• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Moldovas valsts pārvaldes darbinieku studiju vizītēm Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.08.2006., Nr. 137 https://www.vestnesis.lv/ta/id/142429

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzturoties oficiālā vizītē Dānijas Karalistē

Vēl šajā numurā

29.08.2006., Nr. 137

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Moldovas valsts pārvaldes darbinieku studiju vizītēm Latvijā

Latvijas Valsts kancelejā studiju vizītē ieradušies Moldovas valsts pārvaldes darbinieki, lai iepazītos ar Latvijas pieredzi valsts pārvaldes reformu jautājumos, kā arī Latvijas pieredzi integrācijai Eiropas Savienībā.

Studiju vizītes laikā delegācijas pārstāvji tiksies ar Valsts kancelejas un citu valsts pārvaldes institūciju speciālistiem, kā arī diskutēs par valsts pārvaldes organizācijas un darbības jautājumiem Latvijā un Moldovā.

Valsts kancelejas direktora vietniece politikas plānošanas un koordinācijas lietās Una Klapkalne atzīst, ka Moldovas pārstāvji jau vairākkārt izmantojuši iespēju paplašināt un stiprināt Latvijas un Moldovas divpusējo sadarbību valsts pārvaldes jautājumos. Moldova ir ieinteresēta veicināt abu pušu valsts pārvaldes institūciju sadarbību un pieredzes apmaiņu, it sevišķi Eiropas Savienības integrācijas jautājumos. Moldovas pārstāvji arī iepriekš viesojušies Latvijā un piedalījušies Starptautiskā sabiedrības vadības vasaras skolā, ko jau divus gadus pēc kārtas organizējusi Valsts kanceleja.

Pavisam Valsts kancelejā viesosies trīs Moldovas valsts pārvaldes speciālistu delegācijas. Pirmā delegācija Valsts kanceleju apmeklēja jau pagājušajā nedēļā, no 28. līdz 30.augustam notiek otrā studiju vizīte, savukārt septembra beigās paredzēta trešā Moldovas pārstāvju viesošanās Latvijā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!