• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zaļo un Zemnieku savienība 9.Saeimas priekšvēlēšanu programma. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.08.2006., Nr. 132 https://www.vestnesis.lv/ta/id/141905

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Aizsardzības ministrijas pozīciju jautājumā par karavīru nosūtīšanu uz Libānu miera nodrošināšanas misijā

Vēl šajā numurā

18.08.2006., Nr. 132

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zaļo un Zemnieku savienība 9.Saeimas priekšvēlēšanu programma

 

Latvijas Zaļā partija un Centriskā partija Latvijas Zemnieku savienība turpinās strādāt kopā Zaļo un Zemnieku savienībā (ZZS), sadarbojoties ar reģionālajām partijām. Mūsu mērķis ir panākt, lai zaļa, stipra un plaukstoša Latvija ar attīstītu tautsaimniecību kļūtu par pamatu visas sabiedrības labklājībai. Par galvenajām prioritātēm uzskatām stiprināt nacionālo kontroli pār dabas resursiem, izmantot atjaunojamos energoresursus, veicināt reģionālo attīstību un saglabāt vides un nacionālo identitāti, kā arī rūpēties par trīs galvenajām pamatvērtībām – izglītību, veselību un sociālo aizsardzību.

Lai sasniegtu augstāku dzīves līmeni, īpaša uzmanība tiks pievērsta izglītībai. Atbalstīsim finansējuma pieaugumu skolām, lai veidotos moderna materiāli tehniskā bāze, kas nodrošina Latvijas patriotu izaugsmi, kvalitatīvu izglītību, tautsaimniecībai vajadzīgu speciālistu sagatavošanu. Būtiski palielināsim budžeta apmaksāto vietu skaitu augstskolās atbilstoši darba tirgus pieprasījumam. ZZS atbalsta mūžizglītību kā darbaspēka resursu nodrošinājumu. Mēs strādāsim tā, lai pirmskolas izglītības iestādēs un skolās uzlabotos latviešu valodas un svešvalodu mācīšanās kvalitāte.

Nodrošināsim racionālu un efektīvu veselības aprūpi iedzīvotājiem, uzlabojot neatliekamās palīdzības infrastruktūru, ģimenes ārstu, speciālistu un stacionāru pieejamību. Pilnveidosim valsts programmu finansēšanu veselības aizsardzības un profilakses pasākumiem. Īpašu vērību pievērsīsim alkoholisma, narkomānijas un smēķēšanas ierobežošanai. Palielināsim pensijas, īstenojot inflāciju apsteidzošu indeksāciju un atbalstīsim pensiju neaplikšanu ar ienākuma nodokli. Sniegsim atbalstu ģimenēm. Lai nodrošinātu bērnu pilnvērtīgu attīstību, stiprināsim viņu likumīgās tiesības.

Veidosim stabilu, uzņēmējiem pievilcīgu ekonomisko vidi visos valsts novados. Nodrošināsim ES finansējuma efektīvu izmantošanu, stiprināsim valsts finanšu infrastruktūru, radot bāzi valsts ekonomikas ilgtspējīgai attīstībai, autoceļu un dzelzceļu tīklam, ūdens un atkritumu saimniecībai, piesārņoto teritoriju attīrīšanai. Sekmēsim produkcijas ar lielāku konkurētspēju un pievienoto vērtību ražošanu, veicinot jaunu darba vietu veidošanos. Īstenosim prognozējamu nodokļu politiku un mazāku nodokļu slogu, ievērojot maksātspējas principu. Aktīvāk darbosimies, lai izskaustu aplokšņu algas, nodokļu nemaksāšanu un nelegālās naudas apriti valstī.

Stimulēsim videi draudzīgu zemkopību un lauksaimniecisko ražošanu, sniegsim valsts finansiālu atbalstu visiem zemniekiem neatkarīgi no saimniecības lieluma. Veicināsim bioloģiskās lauksaimniecības attīstību un uzņēmējdarbības veidu dažādošanu laukos. Latvijas vide – lauksaimniecības zemes, meži, ūdeņi – spēj dot ievērojami vairāk energoresursu, tāpēc atbalstīsim zinātnieku un uzņēmēju ierosmi tautsaimniecībā izmantot atjaunojamos resursus – biodegvielu, biogāzi, koksni. Sekmēsim valsts enerģētisko drošību, palielinot energoneatkarību un ekonomējot energoresursus.

Lielāku nozīmi lēmumu pieņemšanā piešķirsim pašvaldībām, veicināsim pašvaldību un valsts iestāžu sadarbību. Atbalstīsim demokrātiskā ceļā veiktu pašvaldību reformu un gādāsim par to, lai ievērotu iedzīvotāju intereses un nepasliktinātos viņu dzīves apstākļi. Pilnveidojot nodokļu politiku, rūpēsimies, lai paplašinātos pašvaldību pilnvaras un palielinātos to budžeti.

Samazināsim birokrātiju valsts un pašvaldību iestāžu darbā. Nepieļausim, ka valsts iestādes izvirza pārspīlētas un diskriminējošas prasības ES direktīvu ieviešanā.

Atbalstīsim Latvijas iedzīvotāju interešu grupu izveidotās nevalstiskās organizācijas, tādējādi stiprinot nacionālo pašapziņu, demokrātiskās izaugsmes stabilitāti un sabiedrības līdzdalību valsts pārvaldē.

Cīnīsimies pret valsts iestāžu politizāciju un to resursu izmantošanu partiju politisko mērķu sasniegšanai un konkurences mazināšanai. Tas īpaši nav pieļaujams tādu tiesībsargājošo iestāžu darbā kā prokuratūra, KNAB, SAB, policija un tiesas.

Latvijas ārpolitikas galvenais mērķis ir stiprināt valsts neatkarību un drošību. Jautājumi, kas saistīti ar nacionālo identitāti un imigrāciju Latvijā tiks, saglabāti valsts kontrolē.

Atbalstīsim integrāciju ES un NATO struktūrās, kā arī ES veidošanos par integrētu saimniecisku, monetāru un kopējās drošības sistēmas valstu savienību. Esam par to, lai drošības nostiprināšanas nolūkā Latvija veicinātu Baltijas un Ziemeļvalstu politisko un ekonomisko integrāciju un uzlabotu attiecības ar kaimiņvalstīm.

Jānis Abakuks, Kārlis Albergs, Uldis Augulis, Mārtiņš Gunārs Bauze–Krastiņš, Rūta Bendere, Andris Bērziņš, Guntis Blumbergs, Jānis Brengulis, Vilnis–Edvīns Bresis, Augusts Brigmanis, Ilze Buņķe, Juris Cielavs, Gundars Daudze, Roberts Dilba, Silvija Dreimane, Biruta Eglīte, Dzintra Eizenberga, Indulis Emsis, Gun, Valdis Felsbergs, Raimonds Gorodņičijs, Egils Griķis, Pēteris Hanka, Lelde Jakupāne, Ārija Jerumane, Viktors Kalāns, Pēteris Kalniņš, Andis Kāposts, Aleksandrs Kiršteins, Askolds Kļaviņš, Māris Kreilis, Kārlis Krēsliņš, Visvaldis Lācis, Ingmārs Līdaka, Leonīds Maslovskis, Juris Miķelsons, Māris Niklass, Ināra Ostrovska, Silva Ozoliņa, Leopolds Ozoliņš, Raitis Penkevics, Skaidrīte Pilāte, Vitālijs Plivda, Dainis Porgants, Arkādijs Posevins, Pauls Putniņš, Indriķis Putniņš, Māris Raģelis, Baiba Rivža, Mārtiņš Roze, Uldis Rozenbergs, Uģis Rūķītis, Ligita Silaraupa, Viesturs Silenieks, Regīna Simsone, Aleksandrs Sivaks, Aivars Smagars, Andrejs Spridzāns, Dagnija Staķe, Andrejs Staķis, Vitauts Staņa, Jānis Strazdiņš, Viktors Ščerbatihs, Staņislavs Šķesters, Anitra Tooma, Ingrīda Ūdre, Arvīds Ulme, Gunārs Upenieks, Raimonds Vējonis, Aleksandrs Zoltners

9.Saeimas deputātu kandidātu saraksti

Rīgas vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Ingmārs Līdaka

2. Jānis Strazdiņš

3. Andris Bērziņš

4. Indulis Emsis

5. Ingrīda Ūdre

6. Baiba Rivža

7. Viesturs Silenieks

8. Augusts Brigmanis

9. Dagnija Staķe

10. Anitra Tooma

11. Indriķis Putniņš

12. Silva Ozoliņa

13. Visvaldis Lācis

14. Aleksandrs Kiršteins

15. Roberts Dilba

16. Uģis Rūķītis

17. Pauls Putniņš

18. Aivars Smagars

19. Arvīds Ulme

20. Mārtiņš Roze

21. Kārlis Krēsliņš

22. Leopolds Ozoliņš

23. Viktors Ščerbatihs

24. Juris Miķelsons

25. Valdis Felsbergs

26. Dainis Porgants

27. Aleksandrs Zoltners

28. Rūta Bendere

29. Silvija Dreimane

30. Egils Griķis

31. Raimonds Vējonis

32. Askolds Kļaviņš

Vidzemes vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Indulis Emsis

2. Augusts Brigmanis

3. Visvaldis Lācis

4. Vilnis–Edvīns Bresis

5. Andis Kāposts

6. Jānis Brengulis

7. Raimonds Vējonis

8. Ingrīda Ūdre

9. Vitauts Staņa

10. Biruta Eglīte

11. Roberts Dilba

12. Dagnija Staķe

13. Arvīds Ulme

14. Baiba Rivža

15. Jānis Strazdiņš

16. Raimonds Gorodņičijs

17. Māris Raģelis

18. Māris Niklass

19. Ingmārs Līdaka

20. Mārtiņš Gunārs Bauze–Krastiņš

21. Kārlis Albergs

22. Anitra Tooma

23. Dzintra Eizenberga

24. Regīna Simsone

25. Guntis Jānis Eniņš

26. Indriķis Putniņš

27. Mārtiņš Roze

28. Māris Kreilis

29. Andris Bērziņš

Latgales vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Ingrīda Ūdre

2. Augusts Brigmanis

3. Raimonds Vējonis

4. Staņislavs Šķesters

5. Gunārs Upenieks

6. Indulis Emsis

7. Andris Bērziņš

8. Skaidrīte Pilāte

9. Arvīds Ulme

10. Baiba Rivža

11. Viktors Kalāns

12. Biruta Eglīte

13. Dagnija Staķe

14. Ināra Ostrovska

15. Arkādijs Posevins

16. Leonīds Maslovskis

17. Vitālijs Plivda

18. Aleksandrs Sivaks

19. Mārtiņš Roze

Kurzemes vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Mārtiņš Roze

2. Gundars Daudze

3. Ingrīda Ūdre

4. Indulis Emsis

5. Augusts Brigmanis

6. Pēteris Kalniņš

7. Raimonds Vējonis

8. Jānis Abakuks

9. Guntis Blumbergs

10. Baiba Rivža

11. Leopolds Ozoliņš

12. Ārija Jerumane

13. Uldis Rozenbergs

14. Ingmārs Līdaka

15. Pēteris Hanka

16. Vilnis-Edvīns Bresis

17. Ilze Buņķe

Zemgales vēlēšanu apgabalā

N.p.k.

Vārds, uzvārds

1. Augusts Brigmanis

2. Andris Bērziņš

3. Indulis Emsis

4. Vilnis-Edvīns Bresis

5. Dagnija Staķe

6. Rūta Bendere

7. Baiba Rivža

8. Mārtiņš Roze

9. Biruta Eglīte

10. Ingrīda Ūdre

11. Uldis Augulis

12. Raitis Penkevics

13. Juris Cielavs

14. Andrejs Spridzāns

15. Ligita Silaraupa

16. Lelde Jakupāne

17. Andrejs Staķis

18. Viktors Ščerbatihs

Ziņas par 9.Saeimas deputātu kandidātiem

Ziņas: Pēc deputātu kandidāta parakstītās, Centrālajā vēlēšanu komisijā iesniegtās un reģistrētās informācijas. Saeimas vēlēšanu likuma 11.panta 4.punkta noteiktajā ārvalstu pilsonības (pavalstniecības) apakšpunktā “c)”, apakšpunktā “h)” par sadarbību ar PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu izlūkdienestiem un valsts drošības dienestiem un īpašumu, transportlīdzekļu, parādsaistību, aizdevumu, kapitāla daļu (akciju, paju), skaidrās un bezskaidrās naudas uzkrājumu, vērtspapīru apakšpunktā“i)” – uzrādot tās pozīcijas, kuras informāciju satur, un neuzrādot tās, kurās atbildēts ar “nav”, “neesmu sadarbojies” vai “0,00 Ls”. – Red.

Jānis Abakuks

a)Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Ventspils rajons, Piltene ar lauku teritoriju.

e)Darbavietas un amati: Piltenes pilsētas dome, domes priekšsēdētājs; Ventspils rajona padome, padomes loceklis; mednieku biedrība “Ūdrande”, valdes priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1985), pārtikas tehnologs–inženieris.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna Hunday – Matric – līzingā, izlaides gads 2004, reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5747,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Vecventa”, 181(skaits), 18100,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1500,00Ls.

Kārlis Albergs

a)Dzimis: 1945; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Valkas rajons, Valka.

e)Darbavietas un amati: Valkas rajona padome, izpilddirektors; SIA “Valkas slimnīca”, padomes loceklis; Latvijas Sarkanā Krusta Valkas rajona komitejas padome, priekšsēdētājs; Latvijas Sarkanā Krusta padome, loceklis; Centriskā partija”Latvijas Zemnieku savienība”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1986), lauksaimniecības ekonomists– organizators.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: ZS “Mazsproģi” kopīpašums, Valkas rajons, Valkas pagasts,”Mazsproģi”, (īpašumā); saimniecības ēka, Valka, Līvu ielā 6a, (īpašumā); garāža, Valka, Jaunā iela, (īpašumā); dzīvoklis, Valka, Līvu iela 6a–4, (īpašumā); dzīvoklis, Valka, Līvu iela 6a–2, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna BMW 520, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 2003; traktors T 16, izlaides gads 1978, reģistrācijas gads 1993; traktors T 25, izlaides gads 1976, reģistrācijas gads 1993.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Valmieras stikla šķiedra”, 111(skaits), 111,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Latvijas Krājbanka, 2424,66Ls.

Uldis Augulis

a)Dzimis: 1972; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Dobeles rajons, Bērzes pagasts.

e)Darbavietas un amati: Bērzes pagasta padome, priekšsēdētājs; SIA “Dobeles Autobusu parks”, padomes priekšsēdētājs; Centriskā partija “ Latvijas Zemnieku savienība”, Dobeles nodaļa, vadītājs; K.Ulmaņa piemiņas muzejs “Pikšas”, padomes priekšsēdētājs; ZS “Auguļi”, īpašnieks; Eiropas Savienības Reģionu komiteja, Latvijas pārstāvis.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2003), finanšu vadība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, zeme, Dobeles rajons, Bērzes pagasts, “Augu­ļi”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna, izlaides gads 2001, reģistrācijas gads 2004.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Dobeles rajons, Bērzes pagasts, “Auguļi”, (iznomā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Rīgas dzirnavnieks”, 67(skaits), 3350,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): parastā akcija, 67(skaits), 3350,00Ls, AS “Rīgas dzirnavnieks”; sertifikāti, 12,9, 0,00Ls.

Mārtiņš Gunārs Bauze–Krastiņš

a)Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Garkalnes novads.

e)Darbavietas un amati: Garkalnes novada dome, deputāts, izglītības komitejas loceklis; SIA “KMP enterprises”, pilnvarotā persona; Centriskā partija “Latvijas Zemnieku savienība”, Rīgas rajona padomes priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1982), mežsaimniecības inženieris.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, Garkalnes pagasts, Ceriņu iela 10a, (īpašumā); zeme, Vecumnieku pagasts, “Noras”, (īpašumā); zeme, Garkalnes pagasts, “Brīnumi”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna BMW, izlaides gads 1996, reģistrācijas gads 2003; automašīna Ford, izlaides gads 1995, reģistrācijas gads 1999; automašīna Opel, izlaides gads 1987, reģistrācijas gads 1999.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 88950,00Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 47440,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “KMP enterprises”, 400(skaits), 400,00Ls; SIA “Giness”, 4, 6036,00Ls; SIA “Zemzars”, 100, 2000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 150000,00Ls.

Rūta Bendere

a)Dzimusi: 1951; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Valsts aģentūra Fizikālās enerģētikas institūts, vadošais pētnieks; Latvijas Universitāte, Ekonomikas un vadības fakultāte, docente; Latvijas Atkritumu saimniecības asociācija, valdes priekšsēdētāja; Latvijas Zaļā partija, domes locekle.

f)Izglītība: Latvijas Zinātņu akadēmijas Fizikālās enerģētikas institūts, aspirantūra (1985), fizikas un matemātikas zinātņu kandidāts; Latvijas Valsts universitāte (1974), fiziķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10000,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Vides risinājumi”, 1(skaits), 200,00Ls.

Andris Bērziņš

a)Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāts; Latvijas Bērnu fonds, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1979), franču valodas un literatūras specialitāte, filologa, pasniedzēja, tulka kvalifikācija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Višķu iela 9–87, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna VW Sharan, izlaides gads 1997, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Latvijas Unibanka”, 12998,53Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 4,63(skaits), 0,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”.

Guntis Blumbergs

a)Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Ventspils.

e)Darbavietas un amati: sporta sabiedriskā organizācija “Ventspils Tenisa klubs”, valdes priekšsēdētāja vietnieks; Ventspils Brīvostas pārvalde, valdes loceklis; politiskā organizācija “Latvijai un Ventspilij”, valdes loceklis; Ventspils pilsētas dome, izpilddirektora vietnieka v.i.; Ventspils pilsētas dome, deputāts; SO basketbola klubs “Ventspils”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1986), kokapstrādes tehnoloģija.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, zeme, saimniecības ēkas, Ventspils, Miera iela 13, (īpašumā); zeme, Ventspils, Jubilejas iela 9, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 1930,37Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 1900,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 20,29(skaits), 0,00Ls, AS Latvijas Krājbanka, Ventspils filiāle.

Jānis Brengulis

a)Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Valmieras rajons, Valmiera.

e)Darbavietas un amati: Ziemeļvidzemes reģionālā lauksaimniecības pārvalde, vadītājs; valsts AS “Valsts nekustamie īpašumi”, padomes loceklis; Valmieras rajona direktoru padome, loceklis; Valmieras rajona Lauvu klubs, loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija, Augstākā kadru rezerves skola (1990); Rīgas Politehniskais institūts (1985), inženieris– mehāniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Valmiera, V.Baloža iela 22/3–87, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2700,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS SEB Latvijas Unibanka, 700,00Ls; AS SEB Latvijas Unibanka, 3300,00Ls; AS SEB Latvijas Unibanka, konts EUR, 2811,21Ls; AS SEB Latvijas Unibanka , karte EUR, 843,36Ls; AS Hansabanka, 600,00Ls.

Vilnis–Edvīns Bresis

a)Dzimis: 1938; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Jelgava.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāts; LR Finanšu ministrija, Pašvaldību izlīdzināšanas fonds, padomes loceklis; Centriskā partija Latvijas Zemnieku savienība, valdes loceklis.

f)Izglītība: Ļeņingradas Augstākā partijas skola (1966); Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1961), diplomēts agronoms.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Kr.Valdemāra iela 94–20, (īpašumā); zeme, ēkas, Jelgava, Pogu lauku ceļš 3, (īpašumā); zeme, ēkas, Jelgavas rajons, Valgundes pagasts “Saulītes”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna Nissan X–trail, izlaides gads 2005, reģistrācijas gads 2005; automašīna W Transporter, izlaides gads 1990, reģistrācijas gads 1999; traktors T–25 A, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 1999; traktora piekabe, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 1999; automašīnas piekabe MAZ 8114, izlaides gads 1988, reģistrācijas gads 1999.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: A.Lempert brother company, 29650,00Ls.

Augusts Brigmanis

a)Dzimis: 1952; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Tukuma rajons, Pūres pagasts.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāts; Zaļo un Zemnieku savienība, valdes priekšsēdētāja vietnieks; Centriskā partija “Latvijas Zemnieku savienība”, priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija, Lauksaimniecības ekonomikas fakultāte (1975), agronoms – ekonomists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, Tukuma rajons, Pūres pagasts, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Brīvības iela 215 b–4, (īpašumā); zeme 7,5 ha, Tukuma rajons, Pūres pagasts, Ozolkalni, (īpašumā); zeme 0,23 ha, Tukuma rajons, Pūres pagasts, Kiršu 2, (īpašumā); zeme 2.09 ha, Jelgava, 3.līnija 13, (īpašumā); ZS “Priedule”, Tukuma rajons, Pūres pagasts, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 14030,54Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Jelgavas dzirnavnieks”, 10(skaits), 10,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2300,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Hansabanka, 5500,00Ls; AS “SEB Latvijas Unibanka”, 1200,00Ls; AS Parex banka, 200,00Ls; AS “SEB Latvijas Unibanka”, 21847,87Ls.

Ilze Buņķe

a)Dzimusi: 1950; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: atraitne.

d)Dzīvesvieta: Ventspils.

e)Darbavietas un amati: Ventspils augstskola, Mūžizglītības nodaļas vadītāja; Ventspils pilsētas dome, deputāte, domes Kultūras komisijas priekšsēdētāja; Ventspils pilsētas dome, domes Sociālo, kultūras un izglītības jautājumu komitejas priekšsēdētāja vietniece; politiskā organizācija “Latvijai un Ventspilij”, valdes locekle; nacionālā programma “Mūžizglītības stratēģijas izstrāde”, projekta koordinatore Ventspilī.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1982), Filoloģijas fakultāte, bibliotēku zinātnes un bibliogrāfijas specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Juris Cielavs

a)Dzimis: 1943; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Bauskas rajons.

e)Darbavietas un amati: Bauskas rajona Vecsaules pagasta padome, priekšsēdētājs; Bauskas rajona padome, loceklis; Jaunsaules pamatskolas vecāku padome, loceklis; Centriskā partija “Latvijas Zemnieku savienība”, padomes loceklis, Bauskas rajona nodaļas vadītājs.

f)Izglītība: PSKP CK Augstākā partijas skola (1977); LKP CK Rīgas Padomju partijas skola (1971), ekonomists– organizators.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: ZS “Krasti” 90 ha, Bauskas rajons, Vecaules pagasts (kopīpašums), (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): traktors Belarus 920 3, izlaides gads 2005, reģistrācijas gads 2005; automašīna M 2140, izlaides gads 1983, reģistrācijas gads 1993; traktors MTZ–82, izlaides gads 1980, reģistrācijas gads 1999; automašīna Audi A–4, izlaides gads 1995, reģistrācijas gads 2005.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme 60 ha, lauksaimniecībā izmantojamā, Bauskas rajons, Vecsaules pagasts, (nomā).

Gundars Daudze

a)Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Ventspils.

e)Darbavietas un amati: pašvaldības SIA “Ventspils slimnīca”, valdes loceklis; pašvaldības SIA “Ventspils slimnīca”, galvenais ārsts; pašvaldības SIA “Ventspils slimnīca “, ārsts; Ventspils pilsētas dome, deputāts; politiskā organizācija “Latvijai un Ventspilij”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts, Pediatrijas fakultāte (1989), ārsts – pediatrs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, zeme, saimniecības ēka, Ventspils, Parka iela 5, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Hansabanka, 1151,26Ls.

Roberts Dilba

a)Dzimis: 1949; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: VAS “Latvenergo”, padomes priekšsēdētājs; VAS “Latvijas Valsts meži”, padomes loceklis; valsts SIA “Zemkopības ministrijas nekustamie īpašumi”, valdes priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1976), augstākā specialitāte, agronoms.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Lubānas iela 123–37, (īpašumā); ZS, māja, 4 palīgēkas, Cēsu rajons, Priekuļu pagasts, “Mazrubeņi”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): vieglā automašīna, izlaides gads 1999, reģistrācijas gads 1999; vieglā automašīna, izlaides gads 2005, reģistrācijas gads 2005; traktors T–25, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 1991; traktors MTZ–82, izlaides gads 1980, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 17960,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Latvijas Preču eksports”, 55(skaits), 1100,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 9000,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 36(skaits), 0,00Ls.

Silvija Dreimane

a)Dzimusi: 1962; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: VAS “Latvijas dzelzceļš”, Regulēšanas lietu attīstības daļas vadītāja; VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija”, padomes priekšsēdētāja vietniece.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte, Juridiskā fakultāte (1991), jurists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Kurzemes prospekts 100–21, (īpašumā); zeme 12,2 ha, Preiļu rajons, Preiļu pagasts, “Graudiņi”, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 7587,76Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 7000,00Ls.

Biruta Eglīte

a)Dzimusi: 1957; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Ogres rajons, Ikšķiles novads.

e)Darbavietas un amati: Lauku bibliotēku atbalsta biedrība, valdes priekšsēdētāja.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1981), žurnāliste.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, Ikšķile, Kastaņu iela 9, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 26000,00Ls.

Dzintra Eizenberga

a)Dzimusi: 1959; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Limbažu rajons, Salacgrīva ar lauku teritoriju.

e)Darbavietas un amati: Salacgrīvas pilsētas dome, uzņēmējdarbības centra vadītāja; ZS “Robežnieki”, darbu vadītāja; individuālais komersants “Einbergi”, īpašniece; SO Limbažu zemnieku biedrība, priekšsēdētāja; SO Latvijas Zemnieku federācija, valdes locekle.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2005), bakalaurs, agronomija ar specializāciju uzņēmējdarbībā.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme – lauksaimniecībā izmantojamā 26,7 ha, Salacgrīva ar lauku teritoriju “Jaunrobežnieki”, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1200,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 78(skaits), 28,00Ls.

Indulis Emsis

a)Dzimis: 1952; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Latvijas Republikas Saeima, deputāts; Latvijas Zaļā partija, līdzpriekšsēdētājs; Zaļo un Zemnieku savienība, priekšsēdētāja vietnieks.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1993), bioloģijas zinātņu doktors, ekoloģijas specialitāte; Latvijas Valsts universitāte (1975), biologs, bioloģijas un ķīmijas pasniedzējs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme 18,7 ha, Limbažu raj., Salacgrīvas lauku teritorija, (īpašumā); māja, zeme 980 m2, Rīga, Stendera iela 4 a, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): motorlaiva Progress 214, izlaides gads 1981, reģistrācijas gads 2004; automašīna Opel Vectra, izlaides gads 1999, reģistrācijas gads 2003; automašīna Volkswagen Transporter, izlaides gads 1990, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 42774,47Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS Latvijas Krājbanka, 40(skaits), 1120,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: Alandsbanken, 5735,58Ls; AS SEB Latvijas Unibanka, 3997,64Ls; AS Latvijas Krājbanka, 583,09Ls.

Guntis Jānis Eniņš

a)Dzimis: 1933; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīgas rajons, Saulkrasti ar lauku teritoriju.

e)Darbavietas un amati: nodibinājums ASF Dabas retumu krātuve, valdes vadītājs.

f)Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1966), mašīnu un aparātu būvniecība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: garāža, Rīgas rajons, Stopiņu novads, “Upeslejas”, (īpašumā); zeme, Liepājas rajons, Nīcas pagasts, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 900,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS SEB Latvijas Unibanka, 2500,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 24(skaits), 0,00Ls.

Valdis Felsbergs

a)Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: SIA “Eirokonsultants”, valdes priekšsēdētāja vietnieks; SIA “Eiroprojekts”, vides projektu vadītājs.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2002), vides zinātņu maģistrs; Latvijas Valsts universitāte (1989), biologs, bioloģijas un ķīmijas pasniedzējs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna Nissan Micra, izlaides gads 1988, reģistrācijas gads 1988.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 7000,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “ Auravia Latvia”, 7(skaits), 140,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 15000,00Ls.

Raimonds Gorodņičijs

a)Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Valmieras rajons, Matīšu pagasts.

e)Darbavietas un amati: Matīšu pagasta padome, izpilddirektors; biedrība “Matīšu attīstība”, projektu koordinators.

f)Izglītība: SIA “Biznesa augstskola “Turība”” (2005), tiesību zinātnes.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, Valmieras rajons, Vecates pagasts, (valdījumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 22000,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Matīši”, 156(skaits), 3900,00Ls; SIA “R Case”, 12880, 12880,00Ls; ZS “Kalna Svennes”, 100, 2000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00Ls.

Egils Griķis

a)Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Jūrmala.

e)Darbavietas un amati: SIA “Vidtech”, valdes loceklis; biedrība “Atvērtā Latvija”, valdes loceklis; biedrība “Latvijas Piļu un muižu asociācija”, viceprezidents; SIA “Akvakultūra”, darbinieks; SIA “Vides standarts”, konsultants.

f)Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1992), zobārsta sertifikāts; Rīgas Medicīnas institūts (1986), ārsts stomatologs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: 1/6 māja, zeme, Jūrmala, Konkordijas iela 38 a (kopīpašums), (īpašumā); 1/3 zeme, Rīgas rajons, Salas pagasts, “Vecpļavas” (kopīpašums), (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): piekabe Boeckman, izlaides gads 1990, reģistrācijas gads 1999; automašīna Ford Escort, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 2005.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: māja, zeme, Cēsu rajons, Inešu pagasts, “Gaitnieki”, (nomā); zeme, Cēsu rajons, Inešu pagasts, “Ozoliņi”, (nomā); zeme, Rīgas rajons, Allažu pagasts, “Gruzdiņi”, (nomā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Vides standarts”, 34(skaits), 680,00Ls; SIA “Vidtech”, 67, 1340,00Ls; SIA “Akvakultūra”, 50, 1000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 8500,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): akcijas, 40(skaits), 1,00Ls, Rīgas Farmaceitiskā fabrika.

Pēteris Hanka

a)Dzimis: 1948; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Liepājas rajons, Aizpute.

e)Darbavietas un amati: Aizputes pilsētas dome, priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Rīgas Juridiskā koledža (2003), jurista palīgs, augstākā.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Aizpute, Kalvenes iela 3–6, (īpašumā); mežs, aramzeme, Limbažu rajons, Pāles pagasts, (īpašumā); garāža, Aizpute, Lažas iela 2a, (īpašumā); zeme, Aizpute, Ezerkrasta iela 6, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Kurzemes atslēga”, 7984(skaits), 7984,00Ls; AS “ Kurzemes atslēga–1”, 3609, 3609,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): akcijas, 11593(skaits), 11593,00Ls, AS “Kurzemes atslēga–1”.

Lelde Jakupāne

a)Dzimusi: 1985; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

d)Dzīvesvieta: Tukuma rajons, Tukums.

e)Darbavietas un amati: AS “Reģionālā investīciju banka”, maksājumu daļas speciāliste.

f)Izglītība: Tukuma 2.vidusskola (2003), vidējā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 2400,00Ls.

Ārija Jerumane

a)Dzimusi: 1951; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Liepājas rajons, Durbes novads.

e)Darbavietas un amati: valsts aģentūra “Lauksaimiecības datu centrs”, referente; BO “Liepājas Lauksaimnieku apvienība”, valdes priekšsēdētāja; Centriskās partijas “Latvijas Zemnieku savienība” Liepājas nodaļa, priekšsēdētāja, koordinatore.

f)Izglītība: Liepājas vispārējā vakara vidusskola (1969), vidējā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Viktors Kalāns

a)Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Daugavpils rajons, Līksnas pagasts.

e)Darbavietas un amati: Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs, valdes loceklis, Latgales reģionālais koordinators; Daugavpils Lauku konsultāciju birojs, vadītājs; Centriskā partija “Latvijas Zemnieku savienība’’, Daugavpils rajona un pilsētas nodaļas vadītājs; Daugavpils rajona lauksaimnieku apvienība, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1980), agronoms.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja un saimniecības ēkas, Daugavpils rajons, Līksnas pagasts, Varakļāni, (īpašumā); zeme, Daugavpils rajons, Skrudalienas pagasts, (īpašumā); zeme, Daugavpils rajons, Līksnas pagasts, (īpašumā); ZS “Kļavas”, Daugavpils rajons, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna Chrysler Cherokee, izlaides gads 1997, reģistrācijas gads 2005.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Daugavpils rajons, Līksnas pagasts, (nomā); zeme, Daugavpils rajons, Skrudalienas pagasts, (nomā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 90000,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Staneks”, 50(skaits), 1000,00Ls; lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvā sabiedrība “Līksma TC”, 1, 125,00Ls; SIA “Latagropol”, 30, 600,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 8000,00Ls.

Pēteris Kalniņš

a)Dzimis: 1952; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Talsu rajons, Abavas pagasts.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāts.

f)Izglītība: Kandavas Lauksaimniecības mehanizācijas tehnikums (1971), tehniķis – mehāniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: ZS “Zeltiņi” (ēkas, zeme), Talsu rajons, Abavas pagasts,”Zeltiņi”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna UAZ 469 B, izlaides gads 1975, reģistrācijas gads 1993; automašīna VW Jetta, izlaides gads 1984, reģistrācijas gads 1998; traktors CASE JX 1100 U, izlaides gads 2004, reģistrācijas gads 2004; traktors DZ–426, izlaides gads 1986, reģistrācijas gads 1992; traktors MTZ–50L, izlaides gads 1973, reģistrācijas gads 1992; traktors MTZ–82, izlaides gads 1989, reģistrācijas gads 1992; automašīna Ford Transit, izlaides gads 1985, reģistrācijas gads 2002; automašīna GAZ 53 B, izlaides gads 1983, reģistrācijas gads 2001; automašīna Volvo 940, izlaides gads 1993, reģistrācijas gads 2002.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 59346,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Talsu gaļa”, 22(skaits), 550,00Ls; AS “Talsu piensaimnieks”, 14, 5964,00Ls; SIA “Rinkules kalte”, 95, 950,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 7400,90Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Latvijas Unibanka” Talsu filiāle, 400,00Ls; VAS “Latvijas Hipotēku un zemes banka” Talsu filiāle, 3240,10Ls.

Andis Kāposts

a)Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Cēsu rajons, Vaives pagasts.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāts; LR Centrālā zemes komisija, komisijas loceklis; Cēsu rajona zemnieku apvienība, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1990), agronoms; Smiltenes sovhoztehnikums (1979), agronoms.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: ZS “Kundziņi”, Cēsu rajons, Vaives pagasts, (īpašumā); dzīvoklis, Cēsu rajons, Krīvi, “Bērzi”3–6, (īpašumā); dzīvoklis, Cēsu rajons, Krīvi, “Bērzi”3–3, (īpašumā); dzīvojamā māja “Kundziņi”, Cēsu rajons, Vaives pagasts, kopīpašumā, (īpašumā); saimniecība “Židavas”, Cēsu rajons, Brenguļu pagasts, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna Renault T–35, izlaides gads 1980, reģistrācijas gads 1994.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): piensaimnieku kooperatīvā sabiedrība “Straupe”, 6(skaits), 330,00Ls.

Aleksandrs Kiršteins

a)Dzimis: 1948; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāts.

f)Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1972), arhitektūra.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: ZS “Vecozoliņi”, Cēsu rajons, Vecpiebalgas pagasts, (īpašumā); zeme, Cēsu rajons, Vecpiebalgas pagasts, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna BMW, izlaides gads 1998, reģistrācijas gads 2003; traktors T–25, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 1991; automašīna Ford Mondeo – līzingā, izlaides gads 2005, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 8473,83Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS SEB Latvijas Unibanka, 3500,00Ls; Nordea Bank Finland Plc Latvijas filiāle, 2200,00Ls; AS Rietumu banka, 1800,00Ls.

Askolds Kļaviņš

a)Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Rīgas domes Vides departaments, direktors; BO valsts SIA “Vides investīciju fonds”, valdes loceklis; LR VAS “Privatizācijas aģentūra”, padomes loceklis; Rīgas Dārzi un parki, uzraudzības persona; Latvijas Zaļā partija, domnieks.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2003), dabas zinātņu bakalaura grāds bioloģijā.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: ēka, Rīga, Kalnciema iela 28/4, (īpašumā); ēka, Rīga, Kalnciema iela 32, (īpašumā); ēka, Rīga, Jersikas iela 21, (īpašumā); ēka 1/10, Rīga, Kapseļu iela 11, (īpašumā); ēka, Rīga, Kalnciema iela 28, (īpašumā); 1/2 zeme, Rīga, Kalnciema iela 26, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: ēka, Rīga, Jersikas iela 21, (iznomā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 100000,00Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 13635,71Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Gandrs”, 30(skaits), 300000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1800,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Parex banka, 2664,36Ls.

Māris Kreilis

a)Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: nodibinājums “Latvijas Dabas fonds”, valde; Latvijas Zaļā partija, domes loceklis.

f)Izglītība: Rīgas 2.vidusskola (1982).

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, ēkas 1/6 domājamā daļa, Jūrmala, Bulduru prospekts 87, (īpašumā); zeme 1/2, ēkas 1/8 domājamā daļa, Siguldas novads, “Dzelzmačas”, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, Veru iela 3–8, (nomā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 48000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: A/S “Hansabanka”, 1249,82Ls.

Kārlis Krēsliņš

a)Dzimis: 1945; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Nacionālā aizsardzības akadēmija, profesors; Latvijas Šaušanas federācija, prezidents; Dž.Maršala centra Latvijas biedrība, prezidents; Latvijas Aizsardzības spēku apvienība, goda prezidents; Latvijas Rezerves virsnieku asociācija, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Zinātņu akadēmija, Fizikālās enerģētikas institūts (1993), habilitēts inženierzinātņu zinātņu doktors; Maskavas Gaisa spēku akadēmija (1977), radioinženieris, tehnisko zinātņu kandidāts; Rīgas Aviācijas kara skola (1966), radiolokāciju ekspluatācija iznīcinātāju aviācijā.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme 8 ha, Alūksnes rajons, Annas ciems, “Trisenieki” (kopīpašums), (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Varavīksnes gatve 4–25, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): kompensācijas sertifikāti, 40(skaits), 0,00Ls.

Visvaldis Lācis

a)Dzimis: 1924; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Madonas rajons, Vestienas pagasts.

e)Darbavietas un amati: brīvžurnālists un publicists, grāmatu autors.

f)Izglītība: Maskavas Valsts pedagoģiskais svešvalodu institūts (1965), angļu valodas skolotājs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, zeme 16,3 ha, 2 saimniecības ēkas, Madonas rajons, Vestienas pagasts, “Baltužēni”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna “Škoda Felicia”, izlaides gads 1997, reģistrācijas gads 1997.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS SEB Latvijas Unibanka, 1000,00Ls.

Ingmārs Līdaka

a)Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Bauskas rajons, Vecumnieku pagasts.

e)Darbavietas un amati: Rīgas pašvaldības SIA “Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs”, Izglītības un informācijas nodaļas vadītājs; Latvijas Televīzija, sižetu autors; Latvijas Vides aizsardzības fonds, konsultatīvās padomes priekšsēdētājs; Dzīvnieku aizsardzības ētikas padome, loceklis; Latvijas Zaļā partija, domes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2004), profesionālā augstākā, pirmsskolas skolotājs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: ZS “Skari”, Bauskas rajons, Vecumnieku pagasts “Skari”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna Nissan Primera, izlaides gads 1993, reģistrācijas gads 2003; automašīna Nissan Primera, izlaides gads 1994, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: Parex banka, 800,00Ls.

Leonīds Maslovskis

a)Dzimis: 1940; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Ludzas rajons.

e)Darbavietas un amati: SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra” filiāle Ludzas lauku konsultāciju birojs, vadītājs.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija, Agronomijas fakultāte (1964), agronoms.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, māja, saimniecības ēkas, Ludzas rajons, Isnaudas pagasts, “Martīši”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna BMW–320, izlaides gads 2000, reģistrācijas gads 2004.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Ludzas piensaimnieks” (bankrots), 138(skaits), 690,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: Parex banka, 6980,80Ls; Parex banka – depozīts, 5337,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 45(skaits), 1260,00Ls, Latvijas Krājbanka.

Juris Miķelsons

a)Dzimis: 1936; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Rīgas dome, Informācijas tehnoloģijas centrs, direktora padomnieks; Latvijas Universitāte, Cinema and Science projekta vadītājs; Latvijas Universitāte, Matemātikas un informātikas institūts, COASTMAN projekta vadītājs; Nodarbinātības valsts aģentūra, konsultatīvās padomes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1959), fiziķis – vidusskolas skolotājs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, zeme, Rīga, Bruņinieku iela 91 (1/2 ideālās daļas), (īpašumā); māja, zeme, Valmieras rajons, Dikļi, (īpašumā); vasarnīca, zeme, Saul­krasti, Dzeņu iela 1–12, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna Volkswagen Passat, izlaides gads 1999, reģistrācijas gads 2001.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Indzelīte”, 20(skaits), 2000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS SEB Latvijas Unibanka, 3000,00Ls.

Māris Niklass

a)Dzimis: 1947; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Cēsu rajons.

e)Darbavietas un amati: Cēsu rajona padome, izpilddirektors; SIA “Cēsu Olimpiskais centrs”, padomes priekšsēdētājs; Cēsu Kooperatīvā krājaizdevu sabiedrība, valdes priekšsēdētāja vietnieks.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1981), inženieris – mehāniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, Cēsu rajons, Priekuļu pagasts, “Alpi”, (īpašumā); zeme 60,2 ha, Cēsu rajons, Priekuļu pagasts, “Jasmīni”, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): Cēsu Kooperatīvā krājaizdevu sabiedrība, 33,7(skaits), 337,00Ls.

Ināra Ostrovska

a)Dzimusi: 1955; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Daugavpils.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāte; Daugavpils mākslas vidusskola, skolotāja.

f)Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskā universitāte (2001), maģistra grāds pedagoģijā; Daugavpils Pedagoģiskā universitāte (1996), vizuālās mākslas skolotāja; Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1994), bakalaura grāds pedagoģijā.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja 1/6, Rēzekne, Bērzpils ielā 19, (īpašumā); zeme 8,6 ha, māja, 4 palīgēkas, Daugavpils rajons, Ilūkstes novads, “Pavāri”, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 8000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1500,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Hansabanka, 1300,00Ls.

Silva Ozoliņa

a)Dzimusi: 1949; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: atraitne.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Izglītības ministrijas Profesionālo izglītības iestāžu direktoru padome, padomes locekle; valsts SIA “Rīgas pārtikas ražotāju vidusskola”, valdes locekle – direktore; Lauku profesionālās izglītības biedrība, valdes locekle.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1999), maģistrs, pedagoģija; Latvijas Valsts universitāte (1977), vēstures specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Nīcgales iela 33–61, (īpašumā); garāža, Rīga, Purvciema iela 29, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna Audi 100, izlaides gads 1989, reģistrācijas gads 1996.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1500,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: Parex banka, 2500,00Ls.

Leopolds Ozoliņš

a)Dzimis: 1937; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Jūrmala.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāts; SIA “Dr. Leopolds”, zinātniskais konsultants; Jāņa Ilstera Atklātais sabiedriskais fonds, valdes loceklis.

f)Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1960), vispārējās ārstniecības specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: mājas daļa, Jūrmala, Meierovica prospekts 5–1, (īpašumā); zeme, Jūrmala, Meierovica prospekts 5, (īpašumā); zeme, Rīgas rajons, Salas pagasts, “Ūdensrozes”, (īpašumā); zeme, Limbažu rajons, Ainaži ar lauku teritoriju, “Norēni”, (īpašumā); zeme, Rīgas rajons, Ropažu novads, “Jauntiekāni–2”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): motorlaiva Kazanka, izlaides gads 1983, reģistrācijas gads 2004; automašīna VAZ 21093, izlaides gads 1989, reģistrācijas gads 1998; automašīna VAZ 2101, izlaides gads 1973, reģistrācijas gads 1993.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Dr. Leopolds”, 20(skaits), 2000,00Ls; AS “Latvijas kuģniecība”, 5046, 5046,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 12000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “SEB Latvijas Unibanka”, 12000,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 124,2(skaits), 0,00Ls, AS “Latvijas Krājbanka”.

Raitis Penkevics

a)Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Tukuma rajons, Tumes pagasts.

e)Darbavietas un amati: SIA “Lauktehnika”, valdes loceklis; ZS “Saulgrieži”, īpašnieks; SIA “K.I.P.R.”, līdzīpašnieks, valdes loceklis; SIA “Polteh”, valdes loceklis.

f)Izglītība: biznesa institūts RIMPAK LIVONIJA (2004), jurists; Latvijas Lauksaimniecības universitāte, uzņēmējdarbības vadīšana (2001), ekonomikas bakalaurs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme 37 ha, Tukuma rajons, Tumes pagasts, (īpašumā); zeme 4,2 ha, Tukuma rajons, Tumes pagasts, (valdījumā); māja, Tukuma rajons, Tumes pagasts, “Saulgrieži”, (īpašumā); dzīvoklis, Tukuma rajons, Tumes pagasts, Ziedoņa iela 9–4, (valdījumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna BMW, izlaides gads 1989, reģistrācijas gads 1989.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Lauktehnika”, 2(skaits), 300,00Ls; SIA “Polteh”, 2000, 2000,00Ls; SIA “K.I.P.R.”, 980, 980,00Ls.

Skaidrīte Pilāte

a)Dzimusi: 1957; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

d)Dzīvesvieta: Balvu rajons, Balvi.

e)Darbavietas un amati: AS ‘’Baltic Trust Bank’’ Balvu filiāle, direktore; Balvu rajona padome, Uzņēmējdarbības un tūrisma atbalsta centrs, vadītāja; LR Zemkopības ministrija, padomniece; Balvu pilsētas domes revīzijas komisija, locekle; Nodarbinātības valsts aģentūra, lektore; Centriskā partija ‘’Latvijas Zemnieku savienība’’, valdes locekle.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1989), agronome.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Balvi, Brīvības iela 73–4, (īpašumā); dzīvoklis, Balvi, Ezera iela 28–26, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna Opel Vectra, izlaides gads 1996, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 2214,40Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2500,00Ls.

Vitālijs Plivda

a)Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Preiļu rajons, Preiļi.

e)Darbavietas un amati: Preiļu novada dome, deputāts; SIA “Erato V”, izpilddirektors.

f)Izglītība: Jaunaglonas Lauksaimniecības profesionāli tehniskā vidusskola (1982), plaša profila traktorists mašīnists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, ēkas, Preiļu rajons, Preiļu novads, (valdījumā); zeme, ēkas, Preiļi, Raiņa bulvāris 10, (valdījumā); zeme, ēkas, Preiļi, Raiņa bulvāris 7a, (īpašumā); zeme, ēkas, Preiļi, Daugavpils iela 12, (īpašumā); zeme, ēkas, Preiļi, Skolas iela 11, (īpašumā); zeme, ezers, Preiļu rajons, Pelēču pagasts, (valdījumā); zeme, mežs, Preiļu rajons, Riebiņu novads, (valdījumā); zeme, ēkas, Preiļi, Raiņa bulvāris 2–2, (valdījumā); zeme, mežs, Preiļu rajons, Preiļu novads, (valdījumā); zeme, mežs, Preiļu rajons, Vārkavas pagasts, (valdījumā); zeme, Preiļu rajons, Rudzātu pagasts, (valdījumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna Ford Escort, izlaides gads 1986, reģistrācijas gads 1999; laiva, izlaides gads 1995, reģistrācijas gads 1997; automašīna VAZ 2121, izlaides gads 1984, reģistrācijas gads 1995; automašīna VW Passat, izlaides gads 1984, reģistrācijas gads 1995; automašīna Audi 80, izlaides gads 1984, reģistrācijas gads 1996.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: ēka, Preiļi, Daugavpils iela 12, (iznomā); ēka, Preiļi, Raiņa bulvāris 10, (iznomā); ēka, Preiļi, Raiņa bulvāris 7a, (iznomā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10000,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Latvijas gāze”, 387(skaits), 3908,70Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00Ls.

Dainis Porgants

a)Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Latvijas Televīzija, līgumdarbi.

f)Izglītība: J.Vītola Latvijas Valsts konservatorija (1982), kino un dramatiskā teātra aktieris.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Hansabanka, 3082,32Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): privatizācijas sertifikāti, 42,9(skaits), 0,00Ls.

Arkādijs Posevins

a)Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Daugavpils.

e)Darbavietas un amati: Daugavpils pilsētas domes Nekustamā īpašuma nodokļa un zemes nomas komisija, loceklis; vides aizsardzības konsultāciju birojs “Ozols”, valdes priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1977), inženieris–matemātiķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Maskavas iela 279/4–77, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna Audi 80, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 2001.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Latvijas gāze” akcijas, 128(skaits), 640,00Ls.

Pauls Putniņš

a)Dzimis: 1937; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: dramaturgs; Centriskā partija “Latvijas Zemnieku savienība”, goda tiesas priekšsēdētājs; Rīgas Latviešu biedrība, teātra komitejas loceklis; Latvijas Nacionālā bibliotēka, atbalsta fonda loceklis.

f)Izglītība: Jāzepa Vītola Latvijas Valsts konservatorija (1963), dramatiskā teātra režisors.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Vesetas iela 8–32, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna Ford Scorpio, izlaides gads 1990, reģistrācijas gads 1999.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: SEB Unibanka, 1661,53Ls.

Indriķis Putniņš

a)Dzimis: 1979; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

d)Dzīvesvieta: Cēsu rajons, Inešu pagasts.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, frakcijas konsultants; LR Saeima, deputāta palīgs; SIA “Teātris TT”, revidents.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2005), sociālo zinātņu maģistrs Eiropas studijās; Latvijas Universitāte (2002), sociālo zinātņu bakalaurs politikas zinātnē.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, Cēsu rajons, Inešu pagasts, “Ezera Reinkaļvi”, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Krišjāņa Valdemāra iela 143/1 – 43, (īpašumā); zeme, Cēsu rajons, Inešu pagasts, “Vidus Reinkaļvi” (kopīpašums), (īpašumā); zeme, Cēsu rajons, Inešu pagasts, “Meža Reinkaļvi” (kopīpašums), (īpašumā); zeme un ēkas, Cēsu rajons, Inešu pagasts, “Kalna Reinkaļvi” (kopīpašums), (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna SAAB 9–5, izlaides gads 1998, reģistrācijas gads 2005.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Cēsu rajons, Inešu pagasts, “Meža Reinkaļvi” (kopīpašums), (iznomā); zeme, Cēsu rajons, Inešu pagasts, “Vidus Reinkaļvi” (kopīpašums), (iznomā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 22654,00Ls.

Māris Raģelis

a)Dzimis: 1952; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Gulbenes rajons, Tirzas pagasts.

e)Darbavietas un amati: Gulbenes rajona padome, priekšsēdētāja vietnieks; Tirzas pagasta padome, priekšsēdētājs; Vidzemes Attīstības plānošanas reģiona padome, loceklis; Latvijas Pašvaldību savienība, domnieks.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija, Veterinārā fakultāte (1977), veterinār­ārsts.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, saimniecības ēkas, zeme, mežs, Gulbenes rajons, Tirzas pagasts, “Kalnasīļi”, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Gulbenes rajons, Tirzas pagasts, “Kalnasīļi”, (iznomā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Kalnasīļi”, 25(skaits), 500,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Latvijas Krājbanka, 4744,00Ls.

Baiba Rivža

a)Dzimusi: 1949; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Jelgava.

e)Darbavietas un amati: LR Valsts kanceleja, LR Izglītības un zinātnes ministrija, ministre; Latvijas Lauksaimniecības universitāte, profesore; Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmija, prezidente; Latvijas Zinātņu akadēmijas Lauksaimniecības un meža zinātņu nodaļa, priekšsēdētāja; Augstākās izglītības padome, locekle; Zinātnes padome, locekle.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija, doktorantūra (1992), habilitētā ekonomikas zinātņu doktore; Latvijas Lauksaimniecības akadēmija, Lauksaimniecības ekonomikas fakultāte (1973), ekonomists – organizators.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, zeme, Jelgava, Tērvetes iela 53, 55, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS SEB Latvijas Unibanka, 14183,00Ls; AS SEB Latvijas Unibanka, 3521,75Ls; AS SEB Latvijas Unibanka, 5239,09Ls; AS SEB Latvijas Unibanka, 750,14Ls; AS SEB Latvijas Unibanka, 4893,97Ls.

Mārtiņš Roze

a)Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Ministru kabineta Valsts kanceleja, LR Zemkopības ministrija, ministrs; Centriskā partija Latvijas Zemnieku savienība, priekšsēdētāja pirmais vietnieks.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (2002), sociālo zinātņu maģistrs politikas zinātnēs; Latvijas Valsts universitāte (1987), biologs, bioloģijas–ķīmijas pasniedzējs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Saulkalnes iela 3–24, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna Volga GAZ–2410, izlaides gads 1989, reģistrācijas gads 1999; automašīna Peugeot 206 SW, izlaides gads 2003, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3500,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Parex banka, 2100,00Ls.

Uldis Rozenbergs

a)Dzimis: 1954; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Talsu rajons, Ģibuļu pagasts.

e)Darbavietas un amati: Talsu rajons, Ģibuļu pagasta padome, priekšsēdētājs; Latvijas Pašvaldību savienība, valdes loceklis; Latvijas Pašvaldību savienība, Reģionālās attīstības un sadarbības komiteja, priekšsēdētājs; mednieku klubs “Spārne”, prezidents.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1978), agronoms.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: mežs, Talsu rajons, Ģibuļu pagasts, (īpašumā); māja, Talsu rajons, Ģibuļu pagasts, Lauku iela 4, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna Ford Escort, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 2000.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Spāre”, 116(skaits), 1740,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1500,00Ls.

Uģis Rūķītis

a)Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: SIA “SIA 1960”, direktors.

f)Izglītība: Rīgas 6.tehniskā (drēbnieku) skola (1981), drēbnieks.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Kuldīgas rajons, Alsungas pagasts, “Sātiņi 2”, (īpašumā); zeme 4200 m², Kuldīgas rajons, Alsungas pagasts, “Sātiņi”, (īpašumā); dzīvoklis, Kuldīgas rajons, Alsungas pagasts, “Sātiņi 1”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna Mercedes Benz 300, izlaides gads 1988, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 2499,00Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 19846,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “SIA 1960”, 2(skaits), 2000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 28594,00Ls.

Ligita Silaraupa

a)Dzimusi: 1958; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Aizkraukles rajons, Aizkraukles novads.

e)Darbavietas un amati: ZS “Sirmēni”, vadītāja; SO “Latvijas Zemnieku federācija”, priekšsēdētāja; SO “Latvijas Piena ražotāju asociācija”, valdes locekle; SO “Aizkraukles rajona lauku saimnieku apvienība”, valdes locekle; kooperatīvā sabiedrība “Latvijas cūku audzētāju asociācija”, revīzijas komisijas locekle; Latvijas Hipotēku un zemes banka, sabiedriskās padomes locekle.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1983), zooinženieris.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, Skrīveru pagasts, “Meļķitāres”, (īpašumā); zeme, Aizkraukles pagasts, “Sirmēni”, (valdījumā); zeme, Aizkraukles pagasts, “Kaspari”, (valdījumā); zeme, ražošanas ēkas, Aizkraukles pagasts, “Sirmēni”, (īpašumā); zeme, Aizkraukles pagasts, “Zvirgzdiņi”, (īpašumā); zeme, Aizkraules pagasts, “Meļķitāres”, (īpašumā); zeme, Aizkraukles pagasts, “Dzelmes”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): kravas mikroautobuss Fiat Talento, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 1997; automašīna Mazda 626, izlaides gads 1985, reģistrācijas gads 1999.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 8000,00Ls.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 8000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1700,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS SEB Latvijas Unibanka, 1300,00Ls.

Viesturs Silenieks

a)Dzimis: 1977; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Zaļo un Zemnieku savienība, valdes loceklis; LR Vides ministrija, padomnieks; LR Saeima, Zaļo un Zemnieku savienības frakcija, konsultants; Latvijas Zaļā partija, līdzpriekšsēdētājs; valsts SIA “Vides projekti”, valdes loceklis; SO “Latvijas Veloceļojumu informācijas centrs”, valdes loceklis; Rīgas Brīvostas pārvalde, valdes loceklis; Engures ostas pārvalde, valdes loceklis; Mērsraga ostas pārvalde, valdes loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte, Ekonomikas un vadības fakultāte (2002), sociālo zinātņu bakalaura grāds vadībzinībās.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna Volkswagen Jetta, izlaides gads 1986, reģistrācijas gads 1999.

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 2850,00Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Velo informācijas centrs”, 25(skaits), 500,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3800,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS SEB Latvijas Unibanka, 10406,73Ls; AS SEB Latvijas Unibanka, 6809,80Ls; Parex banka, 1147,26Ls.

Regīna Simsone

a)Dzimusi: 1951; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Jūrmala.

e)Darbavietas un amati: valsts aģentūra “Sociālās integrācijas centrs”, direktore; Centriskās partijas “Latvijas Zemnieku savienība” Jūrmalas nodaļa, vadītāja.

f)Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte, sociālās zinātnes (2006), vadībzinātne, maģistra grāds; Rīgas Politehniskais institūts, mašīnbūves rūpniecības ekonomikas un organizācijas specialitāte (1981), inženieris–ekonomists.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, zeme 947 m², Jūrmala, Jelgavas iela 8, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 8744,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS SEB Latvijas Unibanka, 12000,00Ls.

Aleksandrs Sivaks

a)Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: ukrainis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Daugavpils rajons, Naujenes pagasts.

e)Darbavietas un amati: SIA “Euro Concord”, direktors.

f)Izglītība: Višķu tehnikums (1988), agronoms.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, Jaunjelgava, Jelgavas iela 67, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna VW Passat, izlaides gads 1994, reģistrācijas gads 2003; automašīna BMW, izlaides gads 1997, reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 12000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00Ls.

Aivars Smagars

a)Dzimis: 1954; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Rīgas Samariešu apvienība, valdes loceklis; VAS “Latvijas Pasts”, padomes loceklis; Sociālās integrācijas centrs, padomes loceklis; SIA “Slokas slimnīca”, valdes loceklis; fonds “ziedot.lv”, valdes loceklis.

f)Izglītība: Ļeņingradas Transporta institūts (1981), inženieris – mehāniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, zeme, Rēzeknes rajons, Pušas pagasts, “Cīrulīši”, (īpašumā); māja, zeme, Ogres rajons, Remtes pagasts, “Dzintari”, (īpašumā); garāža, Rīga, Spāres iela 12, (īpašumā); māja, zeme, Rīga, Krūzes iela 35, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Spāres iela 6–6, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Kalnciema iela 97–19, (īpašumā); zeme, Ogres rajons, Rembates pagasts, “Renerti”, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Gramzdas iela 21–35, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, Dāliju iela 26–1, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): laiva “Sams”, izlaides gads 2004, reģistrācijas gads 2004.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, Dāliju iela 26–1, (iznomā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu kopējā summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 52931,93Ls.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): SIA “Smagars”, 9(skaits), 1845,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 36794,24Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Hansabanka, 15820,77Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): akcijas, 81(skaits), 810,00Ls, AS “Grindeks”; privatizācijas sertifikāti, 37,6, 0,00Ls, Latvijas Krājbanka.

Andrejs Spridzāns

a)Dzimis: 1953; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Dobeles rajons, Dobele.

e)Darbavietas un amati: SIA “Dobeles un apkārtnes slimnīca”, valdes priekšsēdētājs; Dobeles pilsētas dome, priekšsēdētāja vietnieks; VAS “P.Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca”, padomes priekšsēdētāja vietnieks.

f)Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1978), ārsts.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Dobele, Zaļā iela 13–64, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna Audi 80, izlaides gads 1987, reģistrācijas gads 1998.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): Dobeles garāžas, 1(skaits), 1,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS SEB Latvijas Unibanka, 4468,51Ls; AS Hansabanka, 1932,24Ls.

Dagnija Staķe

a)Dzimusi: 1951; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Tukuma rajons, Tumes pagasts.

e)Darbavietas un amati: LR Valsts kanceleja, LR Labklājības ministrija, ministre; Centriskā partija “Latvijas Zemnieku savienība”, valdes locekle; Jūrmalas un Tukuma Rotari klubs, valdes locekle; ārstējošo pedagogu, sociālo terapeitu un cilvēku ar garīgās attīstības traucējumiem piederīgo un draugu apvienība “Saulespuķe”, valdes locekle.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte, Ekonomikas fakultāte, Publiskās pārvaldes katedra (1999), sociālās zinātnes, maģistrs; Daugavpils Pedagoģiskais institūts, Mūzikas pedagoģijas fakultāte (1981), mūzikas pasniedzēja.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, Tukuma rajons, Irlavas pagasts (kopīpašums), (īpašumā); māja, Tukuma rajons, Tumes pagasts, Ziedoņa iela 1 (kopīpašums), (īpašumā); zeme, Tukuma rajons, Tumes pagasts (kopīpašums), (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna Mercedes Benz, izlaides gads 1996, reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 13831,18Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Hansabanka, 1111,00Ls.

Andrejs Staķis

a)Dzimis: 1978; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Tukuma rajons, Tukums.

e)Darbavietas un amati: Valsts ieņēmumu dienests, Lielo nodokļu maksātāju pārvalde, galvenais nodokļu inspektors; Tukuma rajona Tumes pagasta padome, deputāts.

f)Izglītība: Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (2004), maģistrs, uzņēmējdarbības vadība; Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskola (2001), mūzikas skolotājs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīgas rajons, Mārupes pagasts, Lielā iela 39, (īpašumā); zeme, Tukuma rajons, Tumes pagasts, “Silvas”, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 57676,07Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: Hansabanka, 1059,62Ls.

Vitauts Staņa

a)Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Valmieras rajons, Bērzaines pagasts.

e)Darbavietas un amati: Valmieras rajona padome, priekšsēdētājs; Bērzaines pagasta padome, priekšsēdētājs; Vidzemes Attīstības plānošanas reģiona padome, loceklis; Vidzemes Attīstības aģentūra, valdes loceklis; Administratīvi teritoriālās reformas padome, loceklis.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija, Lauksaimniecības mehanizācijas fakultāte (1978), inženieris – mehāniķis, automobiļi un automobiļu saimniecība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: ZS “Lukstiņi”, Valmieras rajons, Bērzaines pagasts, “Lukstiņi”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna, izlaides gads 1995, reģistrācijas gads 2004.

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Valmieras rajons, Bērzaines pagasts “Lukstiņi”, (iznomā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10000,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4385,00Ls.

Jānis Strazdiņš

a)Dzimis: 1941; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāts; Centriskā partija “Latvijas Zemnieku savienība”, valdes loceklis; Latvijas Universitāte, privātdocents; Narkoloģijas valsts aģentūra, narkologs; Latvijas Narkoloģijas asociācijas narkologu sertifikācijas komisija, priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts, Vispārējās ārstniecības fakultāte (1966), ārsts.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, garāža, Rīga, Meža prospekts 28–1, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna BMW, izlaides gads 1986, reģistrācijas gads 1986; automašīna Audi A6, izlaides gads 1994, reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5013,30Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS SEB Latvijas Unibanka, 969,60Ls.

Viktors Ščerbatihs

a)Dzimis: 1974; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

d)Dzīvesvieta: Ventspils.

e)Darbavietas un amati: sporta klubs “Dobeles atlēts”, prezidents.

f)Izglītība: Dobeles neklātienes skola (1993), vidējā izglītība.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Dobele, Uzvaras iela 5–10, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi, kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Dobele, Gaismas iela 27c, (nomā).

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 12289,93Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS “Hansabanka”, 4251,25Ls.

Staņislavs Šķesters

a)Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Rēzeknes rajons, Mākoņkalna pagasts.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāts, komisijas priekšsēdētājs; ZS “Dzintari”, vadītājs.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1982), inženieris – mehāniķis.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, Rēzeknes rajons, Lūznavas pagasts, (valdījumā); dzīvoklis, Rēzekne, Nikodema Rancāna iela 33–40, (īpašumā); telpas, Rēzeknes rajons, Mākoņkalna pagasts, “Giņeviči”, (valdījumā); zeme, māja, ēka–pirts, saimniecības ēkas, 3/4 graudu kaltes, Rēzeknes rajons, Mākoņkalna pagasts, “Ļipuški”, (īpašumā); zeme, Rēzeknes rajons, Mākoņkalna pagasts, “Ļipuški”, (valdījumā); zeme, Rēzeknes rajons, Vērēmu pagasts, (īpašumā); ZS “Dzintari”, Rēzeknes rajons, Mākoņkalna pagasts, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): traktors MTZ 82 L, izlaides gads 1991, reģistrācijas gads 1991; laiva, izlaides gads 2002, reģistrācijas gads 2002; laiva, izlaides gads 1987, reģistrācijas gads 1996; traktora piekabe PSE –F–12,5, izlaides gads 1989, reģistrācijas gads 1994; traktors T 25 A, izlaides gads 1979, reģistrācijas gads 1990; traktors T 150 K, izlaides gads 1980, reģistrācijas gads 1994; automašīna Mitsubishi Pajero, izlaides gads 1989, reģistrācijas gads 2004; automašīna VAZ 2121, izlaides gads 1983, reģistrācijas gads 1994; traktora piekabe MMZ 771, izlaides gads 1981, reģistrācijas gads 2001.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): PKS “Kaunata”, 2(skaits), 400,00Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 6000,00Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): sertifikāti, 12,3(skaits), 0,00Ls, AS Latvijas Krājbanka.

Anitra Tooma

a)Dzimusi: 1962; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

d)Dzīvesvieta: Cēsu rajons, Raiskuma pagasts.

e)Darbavietas un amati: biedrība “Vides vārds”, žurnāls “Vides Vēstis”, galvenā redaktore; Latvijas Radio raidījums “Zaļais vilnis”, veidotāja un vadītāja; Latvijas Zaļā partija, domniece; Latvijas Vides aizsardzības fonds, konsultatīvās padomes locekle.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1986), inženiere–mežsaimniece.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, zeme, Cēsu rajons, Raiskuma pagasts, “Kvēpene”, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna Volkwagen Golf, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 2002.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS Hansabanka, 1724,35Ls.

Ingrīda Ūdre

a)Dzimusi: 1958; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, priekšsēdētāja; Zaļo un Zemnieku savienība, priekšsēdētāja; Centriskā partija “Latvijas Zemnieku savienība”, priekšsēdētāja vietniece; Latvijas Zvērinātu revidentu asociācija, biedre; SO “Basketbola savienība”, padomes locekle; Prezidenta G.Ulmaņa fonds, biedre; Latvijas Volejbola federācija, valdes locekle; SO “Vairāk”, dibinātāja; SO “Dia+Logs”, valdes goda locekle.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1996), maģistra grāds ekonomikā; Latvijas Universitāte (1984), bakalaura grāds ekonomikā.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: dzīvoklis, Rīga, Avotu iela 60–1, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: Unipensija, Unibanka, 2459,17Ls.

Arvīds Ulme

a)Dzimis: 1947; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

d)Dzīvesvieta: Madonas rajons, Sarkaņu pagasts.

e)Darbavietas un amati: LR Saeima, deputāts; Vides aizsardzības klubs, prezidents; Vides aizsardzības klubs “Mantojums”, valdes loceklis; Latvijas Zaļā josta, dibinātājs.

f)Izglītība: Poligrāfijas mākslas skola (1967), iespiedējs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: māja, Madonas rajons, Sarkaņu pagasts, “Kalna Bērmilnas”, (īpašumā); zeme 11 ha, Madonas rajons, Sarkaņu pagasts, (īpašumā); zeme 2,5 ha, Madonas rajons, Burtnieku pagasts, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): automašīna VAZ 2106, izlaides gads 1984, reģistrācijas gads 2002; automašīna Audi A4, izlaides gads 1995, reģistrācijas gads 2005.

Gunārs Upenieks

a)Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Krāslavas rajons, Krāslava.

e)Darbavietas un amati: Krāslavas novada dome, deputāts, priekšsēdētājs; Eiroreģions “Ezeru zeme”, Latvijas birojs, valdes priekšsēdētājs; Krāslavas rajona padome, deputāts; SIA “Krāslavas ūdens”, paju turētāju pārstāvis.

f)Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1987), agronoms.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi: zeme, Krāslavas rajons, Kombuļu pagasts, (īpašumā); zeme, Krāslavas rajons, Kalniešu pagasts, (valdījumā); zeme, mežs, Krāslavas rajons, Ūdrīšu pagasts, (īpašumā); zeme, Krāslavas rajons, Kastuļinas pagasts, (īpašumā); zeme, Krāslavas rajons, Grāveru pagasts, (valdījumā); ēkas, zeme, Krāslava, Pārceltuves iela 8.,10.,14., (īpašumā); zeme, Krāslavas rajons, Indras pagasts, (īpašumā); zeme, ēka, Krāslavas rajons, Izvaltas pagasts, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi): traktors T–30A–80, izlaides gads 1992, reģistrācijas gads 1998.

Kandidāta parādsaistību kopējā summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 6845,59Ls.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1800,00Ls.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: VAS Latvijas Hipotēku un zemes banka, 3723,41Ls; AS SEB Latvijas Unibanka, 1000,00Ls.

Raimonds Vējonis

a)Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

d)Dzīvesvieta: Ogres rajons, Ogres novads.

e)Darbavietas un amati: Ministru kabinets, vides ministrs; Latvijas Zaļā partija, līdzpriekšsēdētājs; atklātais sabiedriskais fonds “Madonas pilsētas ģimnāzijas attīstības fonds”, dibinātājs; atklātais sabiedriskais fonds “Ogres bērnu un jauniešu sporta atbalsta fonds”, dibinātājs; Latvijas Vides aizsardzības fonds, padomes priekšsēdētājs.

f)Izglītība: Latvijas Universitāte (1995), bioloģijas maģistrs; Tamperes Tehniskā universitāte, Ūdens un vides inženierijas institūts (1994), ūdens un vides pārvaldība; Latvijas Valsts universitāte (1989), biologs, bioloģijas un ķīmijas skolotājs.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: AS SEB Latvijas Unibanka, 5138,93Ls; Parex banka, 35248,03Ls.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem (privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādīt tikai to skaitu): sertifikāti, 0,95(skaits), 0,00Ls, AS Latvijas Krājbanka.

Aleksandrs Zoltners

a)Dzimis: 1941; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

d)Dzīvesvieta: Rīga.

e)Darbavietas un amati: Latvijas Zvērinātu advokātu kolēģija, zvērināts advokāts.

f)Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1973), tiesību zinātņu specialitāte.

g)Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

i)Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas): AS “Latvijas gāze”, 200(skaits), 1000,00Ls.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!