• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar EK pārstāvniecības Latvijā vadītāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.08.2006., Nr. 132 https://www.vestnesis.lv/ta/id/141945

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Krievijas vēstnieku

Vēl šajā numurā

18.08.2006., Nr. 132

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar EK pārstāvniecības Latvijā vadītāju

KALVITIS.JPG (15885 bytes)
Vakar, 17.augustā, Ministru prezidents Aigars Kalvītis, tiekoties ar jauno Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā vadītāju Ivetu Šulcu
Foto: Normunds Mežiņš, A.F.I

Ministru prezidents Aigars Kalvītis ceturtdien, 17.augustā, tikās ar jauno Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā vadītāju Ivetu Šulcu. Ministru prezidents apsveica I.Šulcu jaunajā amatā un novēlēja panākumus darbā.

Tikšanās laikā uzmanība veltīta Latvijas un Eiropas Savienības (ES) aktuālajiem jautājumiem: struktūrfondu finansējuma apguvei jaunajā plānošanas periodā no 2007. līdz 2013.gadam, ES cukura politikas reformai, komunikācijas politikai un ārpolitikas jautājumiem.

Ministru prezidents informēja EK pārstāvniecības vadītāju par pašreizējo situāciju robežšķērsošanas punktos uz Latvijas un Krievijas robežas un norādīja, ka pastāvošo problēmu risināšanai nepieciešama sadarbība arī ar attiecīgiem EK dienestiem.

Aigars Kalvītis izteica cerību, ka pārstāvniecības vadītāja veicinās Eiropas Komisijas dialogu ar iedzīvotājiem par aktuālajiem ES jautājumiem, uzklausot viņu vērtējumus un ieteikumus, kā arī aktivizēs diskusiju par ES nākotni.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!