• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar izglītības un zinātnes ministri. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.08.2006., Nr. 131 https://www.vestnesis.lv/ta/id/141855

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Japānas kandidātu Pasaules veselības organizācijas ģenerāldirektora amatam

Vēl šajā numurā

17.08.2006., Nr. 131

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar izglītības un zinātnes ministri

Trešdien, 16.augustā, Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar izglītības un zinātnes ministri Baibu Rivžu, lai pārrunātu jautājumus, kas saistīti ar ministrijas struktūras optimizāciju un nodrošinājumu ar cilvēkresursiem, lai sagatavotos 2007.–2013.gada ES struktūrfondu līdzekļu apguvei.

Izglītības un zinātnes ministre informēja Ministru prezidentu par iecerēto ministrijas struktūras optimizāciju, kas būs vērsta uz administratīvās kapacitātes paaugstināšanu. Pašreizējā struktūrfondu ieviešanas sistēma ministrijā ir sadrumstalota un nepārskatāma. Šāds funkciju sadalījums apgrūtina struktūrfondu vadībā iesaistīto darbinieku darba vadību un lēmumu ātru un koordinētu pieņemšanu.

Pārskatot esošo valsts sekretāra vietnieku funkcijas, tās tiks precīzi nodalītas, un paredzēts izveidot jaunu amata vietu – valsts sekretāra vietnieks, kura pārziņā būs Eiropas lietu un struktūrfondu jautājumi. Vienlaikus paredzama arī citu struktūrvienību optimizācija.

Ministru prezidents pauda pārliecību, ka ministres sniegtā informācija par paredzamajām izmaiņām ministrijas struktūrā vieš cerības, ka vēl šīs valdības laikā tiks radīti visi priekšnoteikumi veiksmīgai struktūrfondu apguvei, sākot ar 2007.gadu.

Ministre informēja premjerministru par nepieciešamajām papildu štata vietām ministrijas struktūrā 2006. un 2007.gadā, lai nodrošinātu struktūrfondu ieviešanu, kā arī tam vajadzīgo finansējumu, kuru ministrija uzskata par būtisku prioritāti.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!