• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīgā - Baltijas asamblejas 15. sesija. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.12.1999., Nr. 397/398 https://www.vestnesis.lv/ta/id/14201

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

01.12.1999., Nr. 397/398

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rīgā — Baltijas asamblejas 15. sesija

Rīt, 2. decembrī, Rīgā, Latvijas Republikas Saeimā, sākas Baltijas asamblejas 15. sesija, kas ilgs līdz 4. decembrim

Ceturtdien, 2. decembrī, Baltijas asamblejas prezidijs tiksies ar Ziemeļvalstu padomes prezidenti Gunu Hellsviku, kura Saeimas Viesu zālē pēc tikšanās ar Saeimas parlamentārietēm sniegs paziņojumu presei.

Piektdien, 3. decembrī, sesijas svinīgajā atklāšanā tās dalībniekus un viesus uzrunās Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga.

Sesijas gaitā ar referātu par vienota akcīzes nodokļa politiku Baltijas valstīs uzstāsies Ministru prezidents Andris Šķēle. Par Igaunijas pieredzi ekonomiskās sektorpolitikas, reģionālās attīstības un konkurences politikas jomā referēs Igaunijas ekonomikas ministrs Mihkels Pernoja un par vienotās ekonomiskās telpas izveidi, īpašu uzmanību pievēršot brīvai darbaspēka un pakalpojumu kustībai, referēs Lietuvas ekonomikas ministrs.

Par Baltijas valstu ārpolitikas saskaņošanu ziņos Latvijas ārlietu ministrs Indulis Bērziņš, Lietuvas ārlietu ministrs Aļģirds Saudargs un Igaunijas Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks Marti Helme.

Sesijā par veiksmīgo Baltijas sadarbības modeli un Eiropas Savienību ziņos Latvijas Ārpolitikas institūta direktors Atis Lejiņš.

Baltijas asamblejas 15. sesijas ietvaros piektdien, 3. decembrī, Rīgā, Doma baznīcā, norisināsies Baltijas asamblejas 1999. gada balvu pasniegšanas ceremonija.

Sestdien, 4. decembrī, Saeimas Sarkanajā zālē notiks Baltijas asamblejas preses konference.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!