīvoklis, Lazdu iela 3a–4, Gulbene, Gulbenes raj., (īpašumā); garāža, Nr. 27 Blaumaņa iela, Gulbene, Gulbenes raj., (īpašumā); garāža, Nr. 428 Blaumaņa iela, Gulbene, Gulbenes raj., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Audi 80, r/n EH8063, izlaides gads 1988, reģistrācijas gads 2003; a/m Volkswagen Transporter, r/n DU6581, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 2002.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 60000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 10000,00Ls.

Valērijs Buhvalovs

a)Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Jelgava.

e)Darbavietas un amati: Rīgas vispārizglītojošā privātā vidusskola “Evrika”, bioloģijas skolotājs, vicedirektors; Jelgavas dome, deputāts; LR Saeima, deputāta palīgs; Jelgavas krievu kultūras biedrības “Veče”, vicedirektors.

f)Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskā universitāte (1993), pedagoģijas doktora zinātniskais grāds; Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1988), bioloģija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Paritates banka”, 2800,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 0,3(skaits), 0,00Ls.

Vladimirs Buzajevs

a)Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāts; POA “PCTVL”, koordinācijas padomes loceklis; partija “Līdztiesība”, priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1973), fizika.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Andromedas gatve 7–38, Rīga, (īpašumā).

Nataļja Čehova

a)Dzimusi: 1958; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Jēkabpils rajons, Jēkabpils.

e)Darbavietas un amati: Jēkabpils pilsētas domes Dzīvokļu sadales komisija, locekle; Jēkabpils krievu biedrība “Rodņik”, priekšsēdētāja.

f)Izglītība: Novočerkaskas Politehniskais institūts (1981), automatizētās vadības sistēmas.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: pārvaldu pietiekami labi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvojamā māja, Kaļķu iela 37, Jēkabpils, Jēkabpils raj., (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1500,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas serirfikāti, 0,1(skaits), 0,00Ls.

Elīna Čujanova

a)Dzimusi: 1961; dzimums: sieviete; tautība: poliete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: izdevniecības nams “Petits”, laikraksts “Čas”, izglītības nodaļas vadītāja.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1983), krievu valoda un literatūra.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Nīcgales iela 8–6, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 8000,00Ls.

Antoņina Demorī

a)Dzimusi: 1979; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Jelgava.

e)Darbavietas un amati: nav.

f)Izglītība: Baltijas Krievu institūts (2006), profesionālais maģistra grāds civiltiesībās.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Toyota Paseo, v/n FR3065, izlaides gads 1996, reģistrācijas gads 1996.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hansabanka”, 1543,76Ls.

Sergejs Deņisovs

a)Dzimis: 1983; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Ventspils.

e)Darbavietas un amati: biedrība “Ventspils kikboksa leģions”, valdes priekšsēdētājs; biedrība “Kakuto Karatē Koi no takinobori rju Līga”, valdes priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Baltijas Krievu institūts (2006), jurists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

Viktors Dergunovs

a)Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Rīgas dome, deputāts; SIA “Medserviss”, ārsts–anesteziologs; partija “Līdztiesība”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1974), ārstniecība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Dārza iela 38a–39, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Mitsubishi Lancer, r/n FL193, izlaides gads 2005, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 20059,90Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 7350,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 8715,00Ls.

Gaļina Fjodorova

a)Dzimusi: 1946; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Daugavpils.

e)Darbavietas un amati: SIA “Daugavpils reģionālā slimnīca”, juriste; SIA “DAUDER D”, juriste; SIA “MERK poligrāfs”, juriste; Daugavpils pilsētas domes Revīzijas komisija, locekle; Daugavpils pilsētas domes Privatizācijas komisija, locekle.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1971), tiesību zinātnes.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Volkswagen Passat, r/n DR5446, izlaides gads 1989, reģistrācijas gads 1999.

Vadims Gailišs

a)Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: SIA “Eris–V”, konsultants.

f)Izglītība: Rīgas 65. vidusskola (1981), vidējā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Ilūkstes iela 107–12, Rīga, (īpašumā); garāža GĪS “Draudzība”, Višķu iela 48–19, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Volkswagen Passat, r/n DC6012, izlaides gads 1987, reģistrācijas gads 1997.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 27950,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 9000,00Ls.

Maksims Galkins

a)Dzimis: 1978; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Jelgava.

e)Darbavietas un amati: Jelgavas dome, deputāts; Individuālais komersants, individuālā komercdarbība.

f)Izglītība: Jelgavas vakara (maiņu) vidusskola (2000), vidējā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Aspazijas iela 21–30, Jelgava, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m IVECO 35.10, r/n AU6007, izlaides gads 1988, reģistrācijas gads 2003; piekabe ACKERMANN EAF 16, r/n F–1615, izlaides gads 1983, reģistrācijas gads 2005; a/m IVECO 240.36, r/n EU8237, izlaides gads 1989, reģistrācijas gads 2004; a/m MAN 26.240, r/n FT6215, izlaides gads 1983, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 21700,00Ls.

Andrejs Golubevs

a)Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Daugavpils.

e)Darbavietas un amati: SIA “EVOR Latgale”, komercdirektors; Daugavpils pilsētas domes Mazā un vidējā biznesa atbalsta komisija, loceklis.

f)Izglītība: Armavīras 12. vidusskola (1987), vidējā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Gaismas iela 20–14, Daugavpils, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): mopēds Honda SFX50, izlaides gads 1998, reģistrācijas gads 2004; a/m Opel Astra, izlaides gads 1999, reģistrācijas gads 2005; a/m Renault Espace, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 6000,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “EVOR Latgale”, 2,5(skaits), 250,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00Ls.

Ivo Golubkovs

a)Dzimis: 1971; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Rīgas domes Juridiskās pārvaldes Tiesiskās uzraudzības nodaļa, galvenais juriskonsults; SIA “Rīgas luksofors”, Rīgas domes atbildīgais darbinieks.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1997), jurists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Sesku iela 11/5–31, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Opel Kadett, r/n DU7853, izlaides gads 1987, reģistrācijas gads 2003; a/m Audi 100, r/n HB71, izlaides gads 1990, reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 19048,02Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): akcijas, 15(skaits), 15,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”.

Deniss Gorba

a)Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Rīgas dome, deputāts; Rīgas domes Vides departaments, iekšējais auditors; partija “Līdztiesība”, Republikāniskā centra loceklis; Latvijas skriešanas centrs, viceprezidents; Latvijas triatlona federācija, valdes loceklis; Latvijas Cilvēktiesību komiteja, konsultants; Latvijas Denacionalizēto un municipālo īrnieku un dzīvokļu īpašnieku asociācija, līdzpriekšsēdētājs.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1995), tiesību zinātnes.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvokļa 1/2 domājamā daļa, Saulgožu iela 4–12, Rīga, (īpašumā); dzīvokļa 1/2 domājamā daļa, A.Čaka iela 70–13, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 17850,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 8300,00Ls.

Valērijs Gorins

a)Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Valmieras rajons, Valmieras pagasts.

e)Darbavietas un amati: AS “Valmieras stikla šķiedra”, maiņas meistars.

f)Izglītība: Ļeņingradas Mežrūpniecības akadēmija (1990), kokapstrādes tehnoloģija; Baltkrievijas Tehnoloģiskais institūts (1986), kokapstrādes tehnoloģija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Renault Thalia, r/n FE869, izlaides gads 2004, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10000,00Ls.

Aleksejs Gromovs

a)Dzimis: 1972; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Olaine.

e)Darbavietas un amati: Olaines pilsētas dome, deputāts; Olaines pilsētas domes Sporta iniciatīvu nodaļa, futbola treneris; LR Valsts ugunsdrošības un glābšanas dienesta Rīgas rajona brigādes Olaines daļa, nodaļas komandieris.

f)Izglītība: Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (2004), izglītības un sporta darbs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Parka iela 11–16, Olaine, Rīgas raj., (īpašumā); zemes gabals, Nr.76, d/s “Ezītis”, Olaines pag., Rīgas raj., (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Parex banka”, 1003,00Ls.

Viktors Guščins

a)Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Jelgava.

e)Darbavietas un amati: laikraksts “Obrazovanije i karjera”, redaktors; Krievu kopienas apvienotais kongress, līdzpriekšsēdētājs; Baltijas Krievu institūts, pasniedzējs.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1989), vēstures un filozofijas aspirants; Sanktpēterburgas universitāte (1984), vēsture.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Pētera iela 11–5, Jelgava, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Izglītība un karjera”, 10(skaits), 1000,00Ls.

Aleksandrs Iļjušenoks

a)Dzimis: 1954; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Liepāja.

e)Darbavietas un amati: AS “ARTA–F” Liepājas rāvējslēdzēju rūpnīca, direktors; SIA “Divatā”, direktors.

f)Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1979), mašīnbūves tehnoloģija, metālgriešanas darbgaldi un instrumenti.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Mežu iela 53–24, Liepāja, (īpašumā); zemes gabals, Krūmu iela 61, Šķēdes iela 2, Liepāja, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Mersedes Benz 190, r/n DE563, izlaides gads 1986, reģistrācijas gads 2003; a/m KIA Clarus, r/n FU6574, izlaides gads 1997, reģistrācijas gads 1997; a/m Ford Fiesta, r/n DS7229, izlaides gads 1983, reģistrācijas gads 1983.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “ARTA–F”, 1(skaits), 10,00Ls.

Tatjana Ivakina

a)Dzimusi: 1975; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Ogres rajons, Ogres novads.

e)Darbavietas un amati: individuālais komersants, individuālā komercdarbība skaistumkopšanā.

f)Izglītība: Rīgas 1. medicīnas skola (1995), feldšeris.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

Jekaterina Ivanova

a)Dzimusi: 1958; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Jēkabpils rajons, Jēkabpils.

e)Darbavietas un amati: Jēkabpils 2. vidusskola, latviešu valodas skolotāja.

f)Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1981), krievu valoda un literatūra un latviešu valoda.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Neretas iela 35–42, Jēkabpils, Jēkabpils raj., (īpašumā); dzīvojamā māja, Skolas iela 8, Pļaviņas, (īpašumā).

Aleksandrs Ivanovs

a)Dzimis: 1978; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: AS “Rīga RE”, pārapdrošināšanas speciālists; AAS “Reso Europa Latvijas filiāle”, apdrošināšanas aģents; partija “Brīvā izvēle tautu Eiropā” (BITE), revīzijas komisijas loceklis.

f)Izglītība: Ekonomikas un kultūras augstskola (2002), uzņēmējdarbības ekonomika un administratīvais darbs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: pārvaldu gandrīz brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Slāvu iela 23–16, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Gobas ielā 22–39, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Volkswagen Golf, r/n EF786, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 2005; a/m Rover 75, r/n FP3889, izlaides gads 1999, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10324,50Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00Ls.

Andrejs Jakovļevs

a)Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: SIA “Litir”, konsultants; Baltijas Krievu institūts, lektors; RTR (Krievijas televīzija), Baltijas valstu biroja ārštata redaktors; biedrība “Demokrātisko vērtību un integrācijas neatkarīgā asociācija” (DVINA), projektu direktors; biedrība “Sadraudzība”, valdes priekšsēdētājs; partija “Līdztiesība”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1980), žurnālistika.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Skolas iela 14–2, Rīga, (valdījumā); dzīvoklis, Dzeņu iela 3–26, Rīga, (īpašumā); vasarnīca, Carnikavas pag., VK “Salūts2”, 157, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Volvo S 40, izlaides gads 1998, reģistrācijas gads 1999.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Skolas iela 14–2, Rīga, (iznomā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hansabanka”, 1934,74Ls.

Andrejs Jegorovs

a)Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Daugavpils.

e)Darbavietas un amati: SIA “Norteks AE”, valdes loceklis; SIA “Siltumsistēmu automātika”, valdes loceklis; SIA “HOLZ NORD & WEST”, valdes loceklis; SIA “EkoKom”, valdes loceklis; SO “Latvijas Krievu kopiena” Daugavpils nodaļa, padomes loceklis.

f)Izglītība: Daugavpils 9. vidusskola (1991), vidējā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Cialkovska iela 6–78, Daugavpils, (valdījumā); dzīvoklis, Inženieru iela 9a–39, Daugavpils, (valdījumā); zemes gabals, Daugavas iela 102, Daugavpils, (īpašumā); zemes gabals, Daugavas iela 102a, Daugavpils, (īpašumā); zemes gabals, “Tīrumi 5”, Demenes pag., (īpašumā); zemes gabals un ēka, Vaļņu iela 6c, Daugavpils, (īpašumā); dzīvoklis, Teātra iela 4–23, Daugavpils, (īpašumā); zemes gabals un ēka, Stacijas iela 129j, Daugavpils, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zemes gabals un ēka, Stacijas iela 129j, Daugavpils, (iznomā); zemes gabals un ēka, Vaļņu iela 6c, Daugavpils, (iznomā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 41975,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Norteks AE”, 100(skaits), 2000,00Ls; SIA “EkoKom”, 20, 90,00Ls; SIA “HOLZ NORD & WEST”, 10, 1000,00Ls; SIA “Siltumsistēmu automātika”, 20.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 14580,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “DnB NORD”, 13728,72Ls; AS “Nordea”, 12453,84Ls.

Natālija Jolkina

a)Dzimusi: 1947; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Rīgas domes, deputāte; Latvijas Cilvēktiesību komiteja, līdzpriekšsēdētāja; Latvijas Denacionalizēto un municipālo māju īrnieku un dzīvokļu īpašnieku asociācija, līdzpriekšsēdētāja; partija “BITE”, valdes locekle.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1970), matemātika.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

i)Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Pasta iela 6–14, Rīga, (nomā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Averti–R”, 20(skaits), 2000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 510,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: ”Latvijas Unibanka”, 980,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 16(skaits), 0,00Ls.

Viktors Jolkins

a)Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Eiropas Parlaments, deputāta palīgs; biedrība “Edelweiss centr”, valdes loceklis; SO “Latvijas Jaunatnes klubs”, līdzpriekšsēdētājs; biedrība “PCTVL jaunatnes organizācija”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Psiholoģijas augstskola (2004), psihologs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: pietiekami labi pārvaldu.

i)Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 16(skaits), 0,00Ls.

Nikolajs Kabanovs

a)Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāts; SIA “Izdevniecības nams Fenster”, publicists; biedrība “Demokrātisko vērtību un integrācijas neatkarīgā asociācija” (DVINA), valdes priekšsēdētājs; partija “BITE”, politiskais sekretārs.

f)Izglītība: Rīgas 43. vidusskola (1987), vidējā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

i)Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Varavīksnes iela 2–2, Rīga, (nomā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hansabanka”, 10171,85Ls.

Anna Kaleri

a)Dzimusi: 1978; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

d)Dzīvesvieta: Jūrmala.

e)Darbavietas un amati: Rīgas domes apmeklētāju pieņemšanas centrs “Vienas pieturas aģentūra”, galvenais juriskonsults.

f)Izglītība: Baltijas Krievu institūts (1999), jurists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

Žanna Kareļina

a)Dzimusi: 1979; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāta palīdze; partija “Līdztiesība”, valdes locekle; Latvijas Cilvēktiesību komiteja, konsultante; biedrība “PCTVL jaunatnes organizācija”, līdzpriekšsēdētāja; SO “Latvijas Jaunatnes klubs”, valdes locekle.

f)Izglītība: Latvijas Policijas akadēmija (2003), tiesību zinātnes.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m BMW 321, r/n EM5288, izlaides gads 1939, reģistrācijas gads 2003.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “L un K apvienība”, 10(skaits), 1000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00Ls.

Dmitrijs Kirejevs

a)Dzimis: 1972; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: veselības centrs “Pļavnieki”, traumotologs ortopēds; Valmieras slimnīca, traumotologs ortopēds.

f)Izglītība: Latvijas Medicīnas akadēmija (1996), ārsts.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemes gabals, Zemeņu iela 2B, Dreiliņi, Stopiņu nov., Rīgas raj., (īpašumā); dzīvoklis, Dravnieku iela 2–46, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “ARKS–LTD”, 100(skaits), 2000,00Ls.

Genadijs Kotovs

a)Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: šķīries.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Olaine.

e)Darbavietas un amati: Rīgas dome, deputāts; SO “Latvijas Cilvēktiesību komiteja”, līdzpriekšsēdētājs.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1983), jurists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Zemgales iela 35–59, Olaine, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 4900,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 15,2(skaits), 0,00Ls.

Žanna Kozlova

a)Dzimusi: 1971; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Valkas rajons, Seda ar lauku teritoriju.

e)Darbavietas un amati: Strenču psihoneiroloģiskā slimnīca, medicīnas māsa; Sedas pilsētas dome, deputāte; partija “Līdztiesība”, Republikāniskā centra locekle.

f)Izglītība: Informācijas sistēmu menedžmenta augstskola (2004), uzņēmējdarbības vadība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

Andrejs Kozlovs

a)Dzimis: 1969; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons.

e)Darbavietas un amati: SIA “Izdevniecības nams Fenster”, valdes priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Rīgas 32. vidusskola (1986), vidējā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Meistaru iela 4–4, Rīga, (īpašumā); zemes gabals, dzīvojamā ēka, trīs palīgceltnes, Rīgas raj., Ķekavas pag., “Reinmuižas”, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 510000,00Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 26638,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Izdevniecības nams Fenster”, 57(skaits), 28500,00Ls; SIA “SMS Serviss”, 0,5, 1000,00Ls; SIA “Press A Pasts”, 6, 600,00Ls; SIA “Rotveks sports”, 10, 1000,00Ls; SIA “Gravīra”, 1, 700,00Ls; SIA “Andrejs K”, 20, 500,00Ls; SIA “Labi partnieri”, 1, 2000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3500,00Ls.

Vitālijs Krugļešovs

a)Dzimis: 1954; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

d)Dzīvesvieta: Jelgava.

e)Darbavietas un amati: CSB SYSTEM AG, tulks; Rīgas Valsts tehnikums, vācu valodas pasniedzējs; Elejas vidusskola, angļu valodas pasniedzējs; laikraksts “Baltijskoje vremja”, tulks; Jelgavas krievu kultūras biedrība “Veče”, vicedirektors sadarbības jautājumos.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1994), filoloģija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Katoļu iela 17–111, Jelgava, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Paritātes banka”, 525,00Ls.

Modris Krūze

a)Dzimis: 1939; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Preiļu rajons, Preiļu novads.

e)Darbavietas un amati: Latvijas Futbola federācija, inspektors; partija “Brīvā izvēle tautu Eiropā” (BITE), domes loceklis.

f)Izglītība: Ventspils arodvidusskola (1955), virpotājs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: garāža, Mehanizatoru iela, Preiļi, (īpašumā); dzīvoklis, Mehanizatoru iela 6a–27, Preiļi, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m VAZ 2101, izlaides gads 1975, reģistrācijas gads 1975.

Žanna Kupčika

a)Dzimusi: 1964; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Jūrmala.

e)Darbavietas un amati: Mežmalas vidusskola, skolotāja; Jūrmalas pilsētas dome, deputāte.

f)Izglītība: Vitebskas Valsts pedagoģijas institūts (1990), krievu valoda un literatūra.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: pārvaldu pietiekami labi.

Vladimirs Kupčiks

a)Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Jūrmala.

e)Darbavietas un amati: SIA “Jūrmalas namsaimnieks”, apsargs; partija “Līdztiesība”, Republikāniskā centra loceklis; biedrība “Jūrmalas Krievu kopiena”, priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Rīgas Industriālais politehnikums (1983), tehniķis–tehnologs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Engures iela 8–55, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 50000,00Ls.

Jevgenija Kušča

a)Dzimusi: 1962; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Ludzas rajons, Ludza.

e)Darbavietas un amati: SIA “VEONS”, valdes locekle; Ludzas pilsētas dome, deputāte; Ludzas krievu biedrība “Nasliedije”, priekšsēdētāja; SIA “Ludzas granula”, grāmatvede; SO “Apvienotais krievu kopienu kongress”, valdes locekle.

f)Izglītība: Rēzeknes augstskola (2005), ekonomists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemes gabals ar dzīvojamo māju un šķūni, Stroda 36, Ludza, Ludzas raj., (īpašumā).

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvojamā māja, Stroda 36, Ludza, (iznomā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 15573,95Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “VEONS”, 20(skaits), 2000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 11310,00Ls.

Vadims Ļetko

a)Dzimis: 1973; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Jelgava.

e)Darbavietas un amati: nav.

f)Izglītība: Rīgas Celtniecības tehnikums (1992), rūpniecības un civilā celtniecība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: pārvaldu pietiekami labi.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Volkswagen Golf, r/n BT9265, izlaides gads 1984, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hansabanka”, 1400,00Ls.

Vladimirs Maksimovs

a)Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Jūrmala.

e)Darbavietas un amati: SIA “Santana un Ko”, izpilddirektors; Jūrmalas pilsētas dome, deputāts.

f)Izglītība: Kaļiņingradas Zivju rūpniecības un saimniecības institūts (1985), inženieris–mehāniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemes gabals un dzīvojamā māja uz tā, Dzelmes iela 20, Jūrmala, (īpašumā); dzīvoklis, Talsu šoseja 31/3–37, Jūrmala, (īpašumā); zemes gabals, Dzelmes iela 21, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 7000,00Ls.

Neļa Maliha

a)Dzimusi: 1962; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: SIA “I2P Brokeri”, juriste; SIA “I2P Logist”, juriste; DzĪKS “NAMS 280”, priekšsēdētāja.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1987), tiesību zinātnes.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Ilūkstes iela 109/3–49, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Biķernieku iela 280–2, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m BMW, izlaides gads 1989, reģistrācijas gads 1996; a/m Mersedes Benz, izlaides gads 1988, reģistrācijas gads 1995.

Aleksandrs Malnačs

a)Dzimis: 1968; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: AAS “Seesam Life Latvia”, vecākais finanšu konsultants; SIA “Petits” avīze “Čas”, ārštata žurnālists.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1998), vēstures maģistra grāds; Latvijas Universitāte (1995), pedagoģijas maģistra grāds; Kaļiņingradas Valsts universitāte (1993), vēsturnieks, vēstures pasniedzējs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: sarunvalodas līmenī.

Ašots Mamikonjans

a)Dzimis: 1950; dzimums: vīrietis; tautība: armēnis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Preiļu rajons, Līvānu novads.

e)Darbavietas un amati: SIA “Līvēngoft”, saimniecības vadītājs.

f)Izglītība: Kokandas 53. vidusskola (1967), vidējā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

Miroslavs Mitrofanovs

a)Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Eiropas Parlaments, deputāta palīgs; partija “Līdztiesība”, priekšsēdētāja vietnieks.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1991), bioloģija un ķīmija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: pārvaldu darba līmenī.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Tukuma iela 4–49, Daugavpils, (īpašumā); zemes gabals un māja, “Selgas”, Tabores pag., Daugavpils raj., (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 6700,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4000,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 1,75(skaits), 0,00Ls.

Irina Novohatjko

a)Dzimusi: 1960; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Olaine.

e)Darbavietas un amati: AS “Olainfarm”, vadošā ķīmiķe; AS “Olainfarm” arodbiedrība, priekšsēdētāja vietniece; Olaines pilsētas domes Administratīvā komisija, locekle.

f)Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1982), bioloģiski aktīvo savienojumu ķīmiskās tehnoloģijas.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Zemgales iela 34–18, Olaine, Rīgas raj., (īpašumā).

Tatjana Ņikitenko

a)Dzimusi: 1959; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Liepāja.

e)Darbavietas un amati: AS “Liepājas metalurgs”, vecākā kravas noformētāja.

f)Izglītība: Maskavas Tērauda un sakausējumu institūts (1983), inženieris–metalurgs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Dzintaru iela 26–4, Liepāja, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 17500,00Ls.

Ilga Oziša

a)Dzimusi: 1945; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Rīgas domes Revīzijas komisija, locekle; LR Saeima, deputāta palīdze; partija “Līdztiesība”, Republikāniskā centra locekle; Kultūras un mākslas darbinieku apvienība “Harmonija”, valdes locekle.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1968), matemātika.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Dzirnavu iela 102a–15, Rīga, (nomā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Preses apvienība”, 4(skaits), 200,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Unibanka”, 650,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 55(skaits), 0,00Ls.

Vladimirs Pedāns

a)Dzimis: 1935; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: likvidējamais mēbeļu uzņēmums “Latgale”, pārvaldnieks.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1973), tiesību zinātnes.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: pārvaldu apmierinoši.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemes gabals, “Mimini”, Ludzas raj., Ciblas nov., (īpašumā); dzīvoklis, Raiņa iela 32–23, Ludza, (īpašumā); zemes gabals, 61 Mežvidi, Saulkrasti, (īpašumā); zemes gabals, “Akaši”, Ludzas raj., Ciblas nov., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Mitsubishi Galant, r/n DS4175, izlaides gads 1995, reģistrācijas gads 2001.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Latvijas Krājbanka”, 13960,00Ls.

Svetlana Pētersone

a)Dzimusi: 1968; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Aizkraukles rajons, Aizkraukles novads.

e)Darbavietas un amati: BO SIA “Klīniskā slimnīca “Gaiļezers””, ārste rezidente; BO VAS “Bērnu klīniskā universitātes slimnīca”, ārste stažiere.

f)Izglītība: Latvijas Medicīnas akadēmija (1993), pediatrija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Lāčplēša iela 23–502, Aizkraukle, (īpašumā); zemes gabals, “Krīži”, Lauderu pag., Ludzas raj., (īpašumā).

Juris Petrovs

a)Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Jēkabpils rajons, Jēkabpils.

e)Darbavietas un amati: SIA “Linots”, komercdirektors; SIA “Unirec”, direktors; Jēkabpils pilsētas dome, deputāts.

f)Izglītība: Rīgas Industriālais politehnikums (1989), tehniķis–mehāniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Pils iela 52–17, Jēkabpils, (īpašumā); dzīvoklis, Pils iela 52–18, Jēkabpils, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Nissan Maxima, izlaides gads 1989, reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 16000,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Unirec”, 10(skaits), 2000,00Ls; SIA “Linots”, 5, 1000,00Ls.

Valērijs Petrovs

a)Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rēzekne.

e)Darbavietas un amati: SIA “Juridiskie darījumi”, valdes loceklis; SIA “Vēstures parks”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Juridiskie darījumi” šķīrējtiesas “Baltijas Biznesa šķīrējtiesa”, priekšsēdētājs; SIA “Latgales Tūrisma biznesa institūts” šķīrējtiesas “Rēzeknes Biznesa šķīrējtiesa”, šķīrējtiesnesis; SO “Latvijas Vēstures parks”, valdes priekšsēdētājs; SO “Rēzeknes Novadpētnieku asociācija”, revidents.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1989), tiesību zinātnes.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Atbrīvošanas aleja 128–6, (valdījumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Opel Vectra, izlaides gads 1997, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 6404,91Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Juridiskie darījumi”, 1(skaits), 500,00Ls; SIA “Rēzeknes Reklāmas centrs”, 1, 1000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 550,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas serifikāti, 1,63(skaits), 0,00Ls.

Jakovs Pliners

a)Dzimis: 1946; dzimums: vīrietis; tautība: ebrejs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Babītes pagasts.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāts; nodibinājums fonds “Vecāki–bērniem”, prezidents; partija “BITE”, valdes priekšsēdētājs; POA “PCTVL”, līdzpriekšsēdētājs, koordinācijas padomes loceklis; Latvijas Privātskolu asociācija, priekšsēdētāja vietnieks.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1997), pedagoģijas doktors; Daugavpils Pedagoģijas institūts (1970), bioloģija un ķīmija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis un zemes gabals zem mājas, Rīgas ielā 15–56, Rīgas raj., Babītes pag., (īpašumā); vieglās automašīnas garāža un zemes gabals zem tās, Saules iela 3–5, Rīgas rajons, Babītes pag., (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Parex banka”, 15093,41Ls.

Aleksandrs Prutkovs

a)Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Salaspils novads.

e)Darbavietas un amati: Salaspils novada dome, deputāts; Salaspils novada dome, Informācijas daļas vadītājs.

f)Izglītība: Rīgas 2. medicīnas skola (1986), feldšeris–laborants.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Ford Scorpio, izlaides gads 1986, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1200,00Ls.

Ludmila Rodionova

a)Dzimusi: 1954; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Olaine.

e)Darbavietas un amati: Olaines pilsētas dome, deputāte; SIA “Krievu sēta”, valdes locekle; Olaines dāmu klubs “Viktorija”, priekšsēdētāja.

f)Izglītība: Orlas Valsts pedagoģijas institūts (1984), krievu valoda un literatūra.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Stacijas iela 40–27, Olaine, Rīgas raj., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Volkswagen Polo, r/n FE4681, izlaides gads 1996, reģistrācijas gads 2004; a/m VAZ 2101, r/n BV8991, izlaides gads 1974, reģistrācijas gads 1995.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Krievu sēta”, 0,5(skaits), 1000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Parex banka”, 1483,30Ls.

Gagiks Sarkisjans

a)Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: armēnis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: “Latviešu–armēņu biedrība”, priekšsēdētāja vietnieks; SIA “BLC”, apsargs.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1990), tiesību zinātnes.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Ford Econovan, r/n DC9971, izlaides gads 1987, reģistrācijas gads 2001.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Ausekļa 60–24, Rīga, (nomā).

Aleksejs Savčenko

a)Dzimis: 1979; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Liepāja.

e)Darbavietas un amati: SIA “Unifex”, tirdzniecības pārstāvis; Liepājas pilsētas domes Licencēšanas komisija, loceklis; Liepājas Krievu kopiena, valdes loceklis.

f)Izglītība: Baltijas Krievu institūts (2002), uzņēmējdarbības informatīvās sistēmas vadība; Baltijas Krievu institūts (1999), uzņēmējdarbības organizācija un vadība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemes gabals, “Unguri”, Nīcas pag., Liepājas raj., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Volvo 760, r/n DR3543, izlaides gads 1986, reģistrācijas gads 1986; a/m Mitsubishi Galant, r/n FM1850, izlaides gads 1996, reģistrācijas gads 1996.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10029,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3800,00Ls.

Aivars Skerškāns

a)Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Krāslavas rajons, Krāslavas novads.

e)Darbavietas un amati: AS “Lombards Moda”, Krāslavas filiāles darbinieks.

f)Izglītība: Daugavpils universitāte (2006), sociālās zinātnes.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemes gabals, “Susuri”, Krāslavas nov., Krāslavas pag., (īpašumā); dzīvoklis, Vienības iela 30–19, Krāslava, (īpašumā); zemes gabals, “Rakari”, Skaistas pag., Krāslavas raj., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): Ford Scorpio, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 2005; Peugeot 206, izlaides gads 2000, reģistrācijas gads 2006; Audi 80, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5600,00Ls.

Juris Sokolovskis

a)Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāts; partija “Līdztiesība”, priekšsēdētāja biedrs; “PCTVL jaunatnes organizācija”, līdzpriekšsēdētājs; “Latvijas Jaunatnes klubs”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Transporta un sakaru institūts (2001), sociālo zinātņu maģistrs; Baltijas Krievu institūts (1999), jurists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: namīpašums, “Īvu māja”, Ciblas nov., Ciblas pag., Ludzas raj., (īpašumā); zeme, Jāņa iela 4, Ķekavas pag., Rīgas raj., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m BMW 316, r/n ET4846, izlaides gads 1994, reģistrācijas gads 2003.

Sergejs Solovjovs

a)Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Daugavpils.

e)Darbavietas un amati: Daugavpils pilsētas tiesa, tiesu piesēdētājs; Daugavpils pilsētas domes Administratīvā komisija, loceklis; AS “Daugavpils pievadķēžu rūpnīca Ditton”, termists.

f)Izglītība: Maskavas Valsts industriālā universitāte (2003), jurisprudence.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: garāža, Odu iela 8a, g/k “Vecais cietoksnis”, (īpašumā).

Igors Sorokins

a)Dzimis: 1939; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rēzeknes rajons, Maltas pagasts.

e)Darbavietas un amati: Maltas pagasta padome, deputāts; Tiskādu vidusskola, skolas psihologs; Kruķu pamatskola, skolas psihologs; Liepu pamatskola, skolas psihologs; Maltas šaha klubs, valdes priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskā universitāte (2000), sociālo zinātņu maģistra grāds; Latvijas Valsts universitāte (1961), matemātika.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemes gabals, “Sorokini”, Stabulnieki, Riebiņu nov., Preiļu raj., (īpašumā); zemes gabals, “Barauha”, Maltas pagasts, Rēzeknes raj., (īpašumā); dzīvojamā māja, Parka iela 23, Malta, Rēzeknes raj., (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): VAS “Ventspils nafta”, 15(skaits), 564,00Ls; AS “Valsts Rīgas farmaceitiskā fabrika”, 26, 551,20Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 53,26(skaits), 0,00Ls.

Sergejs Stoļarovs

a)Dzimis: 1973; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Olaine.

e)Darbavietas un amati: biedrība “Reģionālā karatē federācija”, prezidents; SIA “Balt­euro servis”, komercdirektors.

f)Izglītība: Jelgavas 7. vidusskola (1990), vidējā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemes gabals, “Koršupļevas”, p.n. Pasiene, Pasienes pag., Ludzas raj., (īpašumā); dzīvojamā māja, Kārļa iela 13, Jelgava, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Opel Omega, r/n FG-2788, izlaides gads 1997, reģistrācijas gads 2004.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Balteuro servis”, 50(skaits), 500,00Ls.

Andris Tolmačovs

a)Dzimis: 1973; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Olaine.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāts; partija “Līdztiesība”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2005), sociālās zinātnes.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Zemgales iela 34–104, Olaine, Rīgas raj., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Toyota Avensis, r/n DF7788, izlaides gads 1999, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 11337,60Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Tolan”, 1(skaits), 2000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: ”Latvijas Hipotēku banka”, 7517,39Ls.

Jeļena Učaikina

a)Dzimusi: 1949; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Stopiņu novads.

e)Darbavietas un amati: SIA “ARKS–LTD”, projektu vadītāja; Stopiņu novada dome, deputāte.

f)Izglītība: Ļeņingradas Elektrotehniskais sakaru institūts (1974), radiosakari un radioraidīšana.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: pārvaldu apmierinoši.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zemes gabals, “Avotiņi”, Rojas pag., Talsu raj., (īpašumā); zemes gabals, Nr.5, Bagumi, Ropažu pag., Rīgas raj., (īpašumā); dzīvojamā māja un tai piegulošais zemes gabals, “Arkas”, Daugmales pag., Rīgas raj., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m BMW 316, r/n DR9191, izlaides gads 1995, reģistrācijas gads 1998; a/m Mersedes Benz 190, r/n BS350, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 1995; a/m Chrysler Voyager, r/n DB2638, izlaides gads 1993, reģistrācijas gads 2004.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvojamā māja un tai piegulošais zemes gabals, “Arkas”, Daugmales pag., Rīgas raj., (iznomā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 600,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Latvijas Krājbanka”, 3000,00Ls; AS “Hansabanka”, 13204,00Ls.

Ludmila Ušakova

a)Dzimusi: 1959; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Aizkraukles rajons, Aizkraukles novads.

e)Darbavietas un amati: Aizkraukles 1. vidusskola, direktores vietniece audzināšanas jomā; Aizkraukles dome, deputāte.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1995), krievu valoda un literatūra.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Jaunceltnes iela 39–2, Aizkraukle, Aizkraukles raj., (īpašumā); dārza māja, Nr.1022 Lazdu iela, Sērene, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Mazda 626, izlaides gads 1998, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 9000,00Ls.

Arvīds Valainis

a)Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: nav.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1985), tiesību zinātnes.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Sarkandaugavas iela 26/6–359, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): a/m Mazda 626, izlaides gads 1996, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: Parex banka, 3000,00Ls.

Aleksejs Vasiļjevs

a)Dzimis: 1971; dzimums: vīrietis; tautība: polis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Daugavpils.

e)Darbavietas un amati: Daugavpils 15. vidusskola, skolotājs; Latvijas Krievu kopienas Daugavpils nodaļa, priekšsēdētājs; Daugavpils pilsētas domes Sociālās integrācijas komisija, loceklis; Daugavpils pilsētas domes Interešu izglītības licencēšanas komisija, loceklis.

f)Izglītība: Maskavas Valsts industriālā universitāte (2004), jurisprudence; Daugavpils Pedagoģiskā universitāte (1997), pamatskolas ģeogrāfijas skolotājs; Daugavpils Pedagoģiskā universitāte (1993), bioloģija un ķīmija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dārza māja, Nr.28 d/s “Priežu sils”, Līksnas pag., Daugavpils raj., (īpašumā).

Valerijs Vilčinskis

a)Dzimis: 1947; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Valmieras rajons, Valmiera.

e)Darbavietas un amati: individuālais uzņēmējs, saimnieciskās darbības veicējs.

f)Izglītība: Minskas universitāte (1979), jurists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Vladimirs Vlasovs

a)Dzimis: 1949; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Liepāja.

e)Darbavietas un amati: Liepājas pilsētas 11. vidusskola, direktors.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1999), izglītības zinātņu maģistrs; Latvijas Valsts fiziskās kultūras institūts (1970), fiziskās kultūras un sporta pasniedzējs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Dārza iela 5/7–4, Liepāja, (īpašumā); zemes gabals, Franča Trasuna iela 66a, Rēzekne, (īpašumā).

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 14(skaits), 0,00Ls.

Ksenija Zagorovska

a)Dzimusi: 1957; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: laikraksts “Čas”, galvenā redaktore.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1979), žurnālistika.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 7000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hansabanka”, 5018,47Ls.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!